تروخدا کمکم کنید آبرو در خطره

سلام به خدمت دوستان عزیز
من به یک مشکل بر خوردم با mysql.5 وفقتی می خوام به دیتابیس وصل بشم !!!

این errore رو نشون می ده نمی دونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید آبروم در خطره :cry:

php startup:unable to load dynamic libary './php_mysql.dll'- specified procedure could not b found

بفرماید من چکار کنم از خدا هرچی می خواهید بهترشو بهتون بده

قبلن از همه شما سپاس گذارم

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز این عنوان بنظرتون مناسبه ؟!!! یعنی با این عنوان زودتر کمکتون میکنند ؟!!!
لطفا دقت کنید این عناوین برخلاف قوانیت بخش هست اگه مطالعه نکرد قوانین رو حتما یه برسی کنید در صورت تکرار بدون اطلاع تاپیک منتقل میشه
در مورد مشکلتون هم مستقیم با مدیر سرور تماس بگیرید البته اگه روی سرور دارید سیستم رو Run میکنید

سلام من معذرت می خواهم همچین قصد بدی نداشتم وقعا این مشکل منو ناراحت کرده شرمنده !!!

این مشکل من به سرور مر بوط نمی شه چون در localhost و mysql.5 کار می کنم واین error بر می گردونه

php startup:unable to load dynamic libary './php_mysql.dll'- the specified procedure could not b found

بازم تشکر

آخرین ویرایش:

I.NoBody

Active Member
خوب الآن كامپيوتر شما سروره ديگه.
ضمناً اين مشكل مربوط به تنظيمات PHP هست يا شايد هم Apache. در هر صورت در تنظيمات مشكل داري.
PHP و MySQL و وب سرورت(Apache يا IIS يا ...) رو چطور نصب كردي؟
پيشنهاد ميدم از برنامه هايي مثل Wamp يا XAMPP يا EastPHP استفاده كن

siavashmusic

Active Member
سلام من معذرت می خواهم همچین قصد بدی نداشتم وقعا این مشکل منو ناراحت کرده شرمنده !!!

این مشکل من به سرور مر بوط نمی شه چون در localhost و mysql.5 کار می کنم واین error بر می گردونه

php startup:unable to load dynamic libary './php_mysql.dll'- the specified procedure could not b found

بازم تشکر

شما منظورم من رو از سرور گرفتی ؟!!

شما تنظیمات رو اشتباه انجام دادی همونطور که I,NoBody عزیز فرمودند در صورتی که اطلاعات کافی از تنظیمات وب سرور نداری از نرم افزار های آماده جهت سرور مجازی استفاده کن . . .. البته اگه خودت دستی تنظیمات رو تغییر نداده باشی !!

جدیدترین ارسال ها

بالا