anufel
New Member
تست سرعت رندر maxwell, mentalray, maya, V-ray, max و modo با 2 کامپیوتر بصورت شبکه
مشخصات دستگاه ها:
CPU AMD 2.X
RAM 2048 mb
VGA 512 mb
اتصال دو کامپیوتر با bluetooth
در هر چهار برنامه یک فایل OBJ رو تست کردم که 40% صحنه دارای reflection و refraction هست، حدود 30% کار هم دارای bump هست، اندازه صفحه هم 1024 در 768 تعیین شده، در حقیقت خقن ترین صحنه ای که سیستم میتونه رندر کنه...حجم فایل OBJ هم 23 مگابایت!!!...این فایل تو سیستم خودم با رم 512 مگ حدود 40 ثانیه زمان نیاز داره تا فقط باز بشه...البته پدرم اومد جلوی چشام تا همه رو دقیقا مثل هم مچ کردم، چون اول scene رو در هر برنامه ساختم و بعد از کلی نورپردازی و ماده دهی بصورت مجزا در هر برنامه، پروژه رو با پسوند خود برنامه save کردم...
GI = global illumination
رندر ها همه بصورت batch گرفته شده، یعنی از CPU و حافظه دو کامپیوتر بصورت همزمان استفاده شده
رندر در modo بدون GI حدود 3 دقیقه و نیم
رندر در modo همراه با GI حدود 5 دقیقه و 40 ثانیه
رندر در maxwell بدون skylight همراه با نور منبعی 100وات و بدون GI بصورت اتوماتیک 8 ساعت تعیین شد
رندر در maxwell با skylight و GI بصورت اتوماتیک 13 ساعت تعیین شد
(البته با maxwell بیشتر از 3 ساعت هر رندر رو ادامه ندادم و فقط هدفم این بود ببینم زمان رو چقدر خودش تعیین میکنه، چون در cgtalk.com دیدم که حتی با 6 کامپیوتر هم زمانی کمتر از این نمی گیره...)
رندر در max با موتور scanline حدود 2 دقیقه
رندر در max با موتور scanline با radiosity حدود 3 دقیقه
رندر در max با موتور mental ray 3.5 بدون GI حدود 35 دقیقه
رندر در max با موتور mental ray 3.5 با GI حدود 1 ساعت و 10 دقیقه
رندر در max با آخرین ورژن V-ray و بدون GI حدود 1 ساعت
رندر در max با آخرین ورژن V-ray و با GI حدود 2 ساعت و 30 دقیقه
رندر در maya با موتور software حدود 2 دقیقه
رندر در maya با موتور hardware حدود 30 ثانیه (البته این موتور دارای محدودیت در رندر هست و خیلی جزئیات رو نمیگیره)
رندر در maya با موتور mental ray 3.5 و بدون GI حدود 45 دقیقه
رندر در maya با موتور mental ray 3.5 و با GI حدود 2 ساعت
خیلی دوست داشتم renderman رو هم تست کنم اما گیر نیامد که نیامد...
خارج از بحث render واقعا سرعت کامپیوتر خیلی تاثیر داره تو کار، من تاحالا با همچین سیستم هایی تو برنامه های سه بعدی کار نکرده بودم چون سیستم خودم AMD 1.6 هست با 512 مگ رم و گرافیک 128 مگ، مثلا تو maya میتونستم اینقدر درخت و گل و بوته و dynamic استفاده کنم که باهاش جنگل های آمازون رو بسازم، Nurbs ها رو در مایا روی آخرین کیفیت گذاشتم و sculp کردم بعد از 3 بار subdivision اما اصلا کم نیاورد...توی مکس هم که دیگه خبری از slow motion نبود...
اما جالب اینجا بود که ارتقاء سرعت اصلا تاثیری روی زمان بالا اومدن یا load شدن مایا نداشت، بازم زمان زیادی میخواست تا load بشه...
اگر بخوام به رندر هایی که گرفتم از نظر کیفیت امتیاز بدم، اینجوری میشه:
1 Maxwell (البته بعد از حذف Noise ها با neat image)
2 V-ray
3 Modo (تقریبا کیفیت با V-ray برابر بود)
4 Mental ray
5 Max scanline
6 Maya software
خوش باشید و از سرعت رندر لذت ببرید
)
مشخصات دستگاه ها:
CPU AMD 2.X
RAM 2048 mb
VGA 512 mb
اتصال دو کامپیوتر با bluetooth
در هر چهار برنامه یک فایل OBJ رو تست کردم که 40% صحنه دارای reflection و refraction هست، حدود 30% کار هم دارای bump هست، اندازه صفحه هم 1024 در 768 تعیین شده، در حقیقت خقن ترین صحنه ای که سیستم میتونه رندر کنه...حجم فایل OBJ هم 23 مگابایت!!!...این فایل تو سیستم خودم با رم 512 مگ حدود 40 ثانیه زمان نیاز داره تا فقط باز بشه...البته پدرم اومد جلوی چشام تا همه رو دقیقا مثل هم مچ کردم، چون اول scene رو در هر برنامه ساختم و بعد از کلی نورپردازی و ماده دهی بصورت مجزا در هر برنامه، پروژه رو با پسوند خود برنامه save کردم...
GI = global illumination
رندر ها همه بصورت batch گرفته شده، یعنی از CPU و حافظه دو کامپیوتر بصورت همزمان استفاده شده
رندر در modo بدون GI حدود 3 دقیقه و نیم
رندر در modo همراه با GI حدود 5 دقیقه و 40 ثانیه
رندر در maxwell بدون skylight همراه با نور منبعی 100وات و بدون GI بصورت اتوماتیک 8 ساعت تعیین شد
رندر در maxwell با skylight و GI بصورت اتوماتیک 13 ساعت تعیین شد
(البته با maxwell بیشتر از 3 ساعت هر رندر رو ادامه ندادم و فقط هدفم این بود ببینم زمان رو چقدر خودش تعیین میکنه، چون در cgtalk.com دیدم که حتی با 6 کامپیوتر هم زمانی کمتر از این نمی گیره...)
رندر در max با موتور scanline حدود 2 دقیقه
رندر در max با موتور scanline با radiosity حدود 3 دقیقه
رندر در max با موتور mental ray 3.5 بدون GI حدود 35 دقیقه
رندر در max با موتور mental ray 3.5 با GI حدود 1 ساعت و 10 دقیقه
رندر در max با آخرین ورژن V-ray و بدون GI حدود 1 ساعت
رندر در max با آخرین ورژن V-ray و با GI حدود 2 ساعت و 30 دقیقه
رندر در maya با موتور software حدود 2 دقیقه
رندر در maya با موتور hardware حدود 30 ثانیه (البته این موتور دارای محدودیت در رندر هست و خیلی جزئیات رو نمیگیره)
رندر در maya با موتور mental ray 3.5 و بدون GI حدود 45 دقیقه
رندر در maya با موتور mental ray 3.5 و با GI حدود 2 ساعت
خیلی دوست داشتم renderman رو هم تست کنم اما گیر نیامد که نیامد...
خارج از بحث render واقعا سرعت کامپیوتر خیلی تاثیر داره تو کار، من تاحالا با همچین سیستم هایی تو برنامه های سه بعدی کار نکرده بودم چون سیستم خودم AMD 1.6 هست با 512 مگ رم و گرافیک 128 مگ، مثلا تو maya میتونستم اینقدر درخت و گل و بوته و dynamic استفاده کنم که باهاش جنگل های آمازون رو بسازم، Nurbs ها رو در مایا روی آخرین کیفیت گذاشتم و sculp کردم بعد از 3 بار subdivision اما اصلا کم نیاورد...توی مکس هم که دیگه خبری از slow motion نبود...
اما جالب اینجا بود که ارتقاء سرعت اصلا تاثیری روی زمان بالا اومدن یا load شدن مایا نداشت، بازم زمان زیادی میخواست تا load بشه...
اگر بخوام به رندر هایی که گرفتم از نظر کیفیت امتیاز بدم، اینجوری میشه:
1 Maxwell (البته بعد از حذف Noise ها با neat image)
2 V-ray
3 Modo (تقریبا کیفیت با V-ray برابر بود)
4 Mental ray
5 Max scanline
6 Maya software
خوش باشید و از سرعت رندر لذت ببرید