با سلام به دوستان عزیز امیدوارم هر جا که هستید شاد و برقرار باشید. این تاپیک رو برای گرفتن تست امنیتی و رسیدن به یک نتیجه خوب و دوستانه ایجاد کردم. این تاپیک رو برای تست امنیت زدم و اگر دوستانه ادامه پیدا کنه میتونه مفید باشه. برای اطلاعات بیشتر بنده خیلی وقته که روی امنیت کار میکنم البته نه فقط فایلهای MMB و با یک تیم امنیتی کار میکنم که جزییاتش بماند. حالا چون مبحث ما MMB هست یک فایل رو در 3 مرحله امنیتی براتون قرار میدم و میخوام ببینیم به کجا خواهیم رسید. این تست های امنیتی قوانین خودش رو داره پس به قوانین تاپیک احترام بزارید تا به یک نتیجه خوب برسیم.
مبحثی که همیشه برای کسانی که کار مالتی مدیا میکنند خیلی مهمه، داده های جانبی هست و ما هم از همین مورد شروع میکنیم:
قوانین این تاپیک (موارد زیر رو میتونید انجام بدید)
1- فایل مورد نظر یک صفحه ساده هست و یک BTN که کار BTN اجرای یک فایل ویدیو هست شما باید فایل ویدیو رو استخراج کنید، طوری که همه موارد درست اجرا بشن.
2-فایل مورد نظر رو Unpack کنید طوری که فایل به صورت صحیح اجرا شود.
3-سورس اصلی بدون فایل جانبی بدرد ما نمیخوره حالا اگر این مورد رو هم اضافه کنید یک امتیاز محسوب میشه.
4-از پست های غیر فنی لطفا خودداری کنید
تست 1 از 3
مبحثی که همیشه برای کسانی که کار مالتی مدیا میکنند خیلی مهمه، داده های جانبی هست و ما هم از همین مورد شروع میکنیم:
قوانین این تاپیک (موارد زیر رو میتونید انجام بدید)
1- فایل مورد نظر یک صفحه ساده هست و یک BTN که کار BTN اجرای یک فایل ویدیو هست شما باید فایل ویدیو رو استخراج کنید، طوری که همه موارد درست اجرا بشن.
2-فایل مورد نظر رو Unpack کنید طوری که فایل به صورت صحیح اجرا شود.
3-سورس اصلی بدون فایل جانبی بدرد ما نمیخوره حالا اگر این مورد رو هم اضافه کنید یک امتیاز محسوب میشه.
4-از پست های غیر فنی لطفا خودداری کنید
تست 1 از 3