Fa تشخیص تفاوت دو عکس

Corovarice

Active Member
دوباره سلام دوستان..:rose:
دنبال پلاگینی می گردم که بتونه بعد از لود کردن دوتا عکس ، بگه که با هم متفاوتن یا یکی هستن. فقط یدونه پلاگین پیدا کردم اونم Test2Pic هستش ولی این فقط عکس های 100*100 پیکسلی رو بررسی می کنه. شما پلاگین پیشرفته تری سراغ دارین؟

ممنون :)

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
پلاگین دیگه فکر نکنم باشه ولی یه نمونه تشخیص عکستوی نمونه هام که با پلاگین SysMetrics بود دارم که تستش کردم جواب نداد

از GetPixelColor برای تشخیص استفاده کرده بود حالا این پلاگین رو هم یه نگاهی بکنید شاید به کارتون اومد البته من سرعت آپلودم پایین هست والا اون نمونه رو براتون اپ میکردم

Corovarice

Active Member
ممنون مرسی:rose:
فقط نتونستم پلاگینارو پیدا کنم . انگار جستجو سایت هم کار نمی کنه :-?ولی Getpixelcolor فکر کنم به دردم بخوره ... مرسی .. فقط اگه واسه دانلودش لینکی یا مثالی دارین بی زحمت پستش کنین :oops:

Corovarice

Active Member
خیلی ممنون :)
ولی درست کار نکرد :sad:فقط چند پیکسل اول عکسارو مقایسه می کنه. یعنی شما دوتا عکس کاملا متفاوت انتخاب کنین ولی چند پیکسل اول هر دوتاشونو ، مثلا 100*100 ، هم رنگ کنین ، اون وقت میگه که این دو عکس یکی هستن :-<

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ولی درست کار نکرد :sad:فقط چند پیکسل اول عکسارو مقایسه می کنه. یعنی شما دوتا عکس کاملا متفاوت انتخاب کنین ولی چند پیکسل اول هر دوتاشونو ، مثلا 100*100 ، هم رنگ کنین ، اون وقت میگه که این دو عکس یکی هستن :-<
خوب مسلما هم نباید زیاد دقیق کار کنه چون با پلاگینهای موجود بهترین چیزی که میشد پیاده کرد رو محمود جان پیاده کردن , برای تشخیص دقیق دو تصویر برای مواقعی که مثلا میخواین با وبکم دوربین مداربسته پیاده کنید باید یک تابع بنویسید که رنگ هر Pixel رو بگیره و با تصویر دوم مقایسه کنه برای مواقعی هم که میخواین حساسیت رو کم کنید باید میزان اختلاف کد رنگها رو بررسی کنید که پیاده کردنش بدون پلاگین حرفه ای کار براتون خیلی سخت میکنه چون راهی که براتون میمونه خودتون Binary فایلها رو بررسی کنید و با کمک پلاگین FileManager چند بایت چندبایت رو بخونید که اون چندبایت کد رنگ هر Pixel هست که فکر نمیکنم این راه رو انتخاب کنید چون هم روش معقولی نیست و زمان زیادی رو برای تشخیص میبره.

آخرین ویرایش:

Corovarice

Active Member
مرسی که راهنمایی کردین :)
حالا پلاگینی هست که بشه باهاش رنگ پیکسل هارو همون طور که گفتین ، گرفت؟ یا خود mmb همچین تابعی داره؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
مرسی که راهنمایی کردین :)
حالا پلاگینی هست که بشه باهاش رنگ پیکسل هارو همون طور که گفتین ، گرفت؟ یا خود mmb همچین تابعی داره؟

نه دوست عزیز نه پلاگینی هست و نه خود mmb‌همچین تابعی داره

loo30fer

خود بیلدر که نه ولی میتونید مختصات عکستون رو نسبت به فاصله تا کناره های دسکتاپ به پلاگین SysMetrics بدین تا کد رنگ رو بر اساس RGB براتون برگردونه البته چون با این پلاگین نمیتونید مستقیما عکس رو بهش بدین و مختصات Pixel رو بهش بدین راه سختی در پیش دارین , ضمنا حتما باید عکسها در برنامتون در حالت نمایش باشن.
نمونه کد :
کد:
X=PubX()+ObjectX(Rectangle1)+1
Y=PubY()+ObjectY(Rectangle1)+1
pixel$=CHAR(X)+','+CHAR(Y)
PluginSet("PlugIn","pixel$")
PluginRun("PlugIn","GetPixelColor")
PluginGet("PlugIn","col$")
SetObjectParam("Rectangle","BGCOLOR=col$")

m javad

کاربر متخصص
خیلی ممنون :)
براتون یه نمونه گذاشتم که کامل براتون عکس رو چک کنه
من با پلاگین SysMetrics این کار رو کردم
با این پلاگین باید حتما تصویرتون نمایش داده بشه که مشکلش رو حل کردم
من پلاگین IMGProcessor.dll رو نداشتم، شاید با اون این کار رو بکنید بهتر باشه (یعنی از همین روش، ولی با اون پلاگین)
من یه عدد هم برای دقت کار گذاشتم
هرچی عدد رو کم کنید دقت کار بالا میره ، ولی زمان مقایسه زیادتر میشه و برعکس
اگر عدد رو روی 1 بزارید خطا به صفر میرسه
من وقت نداشتم همه کد رو براتون بنویسم که همه عکس رو چک کنه
این کد الان تنها مثلث سیاه توی تصویر رو چک میکنه (نه فقط خطوط مشکی رو ، تمام مثلث رو)
با برعکس کردن همین کد میتونید بدید مثلث دوم رو هم چک کنه

موفق باشید
attachment.php

پیوست ها

• pic.jpg
    pic.jpg
    8.8 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • image.zip
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 34

Free Man

با سلام ،

تنها کافیست کمی اطلاع و تجربه از کدنویسی در mmb داشته باشید

تا با مطالعه ی نمونه برنامه و استفاده از پلاگین بتوانید تصاویر بزرگ هم پردازش کنید.

Image Processor Plugin

Corovarice

Active Member
مرسی دوست عزیز loo30fer :rose:. روشی که شما گفتین بله زمان می بره.
اقای free man راستش من زیاد وارد نیستم و پلاگیناتون یه خرده پیشرفتن.:green: خیلی ممنون
دستتون درد نکنه آقا جواد. مثالتون همونی بود که من می خواستم:cool: .. با تشکر از همه ی دوستان :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا