تعداد دانلود جی کوئری از چه سایتی بیشتر هست؟

i-php-i

Active Member
همونطور که می دونید خیلی از توسعه دهنده ها برای استفاده از جی کوئری معمولا به کتابخانه هایی که توی سرورهای جی کوئری هست لینک می دن. معمولا به این دلیل این کار انجم می شه تا اگر بازدید کننده ای قبلا وارد سایتی شده باشه که با جی کوئری نوشته شده دیگه مجددا نیازی به لود شدن این کتابخونه نباشه.

من دیدم که بعضی از توسعه دهنده ها از کتابخانه ای که توی سرورهای گوگل هست هم استفاده می کنن و به اونها لینک می دن.

آماری نیست که معلوم بشه این کتابخانه معمولا از چه سروری بیشتر لود می شه؟

با دونستن این آمار سرعت باز شدن صفحات سایتمون رو بیشتر می کنیم ! :shock:

eAmin

Well-Known Member
معمولا به این دلیل این کار انجم می شه تا اگر بازدید کننده ای قبلا وارد سایتی شده باشه که با جی کوئری نوشته شده دیگه مجددا نیازی به لود شدن این کتابخونه نباشه.
این فقط یکی از جزئی ترین دلایل هست. معمولا بخاطر اینکه کتابخانه های JavaScript در این cdn ها فشرده شده هستند از قبل، از طریق متد gzip حجم فایلهای js تا حد قابل قبولی کاهش پیدا میکنه و نزدیک 2 برابر یا بیشتر از حجم فایلها کاسته میشه. همچنین سرعت این سرورها بسیار بالاتر از سرورهای معمولی هست که بقیه استفاده میکنند.

تا حالا آمار دقیقی منتشر نشده، یا بنده ندیدم. معمولا خود کسانی که این سرویس ها رو ارائه میدن باید آمارها رو بیرون بدن، google, microsoft, jquery تا بعدا بشه از روی اونها یک میانگین بدست آورد.

i-php-i

Active Member
این فقط یکی از جزئی ترین دلایل هست.
می شه سایر دلایل رو توضیح بدید؟
تا حالا آمار دقیقی منتشر نشده، یا بنده ندیدم. معمولا خود کسانی که این سرویس ها رو ارائه میدن باید آمارها رو بیرون بدن، google, microsoft, jquery تا بعدا بشه از روی اونها یک میانگین بدست آورد.
بنظر خودم آمار دانلود از سایت جی کوئری بیشتره ولی جایی شنیدم که سرورهای گوگل از تکنولوژی خاصی استفاده می کنن و قدرت پردازش بیشتری دارن.

بنظرتون برای لینک دادن به این کتابخونه از سرور گوگل استفاده کنیم بهتره یا از همون سرورهای سایت جی کوئری؟

meysam-fathi

Active Member
100% سرور های گوگل قوی و سریع تر از سرور سایت jquery.com و محبوب تر برای ما جماعت وب کار

eAmin

Well-Known Member
می شه سایر دلایل رو توضیح بدید؟
البته دلایل اصلی رو در ادامه توضیح دادم، اگر بخوام جمله ام رو اصلاح کنم به اینصورت میشه: دلیل شما میشه دلیل فرعی و فشرده سازی فایلها بصورت بهینه میشه دلیل اصلی.
در مورد سرورها هم، در اینکه سرورهای گوگل سرورهای قدرتمندی هست شکی نیست، ولی در این مورد خیلی نیاز نیست حساسیت به خرج بدید! با هر یک که راحت تر بودید میتونید کار کنید. حتی میتونید از CDN مایکروسافت هم استفاده کنید.

i-php-i

Active Member
مشکل من gzip نیست، چون بصورت پیش فرض توی همه وب سایتهایی که طراحی می کنم از gzipاستفاده می کنم. من می خوام از لینکی استفاده کنم که احتمال اینکه توی کش سایر کاربرها وجود داشته باشه بیشتر باشه !

من فعلا از سایت خود جیکوئری به این کتابخونه لینک می دم. اگر بخوام از سایت گوگل به این کتابخونه لینک بدم، آیا یه لینک معتبر که توسعه دهنده های جی کوئری اون رو آپلود کرده باشن وجود داره؟

eAmin

Well-Known Member
من فعلا از سایت خود جیکوئری به این کتابخونه لینک می دم. اگر بخوام از سایت گوگل به این کتابخونه لینک بدم، آیا یه لینک معتبر که توسعه دهنده های جی کوئری اون رو آپلود کرده باشن وجود داره؟
راستش منظورتون رو نمیفهمم ممکنه واضح تر توضیح بدید؟
چه نیازی هست تا حتما توسعه دهنده های jQuery اون فایل رو آپلود کرده باشن، وقتی فایلها هیچ فرقی با هم ندارن؟

i-php-i

Active Member
چه نیازی هست تا حتما توسعه دهنده های jQuery اون فایل رو آپلود کرده باشن، وقتی فایلها هیچ فرقی با هم ندارن؟
من نمی خوام فقط بخاطر استفاده از gzip از لینکهای خارجی این کتابخونه استفاده کنم. چون توی سایت خودم gzip فعال هست.

همونطور که می دونید وقتی کاربرها از یه سایت دیدن می کنن، فایلها توی کش مرورگر ذخیره می شن. اگر همه سایتها بجای اینکه جی کوئری رو توی هاست خودشون نگه دارن، به اون فایل لینک بدن، موقعی که کاربرها از سایتی به سایت دیگه می رن، نیازی نیست که برای هر سایت یه فایل جی کوئری دانلود بشه.

به همین دلیل دنبال یه جایی می گردم که آمار بیشترین دانلود رو بخودش اختصاص داده باشه.

باز به همین دلیل نمی خوام خودم فایل رو به سرور گوگل دانلود کنم و یه فایل اختصاصی داشته باشم.

انگار توضیح دادن این موضوع کمی سخته برام و نمی تونم به درستی توضیح بدم !:-?

eAmin

Well-Known Member
منظورتون رو کاملا فهمیده بودم، فقط اونهایی که پر رنگ کرده بودم نامفهوم بود.
ببینید، نیازی نیست شما دوباره این فایل رو در گوگل آپلود کنید! یعنی اصلا اجازه اینکار رو ندارید. این فایل توسط خود گوگل آپلود میشه و شما میتونید از اون بصورت عمومی استفاده کنید. پس نتیجه میگیریم نگرانی شما بی مورد هست. این لینک مثلا آدرس جدیدترین ورژن رو قرار داده که میتونید از طریق اون آدرس فایل رو به صفحه تون پیوست کنید تا از طریق اون آدرس برای کاربر لود بشه.
مثلا آدرس فایلی که از قبل آپلود شده این هست:
کد:
https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js

درضمن نمیخواد در اینمورد خیلی وسواسی عمل کنید، چون 30-40 KB چیزی نیست که شما بخواید برای اون نگران باشید. فوقش این اسکریپت برای بار اول یکبار کامل لود میشه و بعد از اون در کش مرورگر قرار میگیره برای بازدیدهای بعدی. مهم اینکه عملیات کمپرس کدها و بهمراه اون gzip صورت بگیره...

جدیدترین ارسال ها

بالا