Fa تعرفه

سلام به همه دوستان و اساتید
یک کاری در زمینه مولتی که دارای دو بخش گرافیک و برنامه نویسی اما نهبرنامه نویسی خیلی پیچیده

که شامل بخش فیلم -عکس-متن هست
اگر این کار را به صورت برنامه نویسی استاتیک(منظورم اینه که مثل برنامه فلش که روی کلیک مکنیم برای رفتن به قسمتهای دیگه انیمیشنی نباشه حتما دیدید) و یک طراحی شیک با ترکیب گرافکی و عکس در هر بخش بسازم یعنی مثلا باکلیک روی بخش عکس به قسمت عکس بره و ا کلیکروی بخش فیم به بخش پخش فیلم بره

اگر فیلم و عکس با خودشون باشه چقدر و اگر با من باشه چقدر البته تخصص من فیلم سازی و تیزرسازی وکلیپ سازیه و قیمت این که چقدر هزینه فیلمبرداری وعکسبرداره رو میدونم این سوال رو پرسیدمگفتم شایدتعرفش توی مولتی مدیا فرق داشته باشه

البته پیشایش از همه دوستان عذر میخام چون خودم روتوی مولتی مدیا بیلدر و برنامه ها یدیگه مدعی نمیبینم از اون جایی که برنامه نویسی علاقه شدیدی دارم بخش اسکریپ نویسی و جملاات شرطی رلبته نه در حد هاییوودی در حدی که نیازم رو بر طرف کنه
چون خودم ر مسئولل میدیدم که هر کاری رو با تخصص انجام بدم و وثل کسایی نباشم که با پول و پارتی بسلان میرسن

تخصصص خودم هم فیلم سازی لوه های هست و خوشحال میشم به دوستان کمک برسونم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
توضیحات کاملی در مورد نحوه اجزای برنامه و ساختارش نگفتید، که چی هست.
اگه می‌تونید یه عکس واسه نمونه بذارید حتی.

در مورد عکاسی و فیلمبرداری و تدوین که هزینه‌ش جداست و اون متخصصش هزینه رو تعیین می‌کنه.
در مورد نرم افزار، معمولا نرم افزارهای مالتی مدیا از ۳۰۰،۳۵۰ به بالا قیمت گذاری میشن. نرم افزار مالتی مدیا هم هست که ۲تا۳ میلیون و حتی بیشتر قیمت داره.
حدود نرم افزار شما فک میکنم همون ۳۰۰،۳۵۰ باشه. ولی بازهم اطلاعات تکمیلی بدید بهتر میشه نظر داد.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا