تشخیص وجود بانک اطلاعاتی یک سایت

kameron100

New Member
سلام به همه دوستان
اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره لطفا در اختیار من قرار بده
من می خواهم بدونم آیا راهی هست که بفهمیم یک سایت آیا از بانک اطلاعاتی استفاده می کند یا نه ، تنها چند صفحه html ساده است ؟ به عبارت دیگه اصلا این سایت از زبان برنامه نویسی خاصی استفاده میکند و یا نه فقط صفحات html است ؟ اگر راهی وجود دارد لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

Masoud1365

مدیر انجمن
خب راه های زیادی هست !
یکیش اینه که ببینید url کوئری استرینگ داره یا نه ! ( چیزهایی که بعد از ؟ در آدرس سایت می آیند ) البته هر سایتی که این رو داشت نمیشه گفت که از دیتا بیس استفاده میکنه !
کلا زمانی که سایت رو چک کنید از آدرس url و محتوا مشخص هست !

kameron100

New Member
با تشکر
در مورد url اگر سایتی از سیستم بهینه کننده آدرس استفاده کند مانند امکاناتی که در جوملا یا ورد پرس هست بعید می دونم بشه از روی آدرس به وجود بانک اطلاعاتی پی برد !
من در مورد سایتهایی که اصلا از سیستم های شناخته شده استفاده نمی کنند سوال داشتم . شاید یک برنامه نویس یک سایتی رو برنامه نویسی کنه که خیلی شبیه ورد پرس باشه ولی اصلا اون سیستم نباشه . من می خوام وقتی یک سایت رو به طور کلی می بینم بفهمم که فقط صفحات html هست یا نه برنامه نویسی شده است ؟
باز هم سپاسگزارم

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر از htaccess هم استفاده کرده باشه باز هم مشخص هستش !
ولی اون چیزی که شما میگی مثلا من یه سیستم طراحی کنم که آدرس url شبیه مثلا جوملا باشه ولی سیستم رو خودم نوشته باشم بررسیش سخت میشه !
من اگر خودم بخوام این بررسی رو انجام بدم دیتا بیس جوملا رو میگیرم و با استفاده از نرم افزار های مربوط به اینجکشن دیتا بیس اونو بررسی میکنم ولی بازم این کار مشکل هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا