تصاویر panorama

ssdsajad

Active Member
سلام
سایتی بهم معرفی کنید که تصاویر panorama رایگان واسه دانلود قرار میدند

نکته
من بیشتر به خاطر عکس کوه ها اینو میخوام
مدل سازی کوه شاید به نظر ساده بیاد اما خوشمزه درنمیاد!

m2_farzan

Active Member
سایتی هست به نام گوگل www.google.com که وقتی وارد آن میشوید، یک مربع سفید به چشم میخورد که اگه داخلش بنویسید free hdri download و اینتر کنید، ده ها، صدها، هزاران... اینجا نوشته About 2,000,000 results لینک را آماده میکند که با رنگ آبی مشخص شده اند. معمولا در هر صفحه 10 لینک وجود دارد که با کلیک بر روی آنها میتوان به محتویات آنها دست یافت.
---
شما فرض کن تموم کاربرای این سایت بیان و 10 تا سایت رو معرفی کنن (چه فعال و چه غیر فعال، در هر زمینه ای) پس:
در زمان نگارش این مطلب با رجوع به صفحه اول سایت، عدد 190,839 تحت عنوان تعداد کاربران سایت به چشم میخورد. و منهای یک نفر که شما باشید میشود 190,838 پس:
تعداد سایت های معرفی شونده (صرف نظر از سایتهای تکراری) = 190838×10=1,908,380 سایت.
بدیهی است که:
2,000,000 بزرگتر است از 1,908,380
بنابراین تعداد سایتهای که با رجوع به سایت فوق پیدا خواهید کرد، 91620 عدد بیشتر از تعداد سایتیست که کاربران به شما میدهند.
---
حال اگر زمان و انرژی هدر رفته در اثر کار انسانی، سایتهای تکراری، قابلیت جستجو و زمانی که شما باید منتظر پاسخ باشید را هم وارد محاسبات کنیم، برتری استفاده از سایت فوق الذکر ثابت خواهد شد.
علاوه بر این، قضیه مورد بحث با استفاده از برهان خلف نیز قابل اثبات بوده که از حوصله نگارنده خارج است.
موفق باشید.

سایتی هست به نام گوگل www.google.com که وقتی وارد آن میشوید، یک مربع سفید به چشم میخورد که اگه داخلش بنویسید free hdri download و اینتر کنید، ده ها، صدها، هزاران... اینجا نوشته About 2,000,000 results لینک را آماده میکند که با رنگ آبی مشخص شده اند. معمولا در هر صفحه 10 لینک وجود دارد که با کلیک بر روی آنها میتوان به محتویات آنها دست یافت.
---
شما فرض کن تموم کاربرای این سایت بیان و 10 تا سایت رو معرفی کنن (چه فعال و چه غیر فعال، در هر زمینه ای) پس:
در زمان نگارش این مطلب با رجوع به صفحه اول سایت، عدد 190,839 تحت عنوان تعداد کاربران سایت به چشم میخورد. و منهای یک نفر که شما باشید میشود 190,838 پس:
تعداد سایت های معرفی شونده (صرف نظر از سایتهای تکراری) = 190838×10=1,908,380 سایت.
بدیهی است که:
بنابراین تعداد سایتهای که با رجوع به سایت فوق پیدا خواهید کرد، 91620 عدد بیشتر از تعداد سایتیست که کاربران به شما میدهند.
---
حال اگر زمان و انرژی هدر رفته در اثر کار انسانی، سایتهای تکراری، قابلیت جستجو و زمانی که شما باید منتظر پاسخ باشید را هم وارد محاسبات کنیم، برتری استفاده از سایت فوق الذکر ثابت خواهد شد.
علاوه بر این، قضیه مورد بحث با استفاده از برهان خلف نیز قابل اثبات بوده که از حوصله نگارنده خارج است.
موفق باشید.
خیلی قشنگ زیبا صریح و واضح توضیح داده شد
فکر نمیکنم حرف دیگه ای برای گفتن باشه
علی علی

ssdsajad

Active Member
خیلی ناراحت شدم از نوع برخوردتون
الان من1000 تا سایت میشناسم واسه دانلود مدلهای سه بعدی ...
اما یه سایت را یه دوست عزیزی که قبولش دارم نه190,839 کاربر
بهم معرفی کرد که اگه هزار تا سایتو هم جستجو میکردم شاید بهش برمیخوردم !!!
اما توش فعالیت نمیکردم و به این نتیجه هایی هم که رسیدم نمیرسیدم ..... چون از تجربه ی دوستم استفاده کردم و گفت ...اونجا برو که ما رفتیم و دیدیم و خوبه
شما فرض کن تموم کاربرای این سایت بیان و 10 تا سایت رو معرفی کنن
پنج تا کابر با اعتبار که همه میشناسیمشون بیان بگند ..بقیه دیگه نمیان بگند اینو مطمئنم !!!بهت قول میدم

بدیهی است که:
:|

همین یه تیکه توضیحتون کافی بود
چون من تو گوگل سرچ میکردم download free panorama img و سایتی که عکس قشنگ داشته باشه پیدا نمیکردم یا پولی بودند
همشون
ممنونم

Jim Jim

Well-Known Member
به نظر خیلی کوبنده بود و البته نه چندان شایسه!
شاید ایشون نمی دونسته که در گوگل تحت چه عنوانی باید جستجو کنه و بیان این عبارت "free hdri download" کمک کننده بود

خیلی ناراحت شدم از نوع برخوردتون
الان من1000 تا سایت میشناسم واسه دانلود مدلهای سه بعدی ...
اما یه سایت را یه دوست عزیزی که قبولش دارم نه190,839 کاربر
بهم معرفی کرد که اگه هزار تا سایتو هم جستجو میکردم شاید بهش برمیخوردم !!!
اما توش فعالیت نمیکردم و به این نتیجه هایی هم که رسیدم نمیرسیدم ..... چون از تجربه ی دوستم استفاده کردم و گفت ...اونجا برو که ما رفتیم و دیدیم و خوبه

پنج تا کابر با اعتبار که همه میشناسیمشون بیان بگند ..بقیه دیگه نمیان بگند اینو مطمئنم !!!بهت قول میدم

:|

همین یه تیکه توضیحتون کافی بود
چون من تو گوگل سرچ میکردم download free panorama img و سایتی که عکس قشنگ داشته باشه پیدا نمیکردم یا پولی بودند
همشون
ممنونم
دوست عزیز حق باشماست
ولی اخه اینطور که شما تو همون اول گفتید چند تاسایت معرفی کنید ، من یه جور دیگه حقیقت برداشت کردم ، گفتیم لابد خودش نمیدونه یا نه میدونه که باید جستجو کرد وگشت
امیدوارم جسارتی به شخص حضور شما نکرده باشم
برقرار باشید ..

ssdsajad

Active Member
البته اینجا حرفی توهین شدن و اینا نیست و کسی توهین نکرده
فقط نیش موجود در شوخی یه کم زیاد بود و نتونستم تحمل کنم..
البته
m2 farzan کاربری هستند که میشناسمشون و چون میشناسمشون ناراحت شدم
اگه یه کاربردیگه ای بوداهمیت نمیدادم

ssdsajad

Active Member
حالا که جمع شوخی کردن و ایناست منم یه شوخی کنم
روزی روزگاری
یه کاربر بودیه زمانی تو امضاش نوشته بود گوگل را تحریم کنید
یادتونه دقیقا کی بود؟؟

m2_farzan

Active Member
آره منم یادمه. مرد خوبی بود!

بیخیال رفیق من قصدی نداشتم فکر نمیکردم ناراحت بشی، معذرت میخوام. خواستم مزه بپرونم!

ssdsajad

Active Member
آره منم یادمه. مرد خوبی بود!

بیخیال رفیق من قصدی نداشتم فکر نمیکردم ناراحت بشی، معذرت میخوام. خواستم مزه بپرونم!

خواهش میکنم
البته منم باید جنبه میداشتم و زود عصبی نمیشدم ..
خودمم پشیمونم از پاسخی که دادم احساس گناه میکنم :neutral:
ای کاش مسئول این انجمن کلا این تاپیکو پاک کنه
و همه چی به خوبی و خوشی تمام بشه
صلوات:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا