.:. soroosh .:.
Active Member
سلام
خب باز خیلی وقت بود کار نزاشته بودم و دارم یه کمی نورپردازی یاد میگیرم مثلا
من نمیدونم کی میشه این نورپردازی و رندرینگ را یاد بگیرم، تموم نمیشه و هنوزم هیچی بلد نیستیم
چند روزی میخوام روی نورپردازی داخلی با حالت های مختلف کار کنم و هی تست بگیرم، بلکه یه چیزایی یاد بگیرم.
یک صحنه ساده ساختم شبیه به یک صحنه مشابه که رو نت دیده بودم و روی نورش کار کردم.
همیشه برام نورپردازی صحنه هایی که آبجکت های سفید زیادی داره سخت بوده و کنترل نورشون برام مشکل بوده.
برای همین تو این صحنه اکثر آبجکت ها را سفید انتخاب کردم که بتونم بیشتر دقت کنم.
کلا روی این کار تمرکز رو لایتینگ و رندرینگ و تنظیماتش بود که بتونم خروجی خوبی بگیرم، نمیدونم چقدر موفق بودم تو این مورد اما خودم راضی ام ازش
احتمالا رو همین صحنه نورهای مختلف را تست کنم و اگه شد تو همین تاپیک میزارم و اگر هم نشد که تاپیک مجزا میزنم اما فکر کنم تو همین تاپیک بزارم بهتر باشه.
اگه توضیح خاصی نیاز هست بگید که بزارم براتون.
کلا این کار با مایا کار شده و انجین رندر هم مثل همیشه منتال ری.
برای نورپردازی هم سان اند اسکای استفاده کردم همراه با FG و GI و ...
منتظر نظرات دوستان خوبم هستم
خب باز خیلی وقت بود کار نزاشته بودم و دارم یه کمی نورپردازی یاد میگیرم مثلا
من نمیدونم کی میشه این نورپردازی و رندرینگ را یاد بگیرم، تموم نمیشه و هنوزم هیچی بلد نیستیم
چند روزی میخوام روی نورپردازی داخلی با حالت های مختلف کار کنم و هی تست بگیرم، بلکه یه چیزایی یاد بگیرم.
یک صحنه ساده ساختم شبیه به یک صحنه مشابه که رو نت دیده بودم و روی نورش کار کردم.
همیشه برام نورپردازی صحنه هایی که آبجکت های سفید زیادی داره سخت بوده و کنترل نورشون برام مشکل بوده.
برای همین تو این صحنه اکثر آبجکت ها را سفید انتخاب کردم که بتونم بیشتر دقت کنم.
کلا روی این کار تمرکز رو لایتینگ و رندرینگ و تنظیماتش بود که بتونم خروجی خوبی بگیرم، نمیدونم چقدر موفق بودم تو این مورد اما خودم راضی ام ازش
احتمالا رو همین صحنه نورهای مختلف را تست کنم و اگه شد تو همین تاپیک میزارم و اگر هم نشد که تاپیک مجزا میزنم اما فکر کنم تو همین تاپیک بزارم بهتر باشه.
اگه توضیح خاصی نیاز هست بگید که بزارم براتون.
کلا این کار با مایا کار شده و انجین رندر هم مثل همیشه منتال ری.
برای نورپردازی هم سان اند اسکای استفاده کردم همراه با FG و GI و ...
منتظر نظرات دوستان خوبم هستم