تشکیل تیم برنامه نویسی

eeSSii

New Member
با سلام خدمت تمام اعضای سایت و دوستداران برنامه نویسی
من اسماعیل از شیراز هستم و شخصا به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم.منظورم از برنامه نویسی نشستن و کد حفظ کردن نیست،بلکه برنامه نویسی ای که بشه باهاش مسائل پیچیده در هر زمینه ای رو حل کرد.خودم هم با یک برنامه تحت وب (PHP ) و یک برنامه تحت ویندوز ( ++C ) آشنایی دارم.از این حرف ها بگذریم.بحث اصلی من بر سر اینه که علاقه به تشکیل یک تیم برنامه نویسی تحت وب و ویندوز و پیشرفت آن دارم.هدف من از این کار توسعه وب و نرم افزار و به تبع آن مسائل امنیتی آنها می باشد.من نامی که برای این تیم انتخاب کرده ام،ارکسین می باشد که چند مدت پیش دامین آن را نیز ثبت کرده ام و در حال حاضر فاقد مطلب می باشد.در هر صورت مایل به تشکیل تیم با کسانی هستم که در این زمینه اطلاعاتی دارند،خواستار پیشرفت هستند،وقت کافی دارند و ...
به نظرم اعضا این تیم در حدود 10-15 نفر هم کافی باشه.و بگم که فعالیت تیم در زمینه های مختلف هم زمانی شکل خواهد گرفت که تیم تا حدودی تکمیل شده باشد.
زمینه های تخصصی و فعالیت اعضای این تیم : برنامه نویسی تحت وب با زبان هایی همچون PHP و ASP.Net و ...برنامه نویسی تحت ویندوز با زبان هایی همچون C++/C و VB و Python و ...گرافیک وب از جمله کار با نرم افزار های Photoshop و Flash و ...مسائل امنیتی وب همچون تامین امنیت شبکه و سرورها و ...
شخصا تمایل دارم که با کسانی آشنا شوم و در کنار هم باشیم که واقعا علاقه و پشتکار به این کار داشته باشند و زیاد درگیر مسائل دیگه ای نباشند،یکی از ویژگی های یک برنامه نویس موفق شدن داشتن انگیزه و منطق فکر کردن می باشد.و اولین استارت من برای تشکیل این تیم همین تاپیکی می باشد که در اینجا ایجاد کرده ام.و قصد دارم برای کشف کردن اعضا از دل این جامعه تبلیغ کنم
icon_pf%20%2817%29.gif

www.Orxin.com
آدرس ایمیل من : [email protected]
آی دی من در یاهو : eessii.dehghani
پروفایل من در جامعه مجازی آل پرشنز : http://www.allpersians.com/eeSSii
منتظر تماس شما هستم...هر گونه سوالی هم بود حتما در همین تاپیک مطرح کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا