تست امنیتی

DiR3CToR

Member
با سلام به دوستان عزیز امیدوارم هر جا که هستید شاد و برقرار باشید. این تاپیک رو برای گرفتن تست امنیتی و رسیدن به یک نتیجه خوب و دوستانه ایجاد کردم. این تاپیک رو برای تست امنیت زدم و اگر دوستانه ادامه پیدا کنه میتونه مفید باشه. برای اطلاعات بیشتر بنده خیلی وقته که روی امنیت کار میکنم البته نه فقط فایلهای MMB و با یک تیم امنیتی کار میکنم که جزییاتش بماند. حالا چون مبحث ما MMB هست یک فایل رو در 3 مرحله امنیتی براتون قرار میدم و میخوام ببینیم به کجا خواهیم رسید. این تست های امنیتی قوانین خودش رو داره پس به قوانین تاپیک احترام بزارید تا به یک نتیجه خوب برسیم.
مبحثی که همیشه برای کسانی که کار مالتی مدیا میکنند خیلی مهمه، داده های جانبی هست و ما هم از همین مورد شروع میکنیم:

قوانین این تاپیک (موارد زیر رو میتونید انجام بدید)

1- فایل مورد نظر یک صفحه ساده هست و یک BTN که کار BTN اجرای یک فایل ویدیو هست شما باید فایل ویدیو رو استخراج کنید، طوری که همه موارد درست اجرا بشن.
2-فایل مورد نظر رو Unpack کنید طوری که فایل به صورت صحیح اجرا شود.
3-سورس اصلی بدون فایل جانبی بدرد ما نمیخوره حالا اگر این مورد رو هم اضافه کنید یک امتیاز محسوب میشه.
4-از پست های غیر فنی لطفا خودداری کنید

تست 1 از 3

پیوست ها

• TestMe.rar
    4.1 مگایابت · بازدیدها: 75

DiR3CToR

Member
یک دوستی سوالاتی در مورد قفل کرد که گفتم برای همه دوستان توضیح بدم

این قفل چندین نوع و متد داره و قفل نهایی توسط Code Activation محافظت میشه این نمونه که در این تاپیک گذاشته شده یک نمونه هست فقط و لایه های دیگه هم موقع انتشار بهش اضافه میشه
قفل نهایی که آماده انتشار میشه داده های جانبی بدون داشتن کد فعالسازی امکان استفاده ازشون نیست
همه داده های جانبی مثل ویدیو،فلش،PDF وپلاگین و.... قابل قفلگذاری هستند و وابسته به فایل اجرایی
برای اولین بار امکان قفلگذاری روی فایلهای خروجی AMS(Auto Play Media Studio هم فراهم شده و داده های جانبی اون هم غیر قابل دسترس و استفاده هست ( که میتونه در دید هم باشه ولی قابل استفاده نیست ) فایلهای جانبی جایی Hidden نشدن و با ابزارهای Monitoring قابل پیگیری و دامپ مجدد به سادگی نیستند.

و نرم افزارهای دیگه هم + Net. مشکلی در حفاظتشون وجود نداره

این حفاظت در چندین شرکت داره استفاده میشه و این فقط توضیحاتی بود که فکر کردم شاید جواب برخی از دوستان باشه

هر قفلی کلیدی داره اما میزان استقامت قفل در بازه فروش برای تولید کننده قدرت اون رو نشون میده

این قفل هیچ ادعایی در دنیای حفاظت نداره و مشکلات و کمبودهاش رو با جون و دل میپذیریم و کسانی که برای تست و امنیتش تایم میزارن نه تنها ممنون میشیم دستشونم میبوسیم.

DiR3CToR

Member
خوب انگار سطح 1 قفل هم سخت هست نه؟ منتظر دوستان متخصص بودم در این تاپیک نظراتشون رو بدونم.

تا چند روز دیگه قفل آپدیت میشه و با توجه به متدهای آنتی کرکینگ و غیره، مقاومت این قفل جوابش رو در بازار نرم افزار و آنالیز دوستان کرکر داده.
در ضمن من نه اسم قفل رو دادم نه چیزی، قابل توجه دوستی که گفت شبیه فلان قفل هست. که البته کاملا درسته. فقط خواستم یک بحث امنیتی فنی راه بندازم و نشون بدم که تا جای ممکن میشه حفاظت رو هم انجام داد گر چه به قول اون دوستمون که آیدیشون یادم نیست ضعف امنیتی زیاد داره این نرم افزار اما میشه جلوش رو تا حدی گرفت و به امید روزی که سواد افراد از روی سواد واقعی و تخصصشون سنجیده بشه نه تعداد پست و مرام و معرفت.
سطح 2 این قفل بدون داشتن کد فعالسازی دسترسی به هیچ داده مفیدی وجود نداره، منتظرم این اولی تموم بشه کار رو اون رو براتون بزارم برای تست موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا