متاسفم . این مبلغ مشخصتون . کاری رو از پیش نمیبره . من در حال حاضر برای میهن دانلود کار میکنم و پستهای بالای 1000 دانلود رو 5 هزار تومن و بالای 2000 دانلود رو 20000 تومن میگیرم . برای داشتن یه سایت خوب باید اولش هزینه کنید . تبلیغات رو بهینه کنید و کل صفحه سایت تبلیغات نباشه . الان رشته فعالیتی سایت شما معلوم نیست که دانلود نرم افزاره و یا انجمنه و یا سرویس ساخت وبلاگ . به نظر من اگه میخوای یه سایت خوب داشته باشی این قسمت ها رو از صفحه اصلی سایتت پاک کن از سایتت .
1سیستم وبلاگ
2اون تبلیغات کناری صفحه (وسطی ها نه فقط کناری ها)
3.ارتباط زنده
4.خدمات و ابزار
5.ورود نویسندگان
و اینم در نظر داشته باش . تو که ابر برچسب توی سایتت گزاشتی هیچ نیازی نیست که این ابر برچسب رو با فونت بزرگ بسازی . چون گوگل به فونت کاری نداره و اگه با فونت ریز و ترجیحاً همرنگ بک گراند بنویسی که زیاد معلوم نشه . کلاس سایتتو 50% بیشتر میکنه . در مورد مطلب گزاشتن هم خیلی راحته . شما میتونی از بین دوستانت سوال کنی . و برای مثال از یکی از دوستات بپرس بهترین نرم افزار در مورد رایت سی دی چیه . و نرم افزار رو با کرکش تست کن و بعد روی هاستت آپلود کن یه توضیح چند خطی هم بنویس . 1 کار بر که چنتا نرم افزار که دنبالشه رو توی سایت تو پیدا کنه مطمئن باش حد اقل به 3-4 نفر دیگه هم سایتتو پیشنهاد میکنه و از این 3-4 نفر شاید 0.1 نفر به سایتت اضافه بشه . ولی در بیابان لنگ کفشم غنیمت است .