.::. تعداد 20 بنر به مناسبت هفته بسیج .::.

Erfan

Active Member
سلام به تمامی دوستام :rose: امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه و در روزهای آتی لحطاتی رو همراه با شادی و نشاط سپری کنید. این تاپیک رو هم بعد از مدت ها دارم میزنم, تعد 20 تا بنر خیلی خیلی ساده که به مناسبت هفته بسیج هست که گفتم اینجا هم بذارم تا حدالمقدر بهونه ای برای زدن یه تاپیک باشه :D
همین الان میگم این بنر ها که اکثراً در سایز 5 یا 6 متر چاپ میشه رو خیلی خیلی ساده طراحی کردم به دلیل تعداد بالا و وقت کمی که داشتم. کاربرد این بنرها هم در مقرهای سپاه که اصولاً برای رزمایش یا یه همچین چیزایی استفاده میشه. در ضمن این ها رو سر کلاس درس داشتم طراحی میکردم :):lol::rose:

طراحی این بنرها مال هفته پیش هست ... اگر دیر گذاشتمش به دلیل کمبود وقت بود که همینجا معذرت خواهی میکنم.:neutral:
راستی آواترم رو هم عوضش کردم برای محض تنوع :lol: !!! خیلی ازش خوشم میاد...:lol:

موفق باشید.
عرفان

[SOBHAN]

Active Member
سلام عرفاني !

ميبينم كه آواترت رو عوض كردي ، چقدر عجق وجقه ؟!‌ ولي اون موشت يه چيز ديگه بودا !:wink::lol:

طرحه ها هم خيلي خوبه ، فقط اينكه گفتي سر كلاس زدي يني چي ؟:shock: سيستم بردي سر كلاس ؟‌روشنش هم كردي ؟!:shock:جلوي استاد ؟!چِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــي ميگي ؟!:lol:

در مورد كار هم حالا يه نظري بدم : خوب هستن اكثرشون ولي ايده بعضي كار ها خيلي قديمي هست !

موفق باشيد
محمد حسين

[EHSAN]

Well-Known Member
[SOBHAN];745720 گفت:
سلام عرفاني !

ميبينم كه آواترت رو عوض كردي ، چقدر عجق وجقه ؟!‌ ولي اون موشت يه چيز ديگه بودا !:wink::lol:

طرحه ها هم خيلي خوبه ، فقط اينكه گفتي سر كلاس زدي يني چي ؟:shock: سيستم بردي سر كلاس ؟‌روشنش هم كردي ؟!:shock:جلوي استاد ؟!چِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــي ميگي ؟!:lol:

در مورد كار هم حالا يه نظري بدم : خوب هستن اكثرشون ولي ايده بعضي كار ها خيلي قديمي هست !

موفق باشيد
محمد حسين

منم ميخواستم همينو بگم كه محمد حسين جان گفتند :cool:

[SOBHAN]

Active Member
يه سوال عرفان :

عكس امام رو چجوري با اين كيفيت بزرگ كردي ؟ من نرم افزار زياد شنيدم ، حتي پلاگينش هم دارم ولي ديگه با اين كيفيت فكر نميكنم بتونن !

موفق باشيد
محمد حسين

Erfan

Active Member
[sobhan];745720 گفت:
سلام عرفاني !

موفق باشيد
محمد حسين

سلام محمد حسین جان ...
در مورد آواتر ممنون ... در مورد طراحی سر کلاس.... سر کلاس بودیم که استاد نیومده بود منم لپ تاپ رو درآوردم و همه این ها رو توی نیم ساعت زدم و کلی میخندیدم به خودم که زدم به فنا دادم این گرافیک خودم رو !!!

میدونم کار ها اکثراً سبک قدیمی هست ... آخه چیزی دم دستم نبود ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
[sobhan];745728 گفت:
يه سوال عرفان :

عكس امام رو چجوري با اين كيفيت بزرگ كردي ؟ من نرم افزار زياد شنيدم ، حتي پلاگينش هم دارم ولي ديگه با اين كيفيت فكر نميكنم بتونن !

موفق باشيد
محمد حسين

عزیز من عکس امام رو بزرگ داشتم !!!

abde abbas

Banned
سلام محمد عزیز!

خدا قوت... چه خبره اینجا ... اصطلاحا میگن : رَحمِلَ ...

همون که محمد حسین گفت و تو هم تایید کردی رو من هم میگم! اما این رو هم اضافه می کنم که با توجه به سرعتی که ازش یاد کردی، جای تقدیر داره.

گفتی لپ تاپ و سر کلاس و این جور حرف ها یاد جوونی هام افتادم ( نیست خیلی پیرم!) سر کلاس چه کارها که نمی کردیم... تو کارآموزی لیسانسم - که بردن موبایل دوربین دار هم ممنوع بود!- لپ تاپ می بردم و یادمه یه پروژه کامل چندرسانه ای رو اونجا بستم... یادش بخیر ( جوونی کجایی ؟ اینجام!)

کلا دستت درد نکنه که اومدی یه سری به این حوالی زدی... راستی من هم تو این هفته بسیج یه کار گرافیکی زده ام که بذ نشده، اگه بشه میذارم ملت ببینند...

یاعلی

mayapower

Well-Known Member
سلام
خوبی هرفان
چه خفرا
کارات خوب بودن
ایشالا اصلاً استادا دیگه نتونن بیان تو همینجور وقت داشته باشی هی بنر از خودت در وکنی همی
مبفق باشی قشنگ جات بودند همه:پی

به نظر من با توجه به وقت کمی که داشتی خیلی خوبه اما...

طرح آبی امام و طرح آبی که یه روحانی اول وایساده یه کم بده من از این جور طرح ها بدم میاد ولی بقیه در خور و شایسته بسیج هست.

آفرین پیشرفت کردی(شوخی کردم عزیزم)

راستی منم سر کلاس کارهایی میکردم مثلا به حرف معلم گوش نمی کردم:lol:

آورات موشه هم قشنگ تر بود:rose:

shayanboy

Active Member
الحق که عرفانی :oops:
با حال اومدی حال کردم :cool:
خوشگل ساختی ای ول:paint:

موفق باشی:rose:

شایان

Erfan

Active Member
سلام محمد عزیز!

خدا قوت... چه خبره اینجا ... اصطلاحا میگن : رَحمِلَ ...

همون که محمد حسین گفت و تو هم تایید کردی رو من هم میگم! اما این رو هم اضافه می کنم که با توجه به سرعتی که ازش یاد کردی، جای تقدیر داره.

گفتی لپ تاپ و سر کلاس و این جور حرف ها یاد جوونی هام افتادم ( نیست خیلی پیرم!) سر کلاس چه کارها که نمی کردیم... تو کارآموزی لیسانسم - که بردن موبایل دوربین دار هم ممنوع بود!- لپ تاپ می بردم و یادمه یه پروژه کامل چندرسانه ای رو اونجا بستم... یادش بخیر ( جوونی کجایی ؟ اینجام!)

کلا دستت درد نکنه که اومدی یه سری به این حوالی زدی... راستی من هم تو این هفته بسیج یه کار گرافیکی زده ام که بذ نشده، اگه بشه میذارم ملت ببینند...

یاعلی

سلام عزیز ...

من که همون اول گفتم چنتا کار خیلی خیلی خیلی ساده چون روشون اصلاً وقت نذاشتم !!!
ما سر کلاس کارهای بدتر از اینم انجام میدیم :cool::cool:

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
خوبی هرفان
چه خفرا
کارات خوب بودن
ایشالا اصلاً استادا دیگه نتونن بیان تو همینجور وقت داشته باشی هی بنر از خودت در وکنی همی
مبفق باشی قشنگ جات بودند همه:پی

سلام عزیز :rose:

والا وقت کمی که بود هیچی .. هول و هراس اینکه یهو استاد بیاد و سر درس جامعه شناسی ببینه من دارم با لپ تاپ کار میکنم ... اگه میومد از ته من رو بن میکرد !!

:neutral:

عرفان

Erfan

Active Member
به نظر من با توجه به وقت کمی که داشتی خیلی خوبه اما...

طرح آبی امام و طرح آبی که یه روحانی اول وایساده یه کم بده من از این جور طرح ها بدم میاد ولی بقیه در خور و شایسته بسیج هست.

آفرین پیشرفت کردی(شوخی کردم عزیزم)

راستی منم سر کلاس کارهایی میکردم مثلا به حرف معلم گوش نمی کردم:lol:

آورات موشه هم قشنگ تر بود:rose:

سلام دوست خوبم :rose:

منم از توی این 20 تا فقط یکی یا دو تا رو دوست دارم بقیه رو نوچ:D

آواتر همون موشه رو دوباره میذارم واسه رضایت دوستان !!!:rose:

عرفان

yazdi_2007

Well-Known Member
موفق باشی عرفان جان !
........................................ سه چهارتا از بنرات چاپ کشوری شدن . آخه چندتایی شو من تو درو دیوار یزد دیدم..........
خوشم اومد. :d

saber110

Member
سلام عرفان جان

جای بسی تقدیر داره

ما سر کلاس طراحی که چه عرض کنم خواب هم نوش جان کردیم

استاده با بغت بن کردمون

موفق باشی

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا