آره
سایت رو هر طور که می خوای طراحی کن
یه قسمت براش بزار با عنوان مثلا: بلاگ
وقتی روش کلیک میشه وارد این قسمت می شه
وردپرس رو تو شاخه اصلی سایت نصب کردی؟
می تونی بک آپ بگیری؟
هاست رو پاک کنی، صفحاتی که طراحی کردی رو آپلود کنی
بعد در کنارش، تو یه پوشه دیگه دوباره وردپرس رو نصب کنی
اگر چنین کاری مد نظر داری، 2 موضوع پیش می یاد:اصلا نمیشه یه سرویس بلاگ نویسی روی سایت html قرار داد که درج مطالب توش راحت باشه مثل وردپرس؟
سایت من طراحی HTML اش تقریبا تکمیله.فقط یه کم کارای گرافیکی اش مونده. هم توش معرفی و تبلیغ خدمات هست و هم میخام یه بلاگ توش داشته باشم عین وردپرس. میخوام وقتی از منو , بلاگ رو میزنم post هایی که میزارم توی قالب سایتم بیاد. یعنی وردپرسم توی سایتی ک طراحی کردم اجرا بشه.اگر چنین کاری مد نظر داری، 2 موضوع پیش می یاد:
1- یعنی می تونی وردپرس فعلی رو نادیده بگیری! پس خلیی راحت پاک کن و تو یه پوشه دیگه دوباره نصبش کن
2- html این قابلیت رو نداره و باید یه cms بنویسی که در نهایت می خواد بشه یه ورد پرس سفارشی
دقیقا بگو سایتت در چه مرحله ایه و چه قصدی داری؟
سایت من طراحی HTML اش تقریبا تکمیله.فقط یه کم کارای گرافیکی اش مونده. هم توش معرفی و تبلیغ خدمات هست و هم میخام یه بلاگ توش داشته باشم عین وردپرس. میخوام وقتی از منو , بلاگ رو میزنم post هایی که میزارم توی قالب سایتم بیاد. یعنی وردپرسم توی سایتی ک طراحی کردم اجرا بشه.
اگه الان رو سایت خودت وردپرس نصبه تو همون روت پوشه ی قالبت یه فایل به نام home.php درست کن و اون صفحه ای که طراحی کردی و کد اچ تی ام ال داره رو توش کپی کن میشه صفحه اول سایتت
برای نشون دادن آخرین پست هات هم تو یک صفحه ی دیگه ، یه کپی از index.php قالبت بکن تغییر نامش بده به page-blog.php و کد زیر رو به ابتداش اضافه کن :
PHP Code:
<?php /* Template Name: Blog Page */ ?>
بعد برو تو قسمت ساختن برگه یه برگه بساز به نام بلاگ و هیچی توش ننویس و اون سمت چپ که نوشته قالب رو به Page-blog تغییر بده و ذخیرش کن.
تو قالب html ت هم میتونی یه لینک به این صفحه بدی که آخرین پستهات رو نشون بده
سلام امید جان. من متوجه منظورت نشده.
من الان یه سایت HTML دارم.میخوام قسمت بلاگ بهش اضافه کنم. یعنی یک page به نام بلاگ که وقتی اون رو میزنم توی همون تم سایت خودم و مثلا پایین منو و بنر ها, پست های ووردپرسم بیاد.یعنی یه جورایی وورد پرس بشه بخش بلاگدهی سایتم.
اگرم امکانش باشه توی صفحه اصلی ام(index) یه بخش با نام Recent posts بزارم و سه تا از آخرین پستهایی که تو وردپرس نوشتم رو توش نشون بده.
مثلا توی روت یه فولدر به نام بلاگ درست کنم و ووپرس رو تو اون پوشه نصب کنم
ممنون میشم اگه آقا امید و دوستان یه راهنمایی مبسوط به من بکنند.
[email protected]
امید عزیز!خب عزیز من اینطوری که میگی نمیشه که توی html پست های وردپرس بیاد ، اصلا چیز خیلی خنده داریه ، میشه تو یه صفحه استاتیک html عنوان آخرین نوشته های وردپرس رو اورد و بهش لینک داد ولی نمیشه تو html وردپرس بیاد و با همون قالب پست ها رو نشون بده !!
باید همونکاری رو که گفتم انجام بدی و قالبت رو به وردپرس تبدیل کنی تا با همون تمت پستها نشون داده بشن
یه کار آسون ترم میشه که تو روت سایتت قالب html ت رو آپ کنی و تو یه شاخه هم وردپرس نصب کنی مثلا : www.yoursite.com/blog و توی قالب html ت به آخرین پستها با rss لینک بدی
دیگه از این واضح تر نمیشه گفت ، ولی کاری رو که اول گفتم خیلی حرفه ای تر و بهتر هست
امید عزیز!
1- سایت من صفحات زیادی داره چون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. اگه بخوام قالبم رو به وردپرس تبدیل کنم مشکلی برای طراحی های انجام شده ام به وجود نمیاد؟
2- اگر بخوام وردپرسم رو توی یه فولدر نصب کنم و به آخرین پست هاش rss بدم بایستی چه کدهایی رو توی صفحه HTML بلاگ قرار بدم؟
3- من سایت رو آپ میکنم و لینک میدم تا شما که حرفه ای هستی یه نگاهی بهش بیاندازی و ببینی برای بلاگدهی چه روشی استفاده کنم بهتره www.Muhama.com
یه دنیا ممنون