تصویر متحرک

MoeinAkbari

Member
سلام دوستان بعد از 2 ساعتو نیم با کلی مشکل بالاخره تموم شد ! الان هم دارم از خستگی میمیرم هم از خوشحالی ذوقمرگ شدم ! :oops:

این فایلی که میدم دانلود کنین یه عکس GIF هست من با فوتوشاپ اینو ساختم یه ماشینیه که تو جاده هست و شب میشه و روز میشه دوباره واقعا خسته شدم حتما ببینین خیلی خیلی باحاله منتظر نظراتون هم هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دانلود کنین از اینجا ! حتما دانلود کنین !!!!!!!!!!!!!!!!!!

با فتوشاپ ساخته شده ! جون من دانلود کنین و نظرتونو بگین ! :green:

پیوست ها

• ss.jpg
    ss.jpg
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش توسط مدیر:

khoushechin

Well-Known Member
کشتی مارو داداش .
دان شد.
زیاد جالب نبود .
یعنی واسه کار اول هم خوب نبود
ولی انیمیتش خوب بوده ایده خوب اجرا نه
در ضمن حجم بالایی داره
و باز نمیشه با فایر فاکس باز شد

MoeinAkbari

Member
شرمنده من با فوتوشاپ بهتر نمیتونستم ! این با فتوشاپه بله فلش اگه میبود دیگر چیزی میشد ! من تاحالا هیچ کاری رو به این مدل ندیدم با اینهمه فریم با فوتوشاپ !

mnh40

Well-Known Member
آخه این چیه ساختی اول اینکه حجمش یه جورایی :mad:خیلی خیلی سنگین بود البته باید تبدیلش میکردی دوبار سیستمم هنگ کرد تا نشون بده :mad:دوم اینکه یه کار خیلی مبتدیانه بود ......

yaiiaj

کاربر VIP
آقا چرا تو ذوقش می زنید خوب؟ این دوستمون با کلی ذوق و شوق و امید به شما و مثلا من کارشو گذاشته اینجا، درست نیست اینجوری تو ذوقش زده بشه.
ببین دوست عزیز بهت تبریک می گم کار خوبی شده ولی یه سری ایراد داره، مثلا اینکه زمانش واقعا خیــــــــــلی کمه، یا مثلا اینکه توی این کار چیزی به اسم شب اتفاق نمی افته یعنی کار کاملا تیره و بعد روشن می شه، شب هم سیستم رنگی خودشو داره عزیز و جالب اینجاست که وقتیم فضا روشن می شه باز آسمونش آسمون شبه و پر ستاره! با این وجود موفق باشی، کارتو اصلاح کن بذار باز نظر بدیم، منتظریم و موفق باشی.:rose:

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوستان لطف کنید کسی از کار خوشش نمیاد نظر نده و باعث سرد شدن هیچ کدوم از دوستان نشید ممنون میشم قوانین رو رعایت کنید

دوست عزیز جناب MoeinAkbari لطفا قوانین رو به دقت بخونید
تصاویرتون رو با حجم مناسب حتما باید پیوست کنید نه این که جای دیگه آپلود کنید و لینک قرار بدید
دوم این که عنوان مناسب انتخاب کنید برای کارهاتون
من هم حجم کارتون رو پایین اوردم و پیوست کردم و هم عنوانتون رو ویرایش کردم
لطفا تکرار نکنید و قوانین رو مطالعه کنید در صورت تکرار مجبورم طبق قوانین باتون برخورد کنم ! پس ممنون میشم رعایت کنید !

کارتون هم برای تست اول خوب شده اما باز هم بیشتر تمرین کنید تا بهتر شید

موفق باشی دوست عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا