تعمیر هارد لب تاپ

sina1991

New Member
هارد لب تاپ(pavilon dv6 3190 hp) مشکل پیدا کرده و سیستم به شدت کند شده و نرم افزار مربوط به سلامتی هارد میگه health = 0 و سیستم دارای بد سکتور دوستان راهنمای کنید تو این گرونی مجبور به خرید هارد نشم :|
عکس ابتدا وشن شدن هاد ( که میگه F2 بزن/F2 زدم ولی نه ارور بر طرف شد نه مشکلکندی سرعت)
x4lrc88le3ayuq7a3fm.jpgsuz5onc1tzv9b6mjoyk0.png
f31va3leja1mdrz9wfj8.jpge9wi3ekbh1sg1n60iv.png

post98

Member
سلام دوست عزیز

من 2 سال پیش یه همچین مشکلی داشتم من وقتی می خواستم ویندوز عوض کنم 6 7 ساعت طول می کشید آخرشم نصب میشد به شدت کند بود آخر سر رفتم یه دی وی دی لایو لینوکس رو گذاشتم تو لپ تاپ وقتی اومد بالا
نوشته بود فول بد سکتور یه چند جا هم رفتم پرسیدم که گفتن کاریش نمیشه کرد الانم اون هارد قدیمی رو دارم و رفتم یه هارد دیگه گرفتم .

همین کاری که گفتم رو انجام بده یعنی یه دی وی دی لینوکس live پیدا کن برا من فدورا بود. ببین چی میگه تو لینوکس بهت

لپ تاپ منم hp dv6 2170ee هستش

sina1991

New Member
سلام دوست عزیز

من 2 سال پیش یه همچین مشکلی داشتم من وقتی می خواستم ویندوز عوض کنم 6 7 ساعت طول می کشید آخرشم نصب میشد به شدت کند بود آخر سر رفتم یه دی وی دی لایو لینوکس رو گذاشتم تو لپ تاپ وقتی اومد بالا
نوشته بود فول بد سکتور یه چند جا هم رفتم پرسیدم که گفتن کاریش نمیشه کرد الانم اون هارد قدیمی رو دارم و رفتم یه هارد دیگه گرفتم .

همین کاری که گفتم رو انجام بده یعنی یه دی وی دی لینوکس live پیدا کن برا من فدورا بود. ببین چی میگه تو لینوکس بهت

لپ تاپ منم hp dv6 2170ee هستش
دوست عزیز فک نمیکنم نیازی باشه چون توی همین نرم افزار هایی که عکسشو گذاشتم مشخص بود بدسکتور داره
حالا شما دقیقا چیکا کردین/هاردو عوض کردین؟

post98

Member
اره رفتم یه هارد دیگه خریدم حالا شما می خوای هاردت رو ببر یه جای معتبر ببین چی میگن چون برا من یه حالتی بود که اصلآ نمیشد دیگه باهاش کار کرد خیلی خیلی کند بود و فقط درایو ویندوز بود بقیه درایو هام پریده بودن.
بازم یه پرس و جو کن شاید یه راهه چاره ای باشه .

sina1991

New Member
منم میبرم جایی که خریدم تعمیر یا تعویض کنند/حیف که گارانتیش تمام شده
تعویض هارد لب تاپ چقدر هزینه داشت/به لب تاپ صدمه نزد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا