تشخيص صوت

mehdi58

Member
با سلام
آیا در فلش این امکان وجود دارد که مثلا کاربر از طریق میکروفون یک عددی مثلا یک را قرایت کند و مثلا یک مووی کلیپ متناسب با آن اجرا شود .

PC man

Active Member
فعلن نه ولی در آینده نه چندان دور آره.

آخرین ویرایش:

niepin

New Member
هستش شما می توانید از طریق میکروفون خود در فلش صوت را وارد کنین من قبلا یه مقاله در موردش خوندم حتی تصویری هم میتونین داشته باشین من سورس کامل چت صوتی با فلش رو دارم اگه خواستی بگو همینجا میذارم

PC man

Active Member
niepin گفت:
هستش شما می توانید از طریق میکروفون خود در فلش صوت را وارد کنین من قبلا یه مقاله در موردش خوندم حتی تصویری هم میتونین داشته باشین من سورس کامل چت صوتی با فلش رو دارم اگه خواستی بگو همینجا میذارم

من مي خوامش

amir_s

Active Member
niepin گفت:
نيكي و پرسش ؟

MnavidM

Active Member
niepin گفت:
توسط خود فلش میشه صوت رو وارد کردن اما نمی تونی عملیات قابل توجه ای روش انجام بدی ...

مگر اینکه با استفاده از کمک و ترکیب برنامه های دیگه با فلش , بتونی کارهایی انجام بدی .و

آیا در فلش این امکان وجود دارد که مثلا کاربر از طریق میکروفون یک عددی مثلا یک را قرایت کند و مثلا یک مووی کلیپ متناسب با آن اجرا شود .

این کار توسط خود فلش اصلا امکانپذیر نیست .

اگر هم از برنامه های جانبی استفاده کنید , کد نویسی اون به این راحتی ها نیست !!!

mamali132002

Active Member
niepin گفت:

بزاري ممنون ميشم

بالا