aghahamidgol2
Active Member
سلام دوستان خواستم ببينم اگر مايليد بياييد يك تيم طراحي وب و گرافيك حرفه اي تشكيل بديم البته تا سقف 5 نفر از آقاياني مانند سالار و ... تقاضا دارم بيايند متحد شويم تو كار
آقا سالار من خيلي دوست دارم با شما همكاري كنم چون كارات را هم ديدم خيلي خوبه!salar گفت:فکر خوبیه...
دوستان چی میگن؟ نظر بدیم...و جدی باشیم!
[/align:09dd385bda]تشكيل تيم طراحي وب و گرافيك
موافقمsaman_sweden گفت:[align=center:7c2f8393f8][/align:7c2f8393f8]تشكيل تيم طراحي وب و گرافيك
مگر خود اين انجمن مجيد آنلاين چيشه
اختيار داري سايتت قشنگ بود .amir_s گفت:كسي ما رو آدم حساب نكرده ؟؟؟
amir_s گفت:كسي ما رو آدم حساب نكرده ؟؟؟
خوب كه چي بشه؟aghahamidgol2 گفت:سلام من با تمام شما تماس مي گيرم!
اما آقا سامان من نگفتم اين انجمن نه اما مي گم يك گروهي باشيم جدا از اينجا نه بي نياز از مجيد آنلاين
آقا پشيمان شدم بابا ! كتر تو شده همش ضد حال زدن به مردم نه؟iRWEBDES گفت:خوب كه چي بشه؟aghahamidgol2 گفت:سلام من با تمام شما تماس مي گيرم!
اما آقا سامان من نگفتم اين انجمن نه اما مي گم يك گروهي باشيم جدا از اينجا نه بي نياز از مجيد آنلاين
شما اين گروه رو هم تشكيل دادي ! ميخواي چيكار كني؟
يكم اطلاعات بده ...
مهرداد كوهي
موافقم عزيزmajid_enter گفت:سلام دوستان فكر خيلي خوبيه من تو كار گرافيك كارم بد نيست يعني وقتي يك چيزيرو بخوام طراحي كنم تا اون چيزي كه ميخوام در نيات دست بدار نيستم ولي فكر نميكنم 5 نفر كافي باشه هر چي بيشتر باشه بهتره
اصلا بيايد بزنيم رو دست اين آقا مجيد باهاش رقابت كنيم
بد ميگم ؟؟؟؟؟؟؟
اوناي كه واقعا موافقا و طراحيشون خوبه به من ايميل بزنن و ثبت نام كنند [email protected]
فعلا بای
اي ول هركس موافقه به من ايميل بزنه و بگه توي چه زمينه اي مهارت داره [email protected]aghahamidgol2 گفت:موافقم عزيزmajid_enter گفت:سلام دوستان فكر خيلي خوبيه من تو كار گرافيك كارم بد نيست يعني وقتي يك چيزيرو بخوام طراحي كنم تا اون چيزي كه ميخوام در نيات دست بدار نيستم ولي فكر نميكنم 5 نفر كافي باشه هر چي بيشتر باشه بهتره
اصلا بيايد بزنيم رو دست اين آقا مجيد باهاش رقابت كنيم
بد ميگم ؟؟؟؟؟؟؟
اوناي كه واقعا موافقا و طراحيشون خوبه به من ايميل بزنن و ثبت نام كنند [email protected]
فعلا بای