سلام اینو الان زدم در حد تسته! ممنون میشم نظر بدین!
khoushechin Well-Known Member Feb 2, 2012 #1 سلام اینو الان زدم در حد تسته! ممنون میشم نظر بدین! پیوست ها High.flv 2.9 مگایابت · بازدیدها: 76 Medium.flv 1,000.4 کیلوبایت · بازدیدها: 42 Low.flv 417.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
hosein0251 مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Feb 2, 2012 #4 آقا خیلی باحال کار می کنی . ممنون زیبا بود . درمورد انیمت text ها توضیح بدی خیلی جالب میشه .
khoushechin Well-Known Member Feb 2, 2012 #5 چه عجب بالاخره یکی نظر داد! کار خاصی نکردم فقط هی مکانش رو تغییر دادم دیگه!
shoeib.bagheri Member Feb 2, 2012 #6 سلام از فضای شادش خوشم اومد یه نکته : درسته که با صدا پخش نمیشه اما وقتی شما با صدا درست کنی باعث میشه کارت با یه ریتم خاصی پیش بره و دلنشین تر میشه نمیدونم چرا یه مدتیه با گرافیستا سرِ انتخاب فونت مشکل دارم ، همچی میخوام سرمو بکوبم به دیوار آخرین ویرایش: Feb 2, 2012
سلام از فضای شادش خوشم اومد یه نکته : درسته که با صدا پخش نمیشه اما وقتی شما با صدا درست کنی باعث میشه کارت با یه ریتم خاصی پیش بره و دلنشین تر میشه نمیدونم چرا یه مدتیه با گرافیستا سرِ انتخاب فونت مشکل دارم ، همچی میخوام سرمو بکوبم به دیوار
MTP1376 Member Feb 3, 2012 #9 عالیه khoushechin گفت: سلام اینو الان زدم در حد تسته! ممنون میشم نظر بدین! کلیک کنید تا باز شود... آقا جون نصفه شب ساعت 12 تاپیک می زنی انتظار نظر دادن هم داری؟! خیلی خوبه، اگه می شه اسم نرم افزار و روش ساختت رو هم بذار
عالیه khoushechin گفت: سلام اینو الان زدم در حد تسته! ممنون میشم نظر بدین! کلیک کنید تا باز شود... آقا جون نصفه شب ساعت 12 تاپیک می زنی انتظار نظر دادن هم داری؟! خیلی خوبه، اگه می شه اسم نرم افزار و روش ساختت رو هم بذار
khoushechin Well-Known Member Feb 3, 2012 #13 شرمنده من آن نبودم! با افتر افکت ساختم دیگه! متن ها رو تکه تکه کردم و به صورت جداگانه بهش موو دادم همین!
شرمنده من آن نبودم! با افتر افکت ساختم دیگه! متن ها رو تکه تکه کردم و به صورت جداگانه بهش موو دادم همین!