تشکیل یه گروه انیمیشن مستقل در کرج

bestbax26

Member
با سلام ... عزیزانی که در زمینه مدل سازی ، طراح کاراکتر ، تکسچرزن ، متحرک ساز و رندرینگ و تدوین با استفاده از نرم افزار مایا در حد متوسط تخصص دارند و به دنبال راهی برای پیشرفت در زمینه انیمیشن هستند دعوت به همکاری میشود .
صرفا با هدف اینکه پروژه ها پلی برای آینده روشن گروه باشد .
حسین فلاح 22 ساله تخصص مدل سازی
اعلام آمادگی خود را به [email protected] , [email protected] ارسال نمایید .
باتشکر

rain drop

New Member
با سلام
لطفا کمی در مورد اهداف گروه توضیح بدین. من با مایا کار میکنم و ساکن کرج هستم .خوشحال میشم که موقعیت کاریم تو کرج باشه..

bestbax26

Member
با سلام
لطفا کمی در مورد اهداف گروه توضیح بدین. من با مایا کار میکنم و ساکن کرج هستم .خوشحال میشم که موقعیت کاریم تو کرج باشه..
سلام دوست عزیز و گرامی
یک گروه 3 نفره مدل ساز و انیماتور و تدوین گر در حد متوسط با هدف پیشرفت شخصی و انجام یک پروژه کامل و بی نقص بعنوان یک نمونه کار قوی برای تمام افراد گروه .
افزایش نفرات گروه باعث کاهش زمان انجام پروژه و تمرکز هر فرد بر روی کار تخصصی خودش در پروژه مد نظر میشود
در صورت صلاحدید از طریق ایمیل با بنده در تماس باشید

آخرین ویرایش:

rain drop

New Member
من premier و after effectهم کار کردم .ولی نمیدونم گروه سه نفره اکتفا میکنه؟

bestbax26

Member
من premier و after effectهم کار کردم .ولی نمیدونم گروه سه نفره اکتفا میکنه؟

انشالله با زیاد شدن نفرات کار قوی میشه . با توجه به هدف های ذکر شده خوشحال میشیم در این خصوص همکاری داشته باشیم . ایمیل خودتون رو بنویسید تا شماره تماس بفرستم

technosystem

New Member
با سلام
منم از کرج هستم خوشحال میشم توگروه عضو شم تخصص منم توزمینه فتوشاپه .امیدوارم دوستان بیشتری جمع شن تا در کرج یه گروه جوان خود محور تشکیل بشه واستعداد یابی خوبی صورت بگیره یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا