سلام دوستان اينم يكي ديگه از تصاويري كه خودم اصلاح كردم لطفا نظرتونو بگين !
ehsan58 Member Jun 2, 2011 #1 سلام دوستان اينم يكي ديگه از تصاويري كه خودم اصلاح كردم لطفا نظرتونو بگين ! پیوست ها Sample 2.jpg 169.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7 آخرین ویرایش: Jun 2, 2011
hsajj Member Jun 2, 2011 #2 سلام احسان جان خیلی عالی شده ، تبریک شاید یکم گونه ها و پیشونی زیاد صاف شده ، نه ؟ در کل عالی شده
ehsan58 Member Jun 2, 2011 #3 سلام ممنون آره نظر شما درسته ممنون نميخواستم اينو بزارم ولي واسه بهتر شدن كاراي آينده گذاشتم آخرین ویرایش: Jun 2, 2011
Tsobh.com Well-Known Member Jun 3, 2011 #9 تو هر چیزی افراط کردن نتیجه بدی می ده کارت عالیه فقط یکم زیاده روی کردی خسته نباشی دوست خوبم
ehsan58 Member Jun 4, 2011 #11 باز هم سلام keyvan4u گفت: كار خوبي شده فقط ابرو ها رو برداشتي؟؟ انگار تا به تا شده! کلیک کنید تا باز شود... دوست عزيز من اصلا تغير خاصي به ابرو ها نياوردم در صورت درخواست عكس اصلي رو قرار ميدم ! آخرین ویرایش: Jun 4, 2011
باز هم سلام keyvan4u گفت: كار خوبي شده فقط ابرو ها رو برداشتي؟؟ انگار تا به تا شده! کلیک کنید تا باز شود... دوست عزيز من اصلا تغير خاصي به ابرو ها نياوردم در صورت درخواست عكس اصلي رو قرار ميدم !
ehsan58 Member Jun 4, 2011 #13 سلام sonami2010 گفت: بسیار عالی فقط اگه پشت زمینه تیره تر باشه بهتره در کل آفرین کلیک کنید تا باز شود... سلام ممنون از نظر شما ولي بحث سر پس زمينه نيست بحث سر اصلاح(روتوش) تصوير بود باز هم ممنون از شما!
سلام sonami2010 گفت: بسیار عالی فقط اگه پشت زمینه تیره تر باشه بهتره در کل آفرین کلیک کنید تا باز شود... سلام ممنون از نظر شما ولي بحث سر پس زمينه نيست بحث سر اصلاح(روتوش) تصوير بود باز هم ممنون از شما!