تعطیل شدن سایت MMBSamples و نیاز به مشارکت

silvercover

کاربر متخصص
سلام

دامنه MMBSamples و هاست اون حدود یک ماه دیگه منقضی میشه و بعد از گذشت این سال ها و هزینه کردن و صرف وقت و روند صعودی
افزایش قیمت دلار، همه و همه سبب شده تا بنده میلی به تمدید موارد فوق نداشته باشم.

به وسیله این پیام خواستم این مورد رو اعلام کنم تا اگر شخص یا اشخاصی هستند که مایل هستن توی هزینه این سایت مشارکت داشته
باشن اعلام کنند. شما می تونید هر مبلغی رو که در توانتون هست کمک کنید و در امور سایت مشارکت داشته باشید.

اگر مایل به ارسال کمک مالی هستید با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید. در غیر اینصورت سایت تنها تا یک ماه دیگه برپا خواهد بود.

http://mmbsamples.com

این شماره کارت بانک سامان من هست

کد:
[LEFT]6219 8611 0887 1988[/LEFT]

تشکر.:rose:

آخرین ویرایش:

sajadms

Member
دامنه MMBSamples و هاست اون حدود یک ماه دیگه منقضی میشه
این وضعیت واسه آخرین سایت mmp فعال می تونه یه فاجعه باشه
من از همه کاربرای mmp در خواست می کنم یه جوری دست به دست هم بدیم نزاریم این اتفاق بیفته چون هرچی باشه هممون حداقل یه بار هم شده از این سایت استفاده کردیم و حتما هم بازم استفاده خواهیم کرد و تعطیلی این سایت به همه mmb کارها تو دنیا لطمه خواهد زد

silvercover

کاربر متخصص
عزیزان حرف فایده نداره. نفری 2 هزار تومن هم کمک کنید باز یه گوشه کار رو می گیره. الان بهای ثبت یکساله دامنه دات کام 25 هزار تومن هست. پول همین هم در بیاد کافیه.

قبلا خرج سایت رو میدادم یا از روی تبلیغات گوگلی داخلش در میومد. اما الان تو این گرانی دلار و تحریم ها اصلا سود تبلیغات به دستم نمیرسه و همه چیز بلوکه شده. پس هر کسی میخاد کمک
کنه سریعا اعلام کنه.

این شماره کارت بانک سامان من هست

کد:
[LEFT]6219 8611 0887 1988[/LEFT]

به نام حامد تکمیل

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
خیلی خنده داره که من میگم بیاین کمک کنید میان زیر گفته من تشکر می کنند! دوستان نیازی نیست. سال ها پیش قطع امید کرده بودم. به خودتون زحمت ندین.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
آقا امد درست میگی همیشه عادت داریم حرف بزنیم ماشالا عمل در حد صفره
اما من به شخصه معتقدم هم شما هم وبتون حق زیادی به گردن MMB دارین و درست میگین اگه هر نفری 2تومن هم بده کار راه می افته (با 13 نفر)
اما متاسفانه یه دست صدا نداره
حتی با این اوصاف من حاضرم به سهم خودم تو این کار مشارکت داشته باشم
حامد جان شما هم یه شماره حساب بزار تا دوستان اگه مایل بودن پرداخت کنن
با اینکه ... (چیزی نگم بهتره)
موفق باشیــ:rose:

sajadms

Member
الاماشالا که بازدید این پست از 150 بازدید هم گزشته حالا نمی دونم از ازین 150 بازدید تا حالا کسی اعلام آمادگی کرده یا نه و اگه هم کسی اعلام آمادگی نکرده واقعا جای تاسف داره (به خدا این از زلزله هم بدتره )چرا که فک می کنم اگه تموم کسایی که از سایت mmb استفاده کردن 1 ریال هم بدن سایت باید تا ابد هزینش جور بشه

خیلی خنده داره که من میگم بیاین کمک کنید میان زیر گفته من تشکر می کنند
یه خواهش دیگم از همه کاربرا دارم اینه یه بار هم شده به جا ی حرف زدن و بازدید و نظر دادن تو این پست دست بکار بشن و یه عملی انجام بدن
پیشاپیش تشکر بابت همراهی شما عزیزان

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
همه ادعا کردند و کمک نکردند. اگر کسی محتاج هست بگه خودم کمکش کنم!

فقط یک نفر مثل سابق مبلغ قابل توجهی کمک کرد و اون کسی نیست جز Saman مدیر انجمن که همین جا ازش تشکر می کنم. ممنون سامان.

BlueMMB

Well-Known Member
سلام . آقا حامد می دونم که حق دارین این حرفا رو بزنین . من خودم کم از سایتتون استفاده نکردم . شرمنده خداییش منتظر بودم یکی از پروژه هام به فروش بره و یجا ده تومنی کمک کنم ولی خب نشد و دیگه ازش ناامید شدم واسه همین مینیمم 2 تومن رو کمک کردم . بازم شرمنده . :rose: تشکر ویژه از آقا سامان .

silvercover

کاربر متخصص
از کاربر sajadms تشکر می کنم که برای بقای سایت مبلغی رو کمک کردن. متشکرم.:rose:

sdelfan

New Member
من هم استفاده ای نکردم ولی به این دلیل که افرادی مثل شما باید حمایت بشن احساس میکنم وظیفم هست که کمک کنم در اولین فرصت وجهی رو واریز میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا