:Mohsen:
کاربر باتجربه
خودمم خونه فک و فامیل بازی کردم یه ذره.
سلام برسو به فك و فاميلاتون!
سطح بازي چجوري بود؟
كيفيت، گرافيك، گيم پلي و ...
خودمم خونه فک و فامیل بازی کردم یه ذره.
آره، مگه شما ها نمایشگاه رسانه های دیجیتال نرفتین؟! من که از 5، 6 روز نمایشگاه 4 روز اونجا بودم! زمانی که داشتن بازی رو باگ و دیباگ میکردنم بودم، جالب بود.عبد الوهاب جان این بازی رو خودت دیدی ؟!
قلمبگیتونو میرسونم.سلام برسو به فك و فاميلاتون!
به نظرم به عنوان یه بازی ایرانی خیلی خوب بود، اشکالاتش رو هم نمیگم چون بازی رو ندیدین یه تصویر بدی ممکنه تو ذهنتون درست بشه که اونوقت اگه بازی هم بکنین با این ذهنیته اس.سطح بازي چجوري بود؟
كيفيت، گرافيك، گيم پلي و ...
آره، مگه شما ها نمایشگاه رسانه های دیجیتال نرفتین؟! من که از 5، 6 روز نمایشگاه 4 روز اونجا بودم! زمانی که داشتن بازی رو باگ و دیباگ میکردنم بودم، جالب بود.
راستی بازیش قیمتی نداره، 5000 تومن، ماها که خودمون سه بعدی کاریم اگه از این کارا حمایت نکنیم نمیتونیم انتظار داشته باشیم فردا از خودمون حمایت بشه. (یه جمله پندآموز!)
قلمبگیتونو میرسونم.
به نظرم به عنوان یه بازی ایرانی خیلی خوب بود، اشکالاتش رو هم نمیگم چون بازی رو ندیدین یه تصویر بدی ممکنه تو ذهنتون درست بشه که اونوقت اگه بازی هم بکنین با این ذهنیته اس.
حتما میدونید دیگه سبکش نقش آفرینیه که من خیلی این سبک و دوس میدارم. پیشنهاد میکنم به عنوان یه بازی ایرانی بخرین و بازی کنین، نه برای مقایسه با بازیهایی که تا حالا بازی کردین.
راستی یه چیز باحال دیگه، وقتی داشتم بازی میکردم دیدم یکی از کاراکترای بازی خیلی برام آشناس دقت که کردم دیدم نوروز عباسیه!! وقتی به همین بنده خدائه (دیدبان (منظورم همون سوپروایزره!) مهدی زنگنه) گفتم، گف از این کارا 3، 4 جا دیگه هم کردن، مثلا گف یه کاراکتر تو بازی هس که یه کوتوله اس و خیلی خل و چله، صورت رفیقشو برا اون ساخته!
این قضیه برا پارسال همین موقعها بود.حالا نمایشگاه می ری و خبر نمی دی avghh جان؟ این به اون جشنواره انیمیشن در... :d
باهاش صحبت کرده بودم قرار بود پنجشنبه ها برم پیشش با چن نفر دیگه اتود زدن برا تیم ملی رو یاد بگیرم پیچوندم! ولی هنوز اگه ببینمش میرم دنبالش، کاراش واقعا فوق العاده اس! به طرز عجیب ناکی بد کار میکنه.منم نوروز عباسی رو می شناسم. Background های عجیب غریبی می زنه.
...
کاراش واقعا فوق العاده اس! به طرز عجیب ناکی بد کار میکنه.
فک نکنم، فقط اسکچ میزنه اون.نمی دونم خودش کارهاش رو رنگ می کنه یا می ده دیگران. ولی اسکچ هاش بهتر از کارهای رنگ شده شه.
جدی؟! ایول یه شیرینی باید ازش بگیریم.ولی پسر خوبیه. زندی هی می خواست سر و سامونش بده. نمی دونم موفق شد یا نه.
شهرام سعید تو mo عضو نبوده یکی از کارها رو حس میکنم قبلا اینجا دیدم ؟:؟/
اسمش سعید هستش. از دوستان دوران هنرستانم هستش، تنها دوستی هستش از اون دوران که هنوز با هم در ارتباطیم
اونم مثل من گرافیک خونده
سر قضیه سربازیش خیلی عقب موند از همه چی، البته بیاد بیرون تصمیم داره بره هرجا بجز ایران.
وقتی طراحی می کنه استخون هم می بینه!!
نه کلاس طراحی رفته نه هیچ چیز دیگه ای. کلا ذاتی این استعداد رو داره.
این بود داستان زندگی این رفیق ما
چرا به زور من اومد اینجا عضو شد. قضیه سربازیش که شروع شد کلا از نت دور شد. البته مثل اینکه یه تعداد از بچه ها هم بهش پی ام داده بودن که اینا کارای خودت نیست!!!!
من یه دوست هم داشتم طراح ماشین بود، منتها دیپلم رو که گرفتیم دیگه ندیدمش.
کلا از این جور استعداد ها زیاده، اما اینجا اجازه رشد نمی دن بهشون. الان این ماشین ایرانی ئه که جدید زدن بعد از مینیاتور رو ببین، انگار 206 SD رو برداشتن ایرانیش کردن!!! من به شخص کلی طراح خفن صنعتی و ماشین می شناسم اما کدومشون تونستن توی ایرانی حرفی برای گفتن داشته باشن؟
شهرام جان این دوستت باید می رفت برای تست طراحی کانسپت ارباب حلقه ها شرکت می کرد ... واقعا خیلی تصورات قوی داره و بسیار عالی هم می تونه رو کاغذ بیاره ....
اما متاسفانه یه قانونی تو ایران هست که میگه اینجا ایرانه ... جدی تا این وضعیت تو ایران هست یه هنرمندی مثل ایشون نمی تونه اون طور که شایستشه تقدیر بشه و کار کنه .....
امیدوارم هر جا میره موفق باشه ...
حالا چقدر سربازیش مونده ؟ داره تموم میشه !؟
راستی شهرام جان حسابی ممنونم ازت بابت information !!!
موفق باشی
خیلی از این طراح را رو دور و نزدیک می شناسم. نمی دونم اگه دوست داشتید بگید تا از کاراشون بیشتر لینک بدم ببینید چه نعمت هایی رو داریم تو این مملکت