تست شماره 3 _ Softimage ****** حتما ببینید ******

امین تری دی

Active Member
سلام خدمت دوستان گلم :rose::rose::rose:
تست شماره 3 من با حجم 15 مگ و تایم تقریبا 3 دقیقه برای دانلود قرار دادم
این کمترین حجمی بود که میشد قرار داد که به کیفیت ویدیو لطمه نزنه
دانلود کنید و نظراتتون رو بفرمایید

متشکرم:rose:

728ed0fa.jpg

دانلود :

http://hotfile.com/dl/110851562/214715c/Softimage_My_Test_03.rar.html

موفق باشید یا علی :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول امین جان. بسی حال کردیم.
من با اون تسته که کاراکتره تبدیل شد به ذرات خیلی حال کردم. سورس ذرات اونجا چی بود؟؟؟ در مورد روش انجام اون تست یه کم توضیح بده حتما. :green:
با اون بادکنک ها (دست ها) هم خیلی حال کردم. چطوری ساختیشون؟ با Cloth بودن آیا؟؟؟
حالا دیگه ما منتظره یه دموریل شاخ هستیما :green:
شاد باشی و موفق امین جان. :rose:

امین تری دی

Active Member
سلام دادش خوبی
خدمت عرض کنم که
برای ساختن ابتدا یک کلاستر تعریف کردم و از ice برای تولید پارتیکلها باز استفاده کردم
و برای رنگ هم از HLSL color realtime خود سافت ایمیج استفاده کردم

در مورد دست ها باید بگم بله Cloth بود :wink:

ممنون

abbasi_0912

Active Member
سلام امین جان
خوبی؟ سال نو مبارک
شما با بعضی از این بچه ها یه موقع یه کار هایی میکنید هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
با این کاراتون یه کاری میکنید من درس و دانشگاه و رشته معماری رو ول کنم برم بشینم فقط انیمیشن یاد بگیرم :sad:
خارج از شوخی بعضی از وقت ها سطح کارهای بچه ها انقدر خوب هست که از این فکر ها به مغزمان خطور میکنه

واقعا لذت بردم، برای تست عالی هست
در مورد کار
- من زیاد از اون دست ها خوشم نیومد
- اما در مورد اون کره که با موس حرکت اش میدادی و یک سری خطوط مثل شاخ درخت ایجاد میکنه، به نظرم بهتر بود براش یک مسیر انیمیشن تعریف میکردی و از زوایای مختلف انیمیشن اون رو نشون میدادی

- اما کار سوم واقعا خوب بود، من همیشه از این نوع حرکت خطوط خوش میاد همچنین کار بعدی که یک سری خطوط توی حرکت همین طور رشد میکنند و سر راهشون دور استوانه و کره پیچ میخورند

- اما کار بعدی در مورد اون آدمه که پودر میشه می ریزه زمین
نمونه این رو قبل توی فیلم ها دیدم اما بهتر بود خود آدمه هم حرکت داشت و در حال دویدن از پاها پودر شدن شروع میشد و همین طور که در حال دویدن هست یه جایی با زانو ها به زمین میخورد و بقیه پودر شدن انجام می گرفت

برعکس اون هم خوب میشه، در حال دویدن پودر شدن شروع میشه و بعد وقتی به پاها میرسه هر کدام از پاها یک مسیر جداگونه میره و پودر میشه

در ضمن حرکت دوربین هم موقع ای که آدمه پودر میشه خوب بود

کلا خوب بود
موفق باشی :rose:

Hamed

Active Member
سلام
امین جان ساله نو مبارک کاره باحالی بود احیانان الهامی از فیلم ماتریکس راجبعه اون تست گوی مانند نگرفتی در کل کار انیمشن تفهیمه لذت بخش تری برای بیننده داره تا رندر تک فریم که تو این کارو خوب بلدی منتظر نهاییش هستم....

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا