تست lcd

archman3d

Member
سلام دوستان
من دچار مشکل بزرگی شدم لطفا راهنمایی کنید
در شروع این توضیح رو بدم که من دوتا سیستم دارم یک لب تاب dell1015 با یک pc که کارهای مکس و فتوشاپ رو داخلش انجام میدم، LCD سیستم کارم سامسونگ T220P هستش با سایز22 اینچ.

خوب بریم سر اصل مطلب، من وقتی کارو در PC انجام میدم و بعد داخل لب تاب به کار فرما نشون میدم رنگها از زمین تا اسمون تفاوت دارن
طوری که کار کاملا تغییر میکنه، مثلا در ال سی دی سامسونگ رنگ ها پر انرژی تر و کنتراست کمی بالاتر و کار شادتر میشه و لی در لب تاب غلظت رنگ ها خیلی کاهش پیدا میکنه و رنگ ها بی حال میشن و کلا کار رو به سردی میره، همین عامل باعث شده که من الان نمیدونم کدام ال سی دی رنگ واقعی رو به من نشون میده و باعث شده کلی کار روی پروژه در فتوشاپ انجام میدم !!و کاملا راضی میشم ولی به محض دیدن کار در لب تاب عرق سردی میکنم و شک میکنم ایا این درسته یا اون!!!!!
گامارو تنظیم کردم
ال سی دی رو به حالت دیفالت کارخونه تنظیم کردم
و....
لطفا راهنمایی کنید که چطور و به صورت حرفه ی متوجه بشم که کدوم ال سی دی درست رنگ هارو نمایش میده!!
سپاس

h.khafan

Active Member
سلام:

باید مانیتور تمام سیستمهایی که قراره یک پروژه رو روشون کار کنید کالیبره کنید تا نتیجه کارهای توی تمام سیستمهاتون شبیه به هم باشه... (این تا جایی میتونه کمک کنه که فایل نهایی رو تو سیستم خودتون نمایش بدید ..اگر فایل رو رو سیتمی غیر از سیتم های کالیبره شده نمایش بدید با قصه از اول شروع میشه :))

و راه ارزانتر و بهتر اینکه خروجی نهایی رو تو سیستمی که قراره به کارفرما نشون بدید فوتوشاپ مالی کنید :) (من این روش رو ترجیح میدم معمولا)

ولی نهایتا ال سی دی رو میزی رنگارو درست تر نشون میده... به لپتاپ زیاد نمیشه اعتماد کرد...

موفق باشید

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

همونطور که دوست عزیزمون مطرح فرمودن باید واحد های نمایش رو کالیبره بفرمایید اما چند تا نکته هم من به این مطلب اضافه بکنم

حتی نور محیط روی وضعیت نمایش تاثیر داره، ضمنا وسیله نمایش نهایی هم این وسط تاثیر بسزایی داره، مثلا سیستم نمایش رنگ روی مانیتور

با تلویزیون و سینما و چاپ از طریق پرینتر و چاپ افست کاملا باهم متفاوته و برای کالیبره کردن مانیتور برای هر کدوم از این خروجی ها موضوع کاملا متفاوته

اگه بحث رنگی خیلی براتون حساسه مثلا بحث چاپ رو داری باید یکی از نمونه تصاویر استاندارد کداک یا کانن و نایکن رو بدی برات چاپ کنن، بعد در اتاقی که

به لحاظ نوری دارای درجه کلوین Daylight هست با استفاده از ابزارهایی مثل Spider مانیتور رو بر اساس تصویر چاپ شده کالیبره بکنی و ... البته بخاطر داشته

باشید با توجه به صنعت چاپ نه چندان تخصصی در کشور و وجود جوهرهای چینی بی کیفیت ممکنه یه فایل مشابه رو به یه چاپخونه واحد بدی اما دو تصویر متفاوت دریافت کنی

که تو ایران یه امر معمولی به حساب میاد متاسفانه... البته در مورد سینما و تلویزیون هم همین مشکلات صدق میکنه

اما اگه میخوای تنها مانیتورهای موجود خودتون رو کالیبره کنین و قصد ندارین برای سخت افزارهایی مثل Spider پول پرداخت کنین، میتونین پروفایل نمایش رو از روی یه مانیتور

روی مانیتور دیگه کپی کنین و بعد در حالیکه دو مانیتور یا لپ تاب ها کنار هم هستن با کمی بالا و پایین کردن کنتراست و روشنایی اون دو واحد نمایش رو بهم نزدیکتر کنین ...

برای این موضوع میتونین یه سرچی تو گوگل داشته باشین تا روش اینکار رو قدم به قدم یاد بگیرید...

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا