تصادف ماشین

سلام دوستان من میخوام یه تصادف ماشین با مایا درست کنم.
همه چیش ردیفه فقط چطوری میشه با برخود ماشین به یک شی مثلا میله ماشین او قسمتش بر اثر ضربه خودکار کج بشه. ؟ من با قسمت فیزیک مایا کمی کار کردم ولی اینو نمیدونم اگه میشه یه توضیح بدید که باید چکار کنم.؟

maxscript

Well-Known Member
سلام:
شما ماشین رو ریگ کردید اگر ریگ کرده باشید هر قسمتی رو که خواستید تغییر حالت بدید اگر می خواهید اتوماتیک این کار انجام بشه باید از اسکریپت یا پلاگین استفاده کنید نمی دونم داینامیک مایا این قابلیت رو داشته باشه یا نه .

maya_22

Well-Known Member
دوست عزیزباید از ان کلوز استفاده کنی برای قسمتی که ماشین میخاهی دفرمه بشه و مانع را به عنوان جسم برخورد شونده تعریف کنی
تنظیمات را با دقت انجام بدی حله.
روش دوم میتونی اون قسمت تصادفشده را با بیلند شیپ در بیاری

Hamed_8

Member
بهترین گزینه استفاده از پلاگین dmm هستش که روی مایا 2012 هست
فقط تاتوریالش رو باید دانلود کنید و نگاه کنید

سلام
شما میتونید برای کج و کوج شدن بدنه ماشین از دیفورمرهای مایا استفاده کنی و از شکسته شدن چراغهای ماشین و شیشه های ماشین از شاتر خود مایا یا پلاگین dmm مایا استفاده کنی .

سلام
این از یو تیوپ یافتم فک کنم یه نمونه از کارشو گذاشته ولی این کارو با زبان میل انجام داده و آدرس میل رو هم داده که بتونی دان کنی

کد:
http://www.youtube.com/watch?v=IFM4um3pVp8

این هم توضیحات که داده

A car crash simulator built for my course at Bradford in Digital Special Effects. Written in MEL, it enables users to choose a car and a building and then to define active or passive rigid bodies. You can download this from www.matthewbrowndesigns.co.uk/Mel/index.html

دیگه گشتم نتونیستم چیزی بیابم.

جدیدترین ارسال ها

بالا