تعمیرات کامپیوتر یا موبایل؟

helpme_reza

New Member
در یک شهر کوچک میخوام یه مغازه ای باز کنم. از یه طرف خودم علاقه مند به مسایل سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر هستم و از طرفی احتمال میدم در یه شهر کوچیک تعمیرات موبایل بیشتر جواب بده. مثلن.
میخواستم بپرسم میشه این دوکار رو کنار هم انجام داد؟ از لحاظ قانونی میگم.
مثلن: تعمیرات و فروش سخت افزار نرم افزار. تایپ. تحقیق. ثبت نام. کپی. پرینت. اسکن. ترجمه و در کنارش تعمیرات موبایل.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
فکر نمیکنم از طرف انونی مشکلی بوجود بیاد البته باید فضای زیادی داشته باشید
ولی خودتون فکر میکنید بتونید بعد از بالارفتن حجم کار همه رو انجام بدید(سنگ بزرگ علامت نزدنه)
شمایکم بشین با خودت 2*2تا 4تا بکن ببین تو کدوم حرفه ای تری و البته با توجه به موقعیت کدوم بهتره همون کار رو انجام بده
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

helpme_reza

New Member
متشکرم از پاسخ.
مسلمن در زمینه سخت افزار و نرم افزار رایانه مسلطم اما با توجه به کوچیک بودن شهر احتمالش اینه که یک کسب و کار کامپیوتری زیاد درامدی نداشته باشه. اما در طرف دیگه، توی هر ده کوره ای دیگه دست هر بچه چندساله و پدربزرگی یه موبایل هست.
البته حرف شما درسته درباره با یه دست دوتا هندونه بلند کردن. اما من فکر نمیکنم اینقدر هم مشتری های یکی از این موارد زیاد بشن که از بخش دیگه باز بمونم. روی این حساب همچین ایده ای دارم.
باز خیلی خوشحال میشم نظر و ایده شما و بقیه دوستانی که دارن میخونن اینجارو بدونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا