قالب ترشی چشم ( Pickle Eyes )

m2d

Member
سلام اساتید

این اولین کارمه که دارم میزارم اینجا
البته فکر نکنین که تاره اومدم . متاسفانه همیشه مزاحم مدیرای گل و البته بقیه دوستان که همگی استاد من هستن ، بودم و به طور حتم از این به بعد هم خواهم بود.
خلاصه حرف رو کوتاه کنم .

بازیه بارسا منچستر رو دیشب میدیدم ، وقتی بازی تموم شد ایده این کار زد به سرم . همونجا رفتم این کار رو زدم . کلا دو ساعت طول کشید بارندرش . تایم رندر هم یک ساعت شد .

می دونم پر از اشکاله . دیگه شرمنده همتون وسع من همینقدره .

لطف می کنید نظراتتون رو بگید .

ممنون :rose:

همینجور که از اسمش پیداست این ظرف ترشی چشم یک آقا و خانم غوله که اومدن بیرون برا پیک نیک منتهاش الان نیستن رفتن یه دوری بزنن این ظرف غذاشونه که با خودشون آوردن .

این عکس کم کیفیته با فتوشاپ کم کیفیتش کردم . برا اینکه سریع ببینین ( حجم 36 کیلو بایت )

rxdzvtm9ifxqlco7klgd.jpg

و بند انگشتیهای پیوستی هم که کار اصلیه هستش

پیوست ها

• render.jpg
    render.jpg
    605.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
سلام زیبا شده اگه یه ذره بیشتر رو رندر کار کنی و دیگه اینکه چشما زیادی تیره هستند ئقتی سفید ترشون کری سعی کن حالت رگ های چشم را هم روشون بندازی زیاد وقت گیر نیست اما خیلی بهتر میشه الان شبیه قارچ های سرخ شده میمونه دلم آب افتاد :green:

ایده ات مطمئنی بعد از بازی منچستر اافتاد به سرت :wink:
می دونی یاد یه فیلم خارجی افتادم
که عده ای زندانی رفتند توی یه خونه ی متروکه که کار کنند تا دوران زندانی بودنشون تموم بشه
نگو توی اون خونه ی متروکه یه غول درشت اندامی با مادر دیووونه اش زندگی می کرده
این قدر این مادره بیرحم بچه رو می زده ..........................
طولانیه
ولی اخرش این می شه که این بچه ی عقده ای به حکم مادر یکی یکی چشم همه ی این زندانیا رو از کاسه در میاره و جات خالی ترشیش می کنه
من که دقیقا یاد اون فیلم افتادم

حالا مهم نیست
ایده , ایده است دیگه مهم عمل کاره
به قول دوستمون اگر روش کار کنی حختما حتما کارت عالی می شه
سعی مردمکای چشم رو به رنگای سبز و ابی و قهوی ای در بیاری
بعد رگای چشم رو بزاری
مردمک چشم از ترس درشتر باشه
اون انتهای چشم رو مثل زیتون گردش نکن حالت پاره پاره و همراه با خون در بیار یه جورایی واقعا از ته چشم کندیش
در کل موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام M2D
خوش اومدی ... نریاااا!!!
با ما بمان :rose:

کار بینهایت زیبایی شده
همین که تو این وقت کم تونستی همچین چیزی بسازی عالیه...
اگه میخوای بیشتر روش کار کنی من یه پیشنهاد دارم:
یکم آب هم تو شیشه باشه
عمق میدان یه مقداری کمتر شه ( خیلی زیاده ... ولی جالبه)
یکی دو تا از چشما روی اب معلق باشن .
یه سری حجم لجن مانند تو آب معلق باشن .
یه بشقاب کوچیک هم بذار کنار ظرفت با یه چاقو ... و یه چشمی که از وسط نصف شده ( اوه اوه ):rose:

فرشید جان اب نمی خوادا
خون آبه می خواد
حجم لجن مانند یه کم ناموسه تازه چشم هم مثل تخم مرغ گنندیده نیست که روی اب معلق بمونه حجمش سنگینه
اینو به این خاطر می گم که من خوراکم تشریح کردن چشم گوسفند و یزغاله و مرغ ..... است

m2d

Member
سلام دوستان یعنی اساتید .

از اونجایی که خیلی عجله دارم و باید سریع برم دیگه نقل قول نمی کنم از همون بالا جواب میدم و البته سوال می پرسم .

اول لازمه یکم توضیح بدم در مورد ساختش . کره چشم رو ساختم . بعد از تکثیر با استفاده از reactor ریختمشون تو شیشه . بعد هم در شیشه رو گذاشتم و رندر .
------------------------------------------------
اول :
چشم ها کاملا روشنه اینکه چرا تو رندر اینجوری شده بر میگرده به شیشه ایی که اونجا هست یه خورده رنگ داره شیشه هه .
رگ ها رو هم کشیدم تو تکسچر . اما چرا تو رندر نیافتاده برا خودمم سواله .

چکار کنم رگه ها بیافته ( همین الان هم هست منتها تو رندر دیده نمیشه )

--------------------------------------------------

دوم :
چشم ها 4 تا رنگ داره : سیاه ، آبی ، قهوه ای و سبز . خب اینکه تو رندر اینجوری افتاد و من خودمم نفهمیدم چرا ولی فکر کنم بر میگرده با شیشه چون رنگیه . ( من وقتی رندر گرفتم چون خیلی خوابم میومد خوابیدم دیگه پای رندر بیدار ننشستم )

اما مورد بعدی چون همینطور که اون بالا گفتم با reactor اینا رو ریختم تو شیشه . نتونستم خوب چشم ها رو مدل کنم .
چون اول که چشم رو ساختم از دو قسمت ساخته شده بود . یک قسمت که تکسچر داشت ( همینایی که الان رو تصویر می بینین و یک قسمت دیگه که اون لایه شفاف و براق روی چشم بود . اینا باهم گروپ بودن و چون با reactor نتونستم بریمشون تو شیشه مجبور شدم به کم قناعت کنم و اون لایه ها و جردیات رو بردارم .

---------------------------------------------------

سوم :

سلام فرشید جان

خودم هم می خواستم اب بریزم تو شیشه . منتها دیگه سرعتی کار کردم . حتما اعمال می کنم اینا رو

--------------------------------------------

چهارم :

خون ابه رو چجوری بسازم . حالا اب رو میشه راحت ساخت . اما خون ابه ایی که شما تو ذهنتون هست رو می تونید یه خورده بیشتر باز کنید تا من هم بتونم به تجسم شما برسم ( البته اگه زحمتی نداره )

ممنون میشم

ولی یکی دوتا چشم رو اب معلق باشه درسته واقعی نیست ولی کار رو قشنگ می کنه .

--------------------------------

ممنون از همگی که نظر دادن .

وقتی تغییرات اعمال شد دوباره همین تاپیک رو ویرایش می کنم .

من برم که خیلی کار دارم

*farshid*

کاربر VIP
این کار پتانسیل خوبی داره ... فقط یه نیمچه سناریو میخواد
(اتاق سلاخی انسان
قلاب های گوشت
دیوار خونی)
تو بکگراند
و ظرف چشم سوژه ی اصلی باشه

امیدوارم فرصت داشته باشی و ادامه بدی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول، از ایده کار بسیار خوشم اومد، جالب شده و جای برای کار هم زیاد داره. حتما روش بیشتر کار کن که یه کار خیلی خوب می شه در انتها با اجرای ایده های دوستان. :green:
شاد باشی و موفق.

ali_118

کاربر VIP
همه ی اینایی که بچه ها گفتن +
weirdsmiley.gif

+ یه مقدار سوژه تاریکه (برای نشون دادن یه فضای تاریک نورها حذف نمیشن، به شکل دیگه ای مورد استفاده قرار میگیرن)
+چشما هم شبیه این آدامس گردالی ها شده
biggrinsmiley.gif

ولی در کل اگه میگفتی ظرف چشم عروسکاس کسی نمیگفت شبیه چشم نشده ها
biggrinsmiley.gif

(Hamid)

Well-Known Member
بچه ها چرا خشن شندن اینقدر!!! بوی خون همه جارو ورداشته بابا!!! :lol:

کاره قشنگی شده تبریک دوست من. با پیشنهاد های فرشید موافقم. بقله چاقوی تو بشقابم یه چنگال که فرو رفته داخل چشم کلی جالب تره.

از همین جام اعلام میکنم کاره مزونم تموم شده.ولی از بس که سنگین شده.نمیتونم با سیستم ذغالیم رندر خوب در شان انجمن بگیرم متاسفانه. کار رو بدون GI به مشتری تحویل دادم.:sad:

ali3dm

کاربر VIP
حتما پیشنهادایی که بچه ها دادنو انجام بده کار فوق العاده ای هس فوق العاده تر میشه

ااندازه چشم ها همشون یکسان هستن
سعی کن همشونو یه تغییر مقیاسی بدی تا شبیه نشن

چشم ها هم خیلی سفت به نظر میرسه
شما که استاد ترشی درست کردنی
چشم ها رو یکم نرم کن که نشون بده چند هفته ای مونده هستن

جدیدترین ارسال ها

بالا