در زمینه #C و SQLServer و Access میتونم باهاتون همکاری کنم
***UNIQUE*** Active Member Oct 28, 2005 #21 در زمینه #C و SQLServer و Access میتونم باهاتون همکاری کنم
A asheghenazanin New Member Nov 18, 2007 #23 آقا منم هستم - محمود نصرتيان ديپلم كامپيوتر - مولتي مديا كار نيمه حرفه اي - فلشر مبتدي - و ... خلاصه هستم اگه شما سروران قابل بدونيد
آقا منم هستم - محمود نصرتيان ديپلم كامپيوتر - مولتي مديا كار نيمه حرفه اي - فلشر مبتدي - و ... خلاصه هستم اگه شما سروران قابل بدونيد
دایی محسن Active Member Dec 8, 2007 #24 سلام asheghenazanin عزیز . اگه یه نگاهی به تاریخ پست ها بزنی متوجه می شه مربوط می شه به 2 سال پیش .
iranphp_it Member Dec 18, 2007 #25 من هم ميتونم توي برنامه نويسي كمك كنم سلام خسته نباشيد من هم ميتونم توي برنامه نويسي كمك شما كنم
websamancom Well-Known Member Jan 6, 2008 #27 دایی محسن گفت: سلام كساني كه كايل هستند تا يك گروه نرم افزاري تشكيل دهيم اعلام كنند کلیک کنید تا باز شود... سلام رو من هم میتونید حساب کنید++cو php هم کد میزنم
دایی محسن گفت: سلام كساني كه كايل هستند تا يك گروه نرم افزاري تشكيل دهيم اعلام كنند کلیک کنید تا باز شود... سلام رو من هم میتونید حساب کنید++cو php هم کد میزنم
MnavidM Active Member Jan 6, 2008 #28 تاپیک مال 3 سال پیشه ، اگه خواستید گروه تشکیل بدید ، تاپیک جدا بزنید. با تشکر. نوید.
Mandana Active Member Jan 6, 2008 #29 بچه ها لطفن تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید.ممنونم موفق باشید °°°° قفل شده توسط ماندانا °°°°