تشخيص عنوان ديتاسنتر هاست ها

siavashmusic

Active Member
سلام

من چند تا سوال تخصصي از دوستان سرور باز داشتم

مثلا من چطور ميتونم بفهمم كه :
1- فلان شركتي كه داره خدمات هاست ميده روي كدام ديتاسنتر هست؟ يا از كدام شركت خدمات نمايندگي گرفته؟

کار سختی نیست دوست من
گاها با یک هویز ساده خود سایت و در صورت نیاز آی پی سایت از سایت domaintools.com میشه به این موضوع پی برد

یا حق

oxygenws

Active Member
البته اون چیزی که شما بهش می گین whois این کار رو انجام نمی ده...
برخی سایت ها خدماتی برای ترجمه کردن ip به dedicated server می دن که اکثر دوستانی که این اشتباه رو انجام می دن... از خدمات whois.sc استفاده می کنند (یا همون domaintools)

اصولا این مورد رو با ابزار هایی مثل traceroute یا reverse dns میشه فهمید.

البته اون چیزی که شما بهش می گین whois این کار رو انجام نمی ده...
برخی سایت ها خدماتی برای ترجمه کردن ip به dedicated server می دن که اکثر دوستانی که این اشتباه رو انجام می دن... از خدمات whois.sc استفاده می کنند (یا همون domaintools)

اصولا این مورد رو با ابزار هایی مثل traceroute یا reverse dns میشه فهمید.
از توضیحات شما ممنونم
من در کل منظورم این بود که این اطلاعات رو میشه با هیوز گرفتن از سایت domaintools فهمید
اکثر هویز سرورها اطلاعات Reverse DNS رو نمی دن....اگه میدادن که دیگه نیازی به معرفی سایت نبود

فقط یک سول...
آیا امکان داره از مشخصات سخت افزاری سرور هم آگاهی پیدا کرد؟

siavashmusic

Active Member
هاستينه عزيز درسته سوال ما پيش پا افتاده بود اما نه اينقدر كه نتونيم سرور و IP رو تشخيص بديم!
من منظورم اينه كه چطور ميشه تشخيص داد مثلا شركت ايكس روي ديتا سنتر مثلا Iweb هست ؟
وگرنه من مدت زيادي هست دارم از خدمات Domaintools.com و اين موارد مشابه چهت منيتورينگ استفاده ميكنم

ضمنا برادر oxygenws از توجه شما متشكرم با گوگلينگ كردن traceroute و reverse dns به نتيجه رسيدم
راستي خدمات رايگان هم براي چنين ابزارهايي موجود هست؟!

mehdi_7070

Active Member
oxygenws جان !

مي تونيد يك خورده بيشتر توضيح بديد ... يعني دقيقا بايد چي كار كرد ؟

هاستينه عزيز درسته سوال ما پيش پا افتاده بود اما نه اينقدر كه نتونيم سرور و IP رو تشخيص بديم!
من منظورم اينه كه چطور ميشه تشخيص داد مثلا شركت ايكس روي ديتا سنتر مثلا Iweb هست ؟
وگرنه من مدت زيادي هست دارم از خدمات Domaintools.com و اين موارد مشابه چهت منيتورينگ استفاده ميكنم

ضمنا برادر oxygenws از توجه شما متشكرم با گوگلينگ كردن traceroute و reverse dns به نتيجه رسيدم
راستي خدمات رايگان هم براي چنين ابزارهايي موجود هست؟!
در این حالت من اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم

توضیح بیشتر بده ..ببینم دقیقا دنبال چی هستی

همگی مطمئنید که با Domaintools کار کردید؟!!!!
جای که Whois می گیرید رو نگاه کنید.همون قسمتی که IP سایت رو می نویسه چند تا گذینه کنارشه... اون گذینه ها اصل مطلبه که Oxygen هم گفت...
http://dns-tools.domaintools.com/?m=traceroute&q=72.14.253.99
http://whois.domaintools.com/72.14.253.99
این رو عزیزم ما هم میدونستیم اما این نه reverse dns و نه whois
همون طور که خود دوستمون هم گفتند traceroute
البته من هنوز هم نفهمیدم دقیقا دنبال چی هستند ایشون!

این رو عزیزم ما هم میدونستیم اما این نه reverse dns و نه whois
همون طور که خود دوستمون هم گفتند traceroute
البته من هنوز هم نفهمیدم دقیقا دنبال چی هستند ایشون!
دوست عزیز،مثل اینکه متوجه نشدید... Tracerote هم تو اون گذینه ها هست...
این لینک هم براتون ذکر کردم:

جدیدترین ارسال ها

بالا