تصاویر وکتور ورق بازی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من یکسری دارم منتها نمیدونم تمام ورقها رو داشته باشه یا نه به هر حال سعی میکنم تا امشب برات آپ کنم/

GFX Master

اینم اونهایی که قول داده بودم. خوشبختانه همه کارتها رو هم داره.

موفق باشی.

پیوست ها

• cards.rar
    95.4 کیلوبایت · بازدیدها: 216
  • cards.gif
    cards.gif
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 75

amoosibil

Member
برنامه فال ورق کامپيوتري

سلام،
من دنبال يک برنامه فال ورق ميگردم. فالش اينجوريه که اعداد 2 تا 5 از هر علامتي (خاج، دل، ...) کنار گذاشته ميشن، بعد بقيه بر ميخورند و اول 4 تا رديف روي هم چيده ميشن، بعد هر رديف را بر ميداريم و کارتهاي اضافه جدا ميشن، بعد رديف بعدي. وقتي هر 4 رديف را برداشتيم محددا 3 رديف ميچينيم. باز کارتهاي اضافه جدا ميشن، بعد 2 رديف ميچينيم و بعد هم 1 رديف و در آخر ، کارتها را کنار هم ميچينيم و فال را تفسير ميکنيم. تو ايران بهش ميگن فال عشقي. چون براي رابطه زن و مرد استفاده ميشه. اگه کسي برنامه کامپيوتريشو سراغ داره، يا حتي اگه اسم واقعيشو ميدونين لطفا به من بگين.
ممنونم...

آخرین ویرایش:
amoosibil گفت:
سلام،
من دنبال يک برنامه فال ورق ميگردم. فالش اينجوريه که اعداد 2 تا 5 از هر علامتي (خاج، دل، ...) کنار گذاشته ميشن، بعد بقيه بر ميخورند و اول 4 تا رديف روي هم چيده ميشن، بعد هر رديف را بر ميداريم و کارتهاي اضافه جدا ميشن، بعد رديف بعدي. وقتي هر 4 رديف را برداشتيم محددا 3 رديف ميچينيم. باز کارتهاي اضافه جدا ميشن، بعد 2 رديف ميچينيم و بعد هم 1 رديف و در آخر ، کارتها را کنار هم ميچينيم و فال را تفسير ميکنيم. تو ايران بهش ميگن فال عشقي. چون براي رابطه طن و مرد استفاده ميشه. اگه کسي برنامه کامپيوتريشو سراغ داره، يا حتي اگه اسم واقعيشو ميدونين لطفا به من بگين.
ممنونم...

amoosibil جان آماده سراغ ندارم ولی اگر بخوای میتونم برات بنویسم آگر هم عجله نداری بزودی تحت وب میزارم متونی حالش ببری البته با لطف sara_is_nice_girl که کار خیلی سریعتر پیش میره

GFX Master

خواهش میکنم قابلی نداشت.

amoosibil

Member
هادي جان ظاهرا تو قبل از اينکه من درخواست اين برنامه را بکنم داشتي روش کار ميکردي ! خسته نباشي :)
لطفا هروقت آماده شد (چه برنامه اش و چه سيستم وب) ما رو بي خبر نذار. کار گرافيکي هم اگه از دست من بر مياد بهم بگو.

amoosibil

Member
چي شد پس ؟

آقا هادي ، اين برنامه که داري روش کار ميکني به کجا رسيد ؟

هنوز کامل نشده چون هدفهای سایت خیلی
ولی تاچند روز دیگه قسمت استاتیک سایت کامل میشه لینکش همینجا میزارم

amoosibil

Member
آقا 5 ، 6 ماه گذشت ! هنوز به اهداف سايت نرسيدين ؟؟؟
کمکي از دست ما بر مياد ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا