تشخیص صحت و جود آدرس ایمیل

alireza82

Well-Known Member
سلام
3 تا راه برای تشخیص صحت ورودی ایمیل کاربر هست
1- استفاده از عبارات منظم یا همون پتترن ها که مسخره ترین روشه و کاربر فقط باید پپترن رو رعایت کنه و میتونه ایمیل درست نده
2- استفاده از ایمیل ورتیفیکیشن که ما یه ایمیل به اون ادرس با یه لینک خاص میفرستیم و ایمیل رئ تایید میکنیم این جوری
اما راه سوم و بهترین راه اینیه که من راجبش سوال دارم.
من این راه سوم رو تو یکی از مقالات iranphp.net خوندم و تو اون اسکریپت میومد و به SMTP Server متصل میشد و تا وریفی آدرس پیش میرفت و کار رو متوقف میکرد به عبارتی هیچ ایمیلی فرستاده نمیشد فقط اسکریپت میومد حالت سرور SMTP رو چک میکرد و با استفاده از مقادیر برگشتی آدرس رو تایید یا رد میکرد.
ولی تو مقاله توضیحی را جب چگونگی اون نداده بود. از دوستان کسی چنین چیزی و چگونگی اون رو میدونه یا با هاش بر خورد کرده ، برام جالبه بدونم
اگه دیدید بزارید تا ببینیم چی کار باید کرد . کاره قشنگیه!!!!!!!!!!
ممنون و موفق باشید

amirlol

Well-Known Member
ببین خود من تو سیستم سایت اصلیم همین کار رو می کنم !!!
یه تکنیکی به دستم آمد که شاید بعد از 6 ماه بررسی به هش رسیدم !!

از اون روش می گذرم ولی رویشی دیگر هم هست که میشه تغریبی به دست آورد اینه که می یای
1) whois میگی سایتی وجود داره با اون مشخصات ایمیل
2) ریکوستینگیشم چک می کنی !
3) بعدش می یای و یه ریکوست میدی به سرور که اسم کاربری فلان ایمیل رو می خوام که این فقط از دستورات پینگیه و داس !!
بعد بهت یه خروجی 1 یا 0 میده که 0 یعنی آدرسی موجود نیست واگه 1 بده یعنی موجوده

alireza82

Well-Known Member
سلام
امیر جان مرسی از جوابت فقط این دستورات و جایی داری منم یه مطالعه ای بکنم. اگه میتونی یه رفرنس بده برم بخونم.
اون مقاله رو شما نوشته بودی؟

miladmovie

Active Member
روش قطعی نیست !
ممکنه ( اگر سرور چیز ردیفی باشه ) قطعا باید از این که لیست یوزرهاش رو ببینی جلوگیری کنه

alireza82

Well-Known Member
روش قطعی نیست !
ممکنه ( اگر سرور چیز ردیفی باشه ) قطعا باید از این که لیست یوزرهاش رو ببینی جلوگیری کنه
ممنونم از جوابت میلاد جان سعی میکنم خودمم باز بگردم ببینم چیز درست حسابی پیدا میکنم یا نه ، انصافا اگر بشه همچین کاری رو کرد خیلی جالب تر میشه

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ممنونم از جوابت میلاد جان سعی میکنم خودمم باز بگردم ببینم چیز درست حسابی پیدا میکنم یا نه ، انصافا اگر بشه همچین کاری رو کرد خیلی جالب تر میشه
مظمئن باشید اگه میشد همچین کاری رو کرد سایت های بزرگ ایمیل verify نمیذاشتنو از این روش استفاده میکردن!

جدیدترین ارسال ها

بالا