تركيب نمودن كانالهاي رنگ ( فتوشاپ)

به كمك فرمان Channels Mixer می توانيد يك كانال رنگ را با استفاده از تركيبی از كانالهای رنگ موجود تغيير دهيد. به كمك اين فرمان می توانيد:
* تغييراتی را در رنگهای ايجاد نماييد كه با ساير ابزارهای تغيير رنگ امكان پذير نيست.
* تصاوير طرح خاكستری با كيفيت بسيار بالا ايجاد نماييد.
* كانالها را جابجا يا تكثير نماييد.
۱ - تصوير Peppers را باز كنيد.
۲ - كانال تركيب رنگ ( RGB ) را كليك كنيد.
۳ - سپس بترتيب Image--> Adjustments-->channels mixer را كليك كنيد.
۴ - در قسمت Output channel يك كانال رنگ را انتخاب كنيد كه می خواهيد يك يا چند كانال را داخل آن تركيب نماييد.
۵ - لغزنه های مربوط به كانالهای موجود را كليك نموده و به چپ بكشيد تا سهم آن كانال در كانال خروجی را كاهش دهيد يا به راست بكشيد تا سهم آن كانال در كانال خروجی را افزايش دهيد.
۶ - لغزنده Constant را كليك نموده و بكشيد. اين لغزنده يك كانال سياه يا سفيد را با مقادير شفافيت متغير اضافه می كند.
۷ - گزينه Mono chrome را انتخاب كنيد تا يك نوع تنظيمات بر كليه كانالها اعمال گردد. سر انجام دكمه Ok را كليك كنيد.

channel-06.jpg

mahdi zarei

Member
از آموزشت ممنون
من به شخصه با اين نوع آموزشها بيشتر موافقم
به خاطر اينكه اگه ما كار با ابزارها رو بيشتر بلد باشيم و بدونيم چه موقع از اونا استفاده كنيم كارهاي خيلي جالب تر ميتونيم خلق كنيم
مگه نه :)

[EHSAN]

Well-Known Member
درجواب مهدي جان:

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله..!!

mahdi zarei گفت:
از آموزشت ممنون
من به شخصه با اين نوع آموزشها بيشتر موافقم
به خاطر اينكه اگه ما كار با ابزارها رو بيشتر بلد باشيم و بدونيم چه موقع از اونا استفاده كنيم كارهاي خيلي جالب تر ميتونيم خلق كنيم
مگه نه :)

منم با مهدي موافقم

مرسي از آموزش

iman.prs

Active Member
mehdi zarei گفت:
نه اصلا!!!!!...شوخي كردم...راست ميگي!...اينجوري بهتره تا چند مدل طرح رو باد بگيريم بدون اينكه بفهميم كه چي كار مي كنيم...و اون كارهايي كه اونجا انجام مي ديم رو بعدا ندونيم كجا استفاده كنيم.... (كسي فهميد چي گفتم!!!؟)....
ممنون آموزش آنلاين .....!

جدیدترین ارسال ها

بالا