Fa تعریف یک عدد در مکان دلخواه از EditBox

alimaya

Active Member
[FONT=&quot]سلام به همه دوستان. میخواستم بدونم تو MMB[FONT=&quot] این امکان وجود داره که با کلیک روی یک کلید، عددی که به اون کلید نسبت دادیم تو یه قسمت از [/FONT] EditBox[FONT=&quot] که ما براش تعریف کردیم (عدد اول، عدد دوم، عدد سوم و....) قرار بگیره؟ برای من ترتیب قرار گیری یکان، دهگان، صدگان و .... مهمه. نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه. امیدوارم از تو عکس متوجه بشید. اگه یکی از اعضاء محترم لطف کنه و جواب بده ممنون میشم. یه نمونم آپ کردم که اگه راحت تر بودید با استفاده از اون راهنماییم کنید.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]
izx9iinn44acx9tkm4j3.jpg
[/FONT]​

[FONT=&quot]
[/FONT]​

پیوست ها

• sample.rar
    925 بایت · بازدیدها: 11

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب با تابع StrIns میتونید یک کاراکتر (رشته) رو در هر جایی از متن جایگذاری کنید.
شما میتونید با زدن هر کلید، متن موجود در EditBox رو ویرایش کنید و دوباره تو EditBox لودش کنید.

alimaya

Active Member
خب با تابع StrIns میتونید یک کاراکتر (رشته) رو در هر جایی از متن جایگذاری کنید.
شما میتونید با زدن هر کلید، متن موجود در EditBox رو ویرایش کنید و دوباره تو EditBox لودش کنید.

ممنون از راهنماییتون جناب nevercom. اگه لطف کنید یا یک مثال راهنماییم کنید یا نمونه خودم رو ویرایش کنید یا یک بخشی رو معرفی کنید که کار با تابع StrIns در اونجا آموزش داده شده باشه ممنون میشم.

alimaya

Active Member
QUOTE=m javad;1123512]این لینک و نمونه داخل اون راهنماییتون میکنه:
نوشت اعداد[/QUOTE]

ازتون ممنونم دوست عزیزم جناب m javad. ولی طبق شکلی که من گذاشتم می خوام عدد های ردیف 1 به عنوان
عدد اول، عددهای ردیف 2 به عنوان عدد دوم و عددهای ردیف 3 به عنوان عدد سوم در EditBox قرار بگیرن. یعنی اگه
فرد تو ردیف اول روی کلید 1 کلیک کرد عدد 1 به عنوان عدد اول تایپ بشه و اگه تو همین ردیف اول فرد روی عدد 2 کلید
کرد عدد 2 جایگزین عدد قبلی(1) در EditBox بشه و نمیخوام با هر بار کلیک فرد عدد جدیدی تایپ بشه. در باره تابع
StrIns هم که جناب nevercom گفته بودن تو قسمت Help برنامه MMB تنها یه مثال پیدا کردم که تقریبا چیزی ازش متوجه نشدم. اگر دوباره راهنماییم کنید ممنون میشم.[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

Aref_Alikhani

Well-Known Member
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینم یه نمونه...همون طور که می خواستی...

فقط یه نکته ای در عوض تابع StrIns باید از تابع StrSet استفاده بشه چون این تابع رشته ای رو به جای یک کاراکتر در رشته ی مورد نظر ما(رشته اولیه) جایگزین میکنه اما تابع StrIns موجب حذف کاراکتر از رشته اصلی نخواهد شد و یک کاراکتر جدید به رشته در نقطه ی تعیین شده اضافه می شه!.

با تشکر عارف:)

پیوست ها

• modified by aref.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

alimaya

Active Member
خیلی ازتون ممنونم جناب Aref_Alikhani که لطف کردید و وقت گذاشتید برا راهنمایی من.
این نمونه همون چیزی بود که من بهش احتیاج داشتم.

از همه اعضاء محترم به خاطر کمکهاشون بینهایت سپاسگذارم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا