***** تشکیل تیم : مترجم + نویسنده و غیره

mehdiSHOP

New Member
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یم پرتال راه اندازی کردیم دارای چندین ساب دامنه

برای هر بخش نیاز به نویسنده دارم :

1) سایت دانلود : ( جهت تشکیل تیم فوری نیازمندیم)

آپلود فایل + رمز کردن فایل زیپ + مارک دار کردن عکس + عکس تهیه کردن + ترجمه با کیفیت از منابع خارجی ( اصلا کپی پیست نباشه )

کیفیت : عدم کپی پیست
تعدا مورد نیاز : 5 نفر

برای قسمت سایت دانلود روزی چندین پست از هر نفر نیازه ( در منبع مالی محدودیت نیست ) لذا در طول هفته کلی پست مطلب می شه و حقوق می ره بالا / نه اینکه سایت از قبل تاسیس شده باشه و فقط مطالب روز لازم داشته باشه که در نتیجه روزی 2 تا پست بخوان / برای شروع چون پست زیاد لارم داریم قیمت های خوب پیشنهاد بدین

2) سایت سخت افزار :
معرفی سخت افزار + تحیلیل + اخبار + . . . ( آنچه مورد پسند سایت های سخت افزاری باشد )

کیفیت : عدم کپی پیست ( مطالب باید اختصاصی سایت باشند و ترجمه شده از منابع معتبر خارجی )
تعداد مورد نیاز = 2 نفر

3) سایت موبایل :
معرفی + تحلیل + اخبار + . . . ( آنچه برای سایت های موبایل مورد پسند هست )
کیفیت : عدم کپی پیست ( مطالب باید اختصاصی سایت باشند و ترجمه شده از منابع معتبر خارجی )
تعداد مورد نیاز = دو نفر

4) فروشگاه اینترنتی :
ما اسم محصول و چند ویژگی خاصش را می دهیم ( تعداد دی وی دی و . . .) باید عکس محصول از اینترنت سرچ شود + آن چند ویژگی با فتوشاپ در عکس وارد شود = تهیه عکس واسه محصول
قیمت و توضیحات هم باید بنویسد.
کیفیت : خیلی خاص نباشه

تعداد مورد نیاز = 1 نفر

توضیحات لازم :

1) هر کس آن بخشی را اعلام آمادگی کند که سابقه کار در آن را داشته باشد. پس کسی سابقه کار در سایت سخت افزاری ندارد در مورد نویسندگی در این بخش اعلام آمادگی نکند

2) بخش مورد نظر که می تونید نویسنده بشید + اینکه هر روز چند پست می تونید بزنید + قیمت پیشنهادی خودتون را اعلام کنید

3) در صورت داشتن کیفیت کار و قیمت های پیشنهادی معقول و عضو تیم شوید تسویه ها هفتگی خواهد بود ( جهت اعتماد سازی )

4) در همین جا اعلام آمادگی کنید نه پیام خصوصی ( هرچند قیمت هایتان خصوصی اعلام می کنید ) چون می خوام بعدا راحت تحیلی کنم اعضایی که اعلام آمادگی کردند

julia20

New Member
سلام. من سابقه نویسندگی دارم ولی ترجمه بلد نیستم. ولی تو فروشگاه می تونم کار کنم. سابقه کار هم دارم.

soroush2it

New Member
سلام بنده هم برای بخش دانلود کاملا آمادگی دارم و در زمینه ترجمه هم هیچ مشکلی ندارم و تسلط کامل به زبان انگلیسی دارم
در مورد بخش فروشگاه هم می تونم همکاری نمایم.
تجربه کافی نیز دارم.
در پیام خصوصی منتظرتان هستم

*PEDRAM*

Member
منابع خارجی میشه اختصاصی سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shock:چه جالب!!!!!!نمیدونستم

چیزای غیر معقول گفتید(البته ببخشیدا)

آپلود فایل: یعنی چی اونوقت؟

عکس تهیه کردن: یعنی باید خودمون راه بیفتیم تو خیابون از این و اون عکس بگیریم؟:-?:shock:

معرفی سخت افزار: یعنی با نبوغ خودمون 1 سخت افزار درست کنیم و بزاریم برای سایت؟؟؟؟خیلی جالبه:shock:

من فوتوشاپ کارم
فروشگاه اینترنتی رو میشه 1 کاریش کرد
البته اگه دی وی دی و ... من دراوردی سایت نباشه و نشه اصلا تو نت پیداش کرد

hnikdel

Member
سلام مهدي جان!
بنده در قسمت نرم افزار و موبايل ميتونم فعاليت داشته باشن!
پستهام ترجمه اختصاصي هستند، براي سمت نرم افزار 400 تومان و براي قسمت موبايل 250 تومن فعاليت ميكنم!
دست به كارم يكه و حرف نداره!
اگه كار درجه يك ميخواي رو من حساب كن
ياعلي

سلام دوست عزیز من می توانم در قسمت موبایل با شما همکاری کنم اگر مایلید به ایمیلم شرایط را ارسال کنید لطفا اگر جوابتون نه هست باز هم به ایمیلم جوابتون را ارسال کنید
ایمیل:[email protected]
اگر کاری می خواهی که ازش راضی باشی پس منتظر چی هستی به من ایمیلی بزن

با تشکر

mehran5251

New Member
سلام من می توانم در قسمت فروشگاه اینترنتی همکاری کنم. قبلا این کار را برای معرفی نرم افزارهای تخصصی رشته خودم انجام داده ام. مسلط به فتوشاپ هستم. جستجوگر فوق العاده قوی می باشم. تسلط کافی به زبان انگلیسی دارم.
کارها را با کیفیت عالی انجام می دهم. تعداد پستهایی که می توانم بزنم هم راضیتان می کند. قیمت : 300000 تومان
میل:[email protected]

coder1980

New Member
سلام. من مترجم هستم و در مورد همه بخش هایی که گفتین می تونم تحقیق و ترجمه انجام بدم. نرخ ترجمه صفحه ایه. من واسه ترجمه هر صفحه A4 (معادلشو تو مطالب اینترنتیم می شه حساب کرد) 2 هزار تومن می گیرم. اگه شرایط مورد پسندتون هست، لطفاً پیام خصوصی بدین یا با ایمیل [email protected] تماس بگیرین.

soroush2it

New Member
2 حالت داره
یا اینکه تا به حال این دوستان ( مخصوصا دوعزیز اخر ) تو این زمینه کار نکردن، یا اینکه دوست اولمون آقا مهدی که این تاپبک. باز کرده خبر نداره
که فکر کنم مورد اول درست تره، چون هیچ جا ترجمه اینترنتی رو با کاغذ a4 محاسبه نمی کنند، چون فقط ترجمه که نیست کلی کار های جانبی هم داره( اصلا تو تاپیک جایی نگفته مترجم می خواد ) فقط گفته که باید اختصاصی باشد و نهایتا ترجمه از منابع خارجی، خوب تو این دوره زمونه اکثر افراد زبانشون خوبه، مهم پیدا کردن اون مطلبه هستش
........

جدیدترین ارسال ها

بالا