تشکر از همه مجید آنلاینی ها

bestbax26

Member
من برای اولین بار یه انیمیشن رو به اسم ( مسابقه جوک جنگلی ها ) ساختم و توو این راه خیلی مشکل سر راهم داشتم که اینجا مطرح میکردم و با جواب های شما اساتید قدم به قدم پروژه م رو طی میکردم .
از همه تشکر میکنم مخصوصا از

davoodice
Hes25
vfxproduction
NARANJTORANJ
m2_farzan
ممنون میشم برای دیدن نتیجه کار به این لینک برید و نظرتون رو اعلام کنید http://maya2014.blogfa.com/

آخرین ویرایش:

NARANJTORANJ

Well-Known Member
خسته نباشی مشخصه که خیلی انرژی گذاشتی
من چند نکته کلی در رابطه با کار های آیندت میگم و چنتا هم در مورد همین کار
تا اونجا ک می تونی سعی کن داستان انیمیشن رو کوتاه در ابتدا بنویسی که انرژی رو بیشتر صرف کیفیت کنی
همین انیمیشن اگر بجای 6 7 دقیقه 4 دقیقه بود حتما کیفیتش هم بیشتر می شد البته همیشه کارهای اولی یک سری باگ ها داره که فقط با تجربه حل میشه
الویت طنز گونه انیمیشن رو توی انیمیت تصور کن و اجرا نه توی دیالوگ
پیشنهاد می کنم یه کار کمدی بی کلام تو برنامه های آیندت داشته باش واسه ساختن
یه مدت ابزار ها رو کلا کنار بزار و فقط مطالعه ی تئوری داشته باش در زمینه های مختلف انیمیشن و گرافیک
میرم سراغ انیمیشن کنونی
قانون بر حرکت در انیمیت یک یا دو برابر سرعت طبیعی هست
سرعت انیمیت ها کنده میدونم که ریگ ضعیفی داره ولی بازم میشد سری تر بشه
سرعت دوربین همین تور
میتونستی برای محیط از اینوارمنت های رایگان که توی نت خیلی هست استفاده کنی
در مورد نور ها حسابی مطالعه کن مثلا نور های آذربشن رفرکشن و رفراکشن و تاسیرشون توی تصویر
در کل خسته نباشی
یک چیزی که من مرتب به دوستان علاقمند همیشه میگم اینه که
انیمیشن سازی نیازمند مهارت های تخصصی در زمینه های ریگ انیمیت متریال و نور پردازی و و و داره و اگر می خواید موفق بشید فقط یک دونه از این مهارت ها رو دنبال کن
خیلی از شرکت ها هستن که توی همین بد بازاریه انیمیشن نیروی متخصص میخوان این که شما یه انیمیشن رو بشینی توی چند ماه درست کنی خوبه ولی خوبتر اینه که توی یک زمینه
کاملا حرفه ای بشی و همون رو دنبال کنی
خیلی حرف زدم ببخشید ولی فکر میکنم ارزششو داره چون علاقه داری
انشالله که در آینده شاهد کار های خوبت باشیم
موفق باشی
بدرود

bestbax26

Member
وقت بخیر NARANJTORANJ عزیز
اول اینکه از توجه ت واقعا ممنونم
همه ی صحبت هاتون کاملا درسته
تب انیمیشن باعث شد که این انیمیشن رو بسازم توو یه محیط دوستانه با کمترین امکانات موجود
دقیقا بعد از تموم شدنش تموم تمرکزم رو روی انیمیت و ریگینگ گذاشتم تا بتونم یروز توو این زمینه موفق بشم .
در مورد کار کمدی بی کلام پیشنهاد شما رو کاملا عاقلانه میدونم و به امید خدا اجراییش میکنم چون تکنیک های یاد گرفته ی خودم توو انیمیت رو باید در آینده روش پیاده کنم
حتما به سفارشات دوستانه ت عمل میکنم و باز هم بخاطر توجهی که داشتی تشکر میکنم
موفق باشی دوست عزیز

NARANJTORANJ

Well-Known Member
وقت بخیر NARANJTORANJ عزیز
اول اینکه از توجه ت واقعا ممنونم
همه ی صحبت هاتون کاملا درسته
تب انیمیشن باعث شد که این انیمیشن رو بسازم توو یه محیط دوستانه با کمترین امکانات موجود
دقیقا بعد از تموم شدنش تموم تمرکزم رو روی انیمیت و ریگینگ گذاشتم تا بتونم یروز توو این زمینه موفق بشم .
در مورد کار کمدی بی کلام پیشنهاد شما رو کاملا عاقلانه میدونم و به امید خدا اجراییش میکنم چون تکنیک های یاد گرفته ی خودم توو انیمیت رو باید در آینده روش پیاده کنم
حتما به سفارشات دوستانه ت عمل میکنم و باز هم بخاطر توجهی که داشتی تشکر میکنم
موفق باشی دوست عزیز

خواهش میکنم شما لطف داری
حالا که انیمیت رو شروع کردی تخصص من هم انیمیت هست اگر کمکی از دستم بر می اومد دریق نمی کنم
در زمینه انیمیت کتاب
بسته نجات بخش انیمیت نویسنده ریچارد ویلیامز
بازیگری برای انیماتور ها از اد هوکس
و خیلی زیاد طراحی رو پیشنهاد می کنم

موفق باشی عزیز

bestbax26

Member
خواهش میکنم شما لطف داری
حالا که انیمیت رو شروع کردی تخصص من هم انیمیت هست اگر کمکی از دستم بر می اومد دریق نمی کنم
در زمینه انیمیت کتاب
بسته نجات بخش انیمیت نویسنده ریچارد ویلیامز
بازیگری برای انیماتور ها از اد هوکس
و خیلی زیاد طراحی رو پیشنهاد می کنم

موفق باشی عزیز
دوباره سلام داداش
سوال بی جواب توو انیمیت کم ندارم . تا الآن هر چی بوده از سر علاقه به انیمیشن بوده .
آیا به نظر شما جای پیشرفت هست برای من ؟ اگه باشه آینده داره که روش بخوام وقت و هزینه بیشتر صرف کنم ؟ ( از نظر بازار کار ) برای نمونه کار چه کاری بصورت انفرادی قدرتمند و گیراست ؟

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام عزیز
جای پیشرفت که حتما هست همون طور که خود شما گفتید علاقه دارید
الآن توی بدترین شرایط انیمیشن هستیم خیلی از شرکت ها برشکست و نیمه برشکستن خیلی اوضای انیمیشن خرابه خود من الان ماه هاست که ار بیکاری دارم کار قبلیم یعنی گرافیک انجام میدم
ولی به امید فردای بهتر اگر باشیم توی زمینه ی همین انیمیت و ریگی که گفتید اگر به حد متخصص برسی و جز بهترین ها باشی همیشه بازارش هست
کسایی که انیمیت بلدن و کار می کنن زیادن ولی بهترین ها کمن
اتفاقا دست روی چیزای خوبی گذاشتی ریگ و انیمیت همیشه بازار خوبی داشتن ولی به شرطی که شما یکی از اینا رو شروع کنی 2 3 سال کار کنی وقتی حرفه ای شدی بری سراغ بعدی
هر دو با هم نمیشه شما توی یکی از اینا متخصص باشی خیلی بهتره
ریگو نمیدونم ولی انیمیتو میگم
مثلا شما اگر توانایی کار با biped رو داشته باشی با یاها هم مصلت باشی خوب مسلما فرست ها رو از دست نمی دی
چند هفته پیش خود من یه شرکت رفتم کارامو دیدن اوکی بود ولی بعد که فهمیدم biped کار می کنن دیگه نرفتم چون کار نکردم
ولی کلا اگر در کنار هر کاری که می کنی هر رشته ای که می خونی نمیدونم هر چی در کنارش یک حرفه مثل همین ریگ انیمیت رو جدی دنبال کنی این در آینده یک سرمایست واست
حالا چه بازارش باشه چه نباشه
بقول استوجابز
همه ی اینا یک سری نقطه هستن توی زندگی که یه روزی به هم وصل میشن
خود من چند سال گرافیک کار کردم حالا بازار انیمیتم خرابه خوب میرم گرافیک نشد میرم فلش انیمیت نشد مولتی مدیا سازی اینا کاراییه که یه زمانی روشون تمرکز داشتم و در آینده به کارم میاد
شما هم استارت بزن وقت و انرژی بزار هیچ وقت ضرر نمی کنی از یاد گرفتن البته با برنامه ریزی
موفق باشی

bestbax26

Member
سلام عزیز
جای پیشرفت که حتما هست همون طور که خود شما گفتید علاقه دارید
الآن توی بدترین شرایط انیمیشن هستیم خیلی از شرکت ها برشکست و نیمه برشکستن خیلی اوضای انیمیشن خرابه خود من الان ماه هاست که ار بیکاری دارم کار قبلیم یعنی گرافیک انجام میدم
ولی به امید فردای بهتر اگر باشیم توی زمینه ی همین انیمیت و ریگی که گفتید اگر به حد متخصص برسی و جز بهترین ها باشی همیشه بازارش هست
کسایی که انیمیت بلدن و کار می کنن زیادن ولی بهترین ها کمن
اتفاقا دست روی چیزای خوبی گذاشتی ریگ و انیمیت همیشه بازار خوبی داشتن ولی به شرطی که شما یکی از اینا رو شروع کنی 2 3 سال کار کنی وقتی حرفه ای شدی بری سراغ بعدی
هر دو با هم نمیشه شما توی یکی از اینا متخصص باشی خیلی بهتره
ریگو نمیدونم ولی انیمیتو میگم
مثلا شما اگر توانایی کار با biped رو داشته باشی با یاها هم مصلت باشی خوب مسلما فرست ها رو از دست نمی دی
چند هفته پیش خود من یه شرکت رفتم کارامو دیدن اوکی بود ولی بعد که فهمیدم biped کار می کنن دیگه نرفتم چون کار نکردم
ولی کلا اگر در کنار هر کاری که می کنی هر رشته ای که می خونی نمیدونم هر چی در کنارش یک حرفه مثل همین ریگ انیمیت رو جدی دنبال کنی این در آینده یک سرمایست واست
حالا چه بازارش باشه چه نباشه
بقول استوجابز
همه ی اینا یک سری نقطه هستن توی زندگی که یه روزی به هم وصل میشن
خود من چند سال گرافیک کار کردم حالا بازار انیمیتم خرابه خوب میرم گرافیک نشد میرم فلش انیمیت نشد مولتی مدیا سازی اینا کاراییه که یه زمانی روشون تمرکز داشتم و در آینده به کارم میاد
شما هم استارت بزن وقت و انرژی بزار هیچ وقت ضرر نمی کنی از یاد گرفتن البته با برنامه ریزی
موفق باشی
شما هم واقعا خسته نباشید و آفرین که از تخصص هاتون نهایت استفاده رو میبرید .
از دلگرمی که میدی سپاس گذارم
biped واسه تری دی مکسه ؟ آخه من مایا کار میکنم این رو نشنیدم .
شما استفاده از آموزش های دیجیتا تیوتورز رو نتیجه بخش میدونید یا کلاس و آموزشگاه داره برای ارتقا مهارت ؟
ببخشید زیاد سوال میکنم ، بخاطر هیجان زیاده .
( قانون بر حرکت در انیمیت یک یا دو برابر سرعت طبیعی هست ) که شما فرمودید یعنی چجوری ؟ برای رفع این مشکل چه کاری لازمه ؟
پیشاپیش تشکر

NARANJTORANJ

Well-Known Member
خواهش میکنم
biped یه ابزار توی مکس هست که یک سری ریگ های آماده انسانی و غیر انسانی داره بعضی از شرکت ها ریگ کارکتر هاشون رو با این انجام میدن (معمولا پروژه های آبکی)
انیمیت متاسقانه آموزشگاه معتبر و خوبی تو ایران نداره یا من نمی شناسم
این توتریال ها بیشتر ابزار رو یاد میدن شما در کنار اینا مطالعه هم باید داشته باشی
قانون حرکت : منظور اینه که بایدتوی حالت طبیعی اگر کارکتر توی مثلا 3 ثانیه لیوانو میبره بالا آب میخوره توی انیمیت باید 2 برابر سری تر باشه
مائل اینجوری زیاد داره انیمیت وطالعه و تحقیق رو شروع کن
http://animationhome.mihanblog.com/post/75
http://www.angryanimator.com/word/
http://www.todayanimation.com/
http://puyanama.com/category/animation-articles/character-animation

جدیدترین ارسال ها

بالا