تشخیص شب و روز

barf

Member
با سلام

من نياز به يك كد يا هر چيزه ديگري كه موجود هست دارم كه به صورت هوشمند صبح و ظهر و شب را تشخيص بده و برنامه مخصوص همون موقع را اجرا كنه

ويك نمونه ديگه اينكه سر ساعت مثلا اذان بگه

يك مشكل ديگه هم دارم اونم براي قرار دادن دو تا اوتوران پشت سر هم كه دومين اوتوران اجرا ولي اولي بسته نمي شه البته يك چيزي ازهمين جا ها گرفتم ولي اشكال داشت شما كمك كنيد:cry:
ككككككككككككككككككككككككككمممممممممممممممممممممممكككككككككككككككككك

آخرین ویرایش:

barf

Member
تو رو به خدا كمكم كنيد پيام تشخيص شب و روز

با سلام

من نياز به يك كد يا هر چيزه ديگري كه موجود هست دارم كه به صورت هوشمند صبح و ظهر و شب را تشخيص بده و برنامه مخصوص همون موقع را اجرا كنه

ويك نمونه ديگه اينكه سر ساعت مثلا اذان بگه

يك مشكل ديگه هم دارم اونم براي قرار دادن دو تا اوتوران پشت سر هم كه دومين اوتوران اجرا ولي اولي بسته نمي شه البته يك چيزي ازهمين جا ها گرفتم ولي اشكال داشت شما كمك كنيد:cry:
ككككككككككككككككككككككككككمممممممممممممممممممممممكككككككككككككككككك

تو میتونی از Pm یا Am استفاده کنی و با یک فرمان شرطی که ساعت ها رو بهش معرفی کردی برنامه رو در ساعت معیین اجرا کنی.

barf

Member
با با من خيلي ناشيم اگه ميشه لطف كنيد بيشتر راهنمايي كنيد
باتشكر

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام من خيلي اسكريپت نويسي بلد نيستم .
ولي مي تونيد از فرمان IF استفاده كنيد .
مثلا:
If CBK_time =....... Then
SHow Text1

( البته كد درست نيست ولي مي شه از ثابت ها ( CBK) كمك گرقت )

barf

Member
خيلي خوب بود دوستان اگه مي شه كمي بيشتر راهنمايي كنيد
اگه برنامه نگار رو ديديد مي خوام ببينم چه طوري اذان اوتوماتيك پخش مي شه سر ساعت معين

barf

Member
با تشكر فراوان اگه چيزه ديگري كه بتونه كمكم كنه جستيد برام بزاريد

مگه تو منظورت همون تشخیص شب و روز نبود دیگه چه چیزی میتونه به دردت بخوره اگه یکم از فرمانای شرطی هم بلد باشی میتونی اصلا کاری کنی که سر اذان صبح یا ..... هم برنامه اذان بگه (دقیقا سر ساعت)

مثلا:
If (time$='6:30:30 PM') Then
WavePlay("azan","")
Else
End

جدیدترین ارسال ها

بالا