تصویر شاخص

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
در زمان افزودن نوشته به قالب پیش فرض فارسی وردپرس امکان اضافه کردن تصویر بصورت
تصویر شاخص فراهم هست .حتی با انتخاب تصویر در منوی مدیریتی هم تصویری که شاخص هست نمایش داده میشه
اما در صفحه اصلی سایت یا همون صفحه کاربری نمایش داده نمیشه
باید چیکار کنم ؟
.
.

VAHID216

مدیر بازنشسته
پوسته شما از تصویر شاخص پشتیبانی نمی کنه برای اینکار درون فایل functions.php کد زیر رو وارد کنید :

کد:
add_theme_support( 'post-thumbnails' );

باید به فایل index.php در اونجایی که می خواید تصویر نمایش پیدا کنه کد زیر رو جایگذاری کنید :

کد:
<?php the_post_thumbnail(); ?>
موفق باشید

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
یک دنیا سپاس
شما خیلی خوب و به موقع جواب میدین ...سوال قبلی من رو هم جواب دادین واقعا سپاسگذارم
.
جوابی که دادین رو توی سرچ گوگل هم دیدم
اما متاسفانه چند تا ابهام دارم
.
1-
اگه پشتیبانی نمیکنه چرا توی بخش افزودن تصویر هر عکسی که می خوام با کلیک و گزینه افزون به تصویر شاخص میاد توی قسمت تصویر شاخص و هنگام اضافه کردن هم فقط توی بخش مدیریتی نمایش داده میشه
2-
مگه تصویر شاخص همون تصویری نیست که در ابتدای هر پست نمایش داده میشه ؟
3-
من در ابتدای هر پست می خوام تصویر شاخص مربوط به همون پست نمایش داده بشه
4-
در کجای فایل index.php باید کد مربوطه قرار بگیره ؟

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
1-
اگه پشتیبانی نمیکنه چرا توی بخش افزودن تصویر هر عکسی که می خوام با کلیک و گزینه افزون به تصویر شاخص میاد توی قسمت تصویر شاخص و هنگام اضافه کردن هم فقط توی بخش مدیریتی نمایش داده میشه
اگر فایل functions.php رو اینجا بزارید من دقیقا بهتون می گم که عمل می کنه یا نه. توی مدیریت به علت اینکه کدنویسی طبق آخرین استاندارد هست نمایش داده می شه ولی تو قالب به علت بروز نبودن کد ها نمایش داده نمی شه.
مگه تصویر شاخص همون تصویری نیست که در ابتدای هر پست نمایش داده میشه ؟
هم بله هم خیر. تصویر شاخص در اصل پیش نمایش نمادین یک پست هست که توسط تصویر نشون داده می شه یا همون thumbnail . که می تونه اولین تصویر باشه اما تنها تصویر نمی تونه باشه که در پست هست. هم می تونه اول پست باشه هم آخر پست یا هر جای دیگه فقط بستگی داره اون کدی رو که به شما دادم کجا قرار بگیره.
در مورد 3 و 4 :
باید بین دو کد زیر قرار بگیره :
کد:
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
و قبل از :
کد:
<?php endwhile; ?>

دیگه کد رو بزارید بعد تست کنید تا ببینید کجا نمایش پیدا می کنه ، اگر HTML بلد باشید خیلی سریع به جوابتون می رسید.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا