تعريف سطوح دسترسى

najafiyazdi

New Member
تعريف سطوح دسترسى؟

با سلام از يك تازه وارد
چگونه مى‌توان سطوح دست‌رسى كاربران به ديتابيس را تعريف كرد.
توضيح اينكه من روى سيستم خودم اصلا مشكلى ندارم. مشكل از اونجا شروع ميشه كه مى‌خوام اينكار رو روى هاست انجام بدهم كه با پيام عدم دسترسى در پى‌اچ‌پى ماى ادمين مواجه ميشوم.
در واقع مدرير سرور به من اجازه دسترسى به سطوح را نميدهد و من هم نتونستم براى اين كار قانعش كنم.
در ضمن لطفا راهنمايى كنيد چطور ميتونم از كاراكترهاى انگليسى در نامه‌ها استفاده كنم.

با تشكر

آخرین ویرایش:

hba

Active Member
ببین بالاخره تو می تونی در phpmyadmin یوزر بسازی خوب یوزر ها می تونی بگی که چه کارایی رو اجازه دارن در privilage هست
شاید هم خوب منظورت رو نگرفته باشم

najafiyazdi

New Member
همانطور كه گفتم مشكل همينجاست. در صفحه اول phpmyadmin پيام no privilages به نمايش در مياد.
براى اينكه يه كاربر براى پايگاه‌داده تعريف بشه ابتدا بايد از داخل كنترل‌پنل سايت كه plesk هستش اول اسم پايگاه‌داده رو تعريف كرد بعد داخل محيط مربوط به اون يك كاربر براش تعريف كرد كه اين كاربر تنها به همين پايگاه دسترسى خواهد داشت. آنگاه براى تعريف ستون‌ها و غيره از طريق phpmyadmin كه اونهم از داخل همان محيط لينك دارده و فقط به همان پايگاه دسترسى داره استفاده كرد. همانطور كه مى‌بينيد host admin تا اونجا كه تونسته جهت امنيت! دست‌و پاى ما رو بسته.
خودم به نظرم مى‌رسه كه براى ايجاد سطوح دسترسى بايد دست به كار بشم و از اول براش كد بنويسم كه اين هم از حوسله و توان من خارج است علاوه بر اينكه در زمينه security اطلاعات كاربردى ندارم.
در ضمن ممنون خواهم شد من رو با اين زمينه آشنا تر كنيد.

باتشكر

hba

Active Member
وب بعد اینکه یوزر و دیتابیس رو از داخل پنل انتخاب می کنی بعد در phpmyadmin میری هنوز هم privilage بسته هست یا نه
اگر اینطوری باشه که هاست بی خودی هست

najafiyazdi

New Member
بى‌خود يا باخودش رو نمى‌دونم ولى مديراى هاست ادعا ميكنن كه از امنيت بالايى برخوردار هستند.
حالا يا اينطور هست يا اونى كه من باهاش صحبت كردم نمى‌دونسته چطور بايد به من دسترسى بده؟

آخرین ویرایش:

najafiyazdi

New Member
شايد طرف واقعا بلد نيست.
اگه در اين ضمينه اطلاعاتى يا موارد مشابهى دارديد راهنمايى كنيد تا بهشون بگم شايد قبول كرد.

hba

Active Member
زاستش چی بگم ولی این در امنیت سرور مشکلی ایجاد نمی کنه نمی دونم چرا غیر فعل کرده اند شاید هم فعال روشی برای اشتفاده داره که از سرور بپرسید
نمی دونم

جدیدترین ارسال ها

بالا