Fa تشخیص فشرده شدن کلیدهای کیبورد در برنامه

Xowom

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز و عاشق MMB ...
یه سوال در مورد کیبورد داشتم. دنبال یه پلاگین می گردم که وقتی ما یه دکمه ی کیبورد رو فشار میدیم تو ام ام بی تشخیص بده که ما چه دکمه ای رو فشار دادیم. البته تو انجمن جستجو کردم و پلاگین های مربوط رو پیدا کردم. ولی هیچ کدوم از پلاگین ها اون طور که من می خوام نیستن. پلاگین هایی که من پیدا کردم طوری هستن که ما باید دکمه ی کیبورد رو تو ام ام بی فشار بدیم تا تشخیص بده. و اگه خارج از ام ام بی تو یه صفحه ی دیگه دکمه ای از کیبورد رو فشار بدیم تشخیص نمیده. من دنبال پلاگینی می گردم که هر جایی و در هر صفحه ای دکمه ای رو فشار بدیم تشخیص بده و بنویسه مثلا : Enter pushed
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم و می تونم پروژمو به اتمام برسونم . با تشکر ....

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
فکر کنم SmallPlugin این امکان رو داشت تو انجمن جستجو کنید پلاگین و به همراه نمونش پیدا میکنید

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام راه دیگه اینه اگه 1 کوچولو فلش بلد باشی میتونی دستور on key press رو اونجا بدی بعد اجرا دستور رو با fscommand تو

بیلدر با 1 اسکریپت دلخواه بدی

msnv

Well-Known Member
سلام راه دیگه اینه اگه 1 کوچولو فلش بلد باشی میتونی دستور on key press رو اونجا بدی بعد اجرا دستور رو با fscommand تو

بیلدر با 1 اسکریپت دلخواه بدی

ایشون میخوان برنامه شون کلیدها رو از همه جای ویندوز دریافت کنه حتی اگه فرم فوکوس نباشه اما دستوری onkeypress اینطوری نیست!!!

Xowom

Member
تو انجمن در مورد Small plugin و SysMetric جستجو کردم ولی نتیجه ای پیدا نکردم. اگه کسی پلاگینی سراغ داره مطرح کنه لطفا.
با تشکر ...

msnv

Well-Known Member
البته تو تالار رو هنوز سرچ نکردم اما این دو تا پلاگینو آپلودش کردم ولی همانطور که توو پست 3 گفتم یه پلاگینه به نام AnyKey که کارش گرفتن کلیدهای فشرده شده ی صفحه کلیده، آدرسش رو هم توو همو ن پسته گذاشتم

موفق باشید

پیوست ها

• SysMetrics.rar
    123.7 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • SmallPlugin_.zip
    182.5 کیلوبایت · بازدیدها: 45

Xowom

Member
Sysmetric رو چند بار دانلود کردم ولی فایل key_states کار نمی کنه. باز میشه ولی عمل نمیکنه. فایل خراب نیست. احتمالا اسکریپتش خرابه. شاید هم تو کامپیوتر من کار نمیکنه. تو small plugin هم همون طور که گفتم دکمه ها رو اون وقت تشخیص میده که ما رو صفحه ی ام ام بی باشیم. یعنی اگه یه صفحه باز کنیم بعد اون جا دکمه ای رو بزنیم تشخیص نمیده :-?

msnv

Well-Known Member
احتمالا سیستمتون مشکل داره چون تستش کردم درست بود
اینم تصویرش
موفق باشید

پیوست ها

• sys_metric.JPG
    sys_metric.JPG
    10.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
با استفاده از SmallPlugin میتونید اینکار رو انجام بدید.

SmallPlugin 1.8.1a:
The SetMenuShortcutAsGlobal command makes menu item's shortcut keys responsible to user's key pressings even if the application window is not active.
اول برای هر کلید یک menu ایجاد کنید و Shortcut Key رو برابر با کلید مربوطه قرار بدید.
بعد با استفاده از دستور SetMenuShortcutAsGlobal میتونید Shortcut تعریف شده رو به حالت Global تعریف کنید که با اینکار حتی اگر Focus روی فرمتون نباشه، باز هم برنامه ار فشرده شدن کلید مطلع میشه.

مثال Hotkeys که همرا پلاگین عرضه شده طریقه ی استفاده از Shortcut رو نشون داده.
من اون مثال رو کمی تغییر دادم تا هم وقتی فرم برنامه فعال نیست از فشرده شدن کلیدها مطلع بشه، و هم یک MessageBox به رویداد فشرده شدن کلید اضافه کردم تا خودتون هم متوجه بشید که وقتی فرم برنامه فعال نیست باز هم به فشرده شدن کلید پاسخ میده.

SmallPlugin 1.8.1a رو هم براتون پیوست کردم.

تذکر: لطفاً عنوان تاپیک رو متناسب با موضوع انتخاب کنید - عنوان تاپیک ویرایش شد

پیوست ها

• HotKeys.rar
    13.3 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • smallplugin.zip
    383.5 کیلوبایت · بازدیدها: 36

Xowom

Member
پلاگین Anykey فقط وقتی دکمه ی کیبورد رو تشخیص میده که ما رو ام ام بی باشیم. پلاگین های Small plugin & hotkey هم ظاهرا فقط برای دکمه های F1 F2 ... هستن ولی تو هر پنجره ای دکمه ی کیبورد رو تشخیص میدن. الان من باید تو Hotkey سایر دکمه ها رو نیز تنظیم کنم تا اونا رو هم تشخیص بده. اگه زحمت نشه فقط یه دکمه رو بعنوان نمونه تنظیم کنین تا من از روی اون سایر دکمه هارو هم تنظیم کنم.
با تشکر ...

آخرین ویرایش:

nevercom

مثال کاملتر پیوست شد.
کلیدهای A-Z و 9-0 و F1-F12 و بعضی کلیدهای خاص که توسط SmallPlugin پشتیبانی میشن مثل Space, Enter, Play, Stop... توسط این مثال قابل شناسایی اند.

پیوست ها

• HotKeys.rar
    13.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Xowom

Member
آقای nevercom پلاگینی که شما گذاشتین همون پلاگینی هست که من دنبالش می گشتم. ممنون. فقط یه مشکل بزرگ داره. اونم اینه که وقتی مثال رو باز می کنیم و ام ام بی شروع به تشخیص دکمه ها می پردازه دیگه دکمه های کیبورد کار نمی کنن یعنی نمی تونیم چیزی رو تایپ کنیم. باید برنامه رو ببندیم تا کیبورد فعال بشه. راه حلی برای این مشکل هست ؟

nevercom

آقای nevercom پلاگینی که شما گذاشتین همون پلاگینی هست که من دنبالش می گشتم. ممنون. فقط یه مشکل بزرگ داره. اونم اینه که وقتی مثال رو باز می کنیم و ام ام بی شروع به تشخیص دکمه ها می پردازه دیگه دکمه های کیبورد کار نمی کنن یعنی نمی تونیم چیزی رو تایپ کنیم. باید برنامه رو ببندیم تا کیبورد فعال بشه. راه حلی برای این مشکل هست ؟
مطمئن نیستم !

من از پلاگین معمولاً برای تعریف ترکیبی از چند کلید برای Shortcut استفاده میکردم و با این مورد روبرو نشده بودم...
میتونید نسخه های قبلی رو هم تست کنید شاید تفاوتی وجود داشته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا