ترجمه اين مقاله !

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

من نمي دونم چرا به يه مقاله جالب ميرسم ! يا متن انگليسيش زياده يا يجورايي تنظيمات رو داخل متن گذاشته !
منم زبانم زياد خوب نيست !
برو بچ : سارا . مصطفي . پرهام . سايان . ( شهرام كه هيچي :D ) يكي زحمتش رو بكشه !‌ ثواب داره !
اينم لينكش :
http://www.amp3d.net/v1/tutorial.php?tut=7

ممنون !:oops:

نمونه عكس :

پیوست ها

• apic12.jpg
    apic12.jpg
    24 کیلوبایت · بازدیدها: 7

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگه کمک کنین که واقعا ممنون میشم چون من الان درگیر امتحانم بقیه بچه ها هم نمی دونم ولی ظاهرا وقت نداشته باشن به خاطر امتحانا

اگه انجام دادی که هیچی اگه نتونستی بگو تا بعد از امتحانا حتما ترجمش کنم یا یکی از بچه ها این کارو بکنه

البته یه چیزی هم هستا من الان که این آموزشو دیدم فکر کنم خودم قبلا این آموزش گذاشه بودم لینک زیر رو ببین همینه؟

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=39436

S4DEGH

Well-Known Member
شبيهش هست !
اما فايله رو نمي تونم دانلود كنم !‌لينكش غير فعاله !
-----------
mamad_tala جان شما هم ميتوني ! اصلا زبان هركي بلده ميتونه بره آموزش ها رو ترجمه كنه !
ما خوشحال ميشيم.

mamad_tala

Member
تا غروب امادش میکنم شاید هم کمی انورتر از غروب امروز کمی سرم شلوغه ولی حتما اماده اش میکنوم

Parham

Well-Known Member
اگر آمده نشد یا این دوست عزیز ترجمه نکرد ، در همین تاپیک بگید که من دست به کار بشم ...

S4DEGH

Well-Known Member
ميگم اگه واقعا لازم داشتم ( يعني زندگيم بستگي به اين بود ) اينقدر طولش ميداديد !؟:neutral:

در هر صورت !:)

Parham

Well-Known Member
صادق من هم منتظر هستم ببینم این دوست عزیز که گفتن ترجمه می‌کنن یا نه ، اگر تا امشب آماده نکرد من ترجمه شده را برات آماده می‌کنم عزیز ...

S4DEGH

Well-Known Member
صادق من هم منتظر هستم ببینم این دوست عزیز که گفتن ترجمه می‌کنن یا نه ، اگر تا امشب آماده نکرد من ترجمه شده را برات آماده می‌کنم عزیز ...
ممنون !
-----------------------------
اما اينو بايد بچه ها بدونن كه وقتي ميگن انجام ميديم و حتي روزشم تعيين ميكنن ! بايد انجام بدن ! و اين خودش بدقولي ميشه ! ( منظور تونستي ها مديران انجمن كه سرشون شلوغه !‌دوستان ديگر رو ميگم )
icon_smile.gif

-----------------------------
دستت دردنكنه امير جان !
ممنون !

فقط برو بزار تو بخش مقالات سايت !

mamad_tala

Member
اقا صادق شرمنده بد قولی کردم ، ولی دیروز واقعا سرم از شانست شلوغ بود حی تلفن حی مشتری ، ولی دیشب ترجمهاش رو تموم کردم خونه کامپیوتر ندارم وگرنه دیشب برات میفرستادم الان هم دارم پاکنویسشو انجام میدمو غلطاشو درست میکنم تا یه ربع دیگه برات میفرستمش
در ضمن نگفته بودی برات ضروری است، شرمنده ام .

amir3xa

Member
اين موردو من شرمندتم از همينجا دانلود كنيد چون ترجمش حالتي نيست كه براي آموزش تو سايت بزارم من ديدم شما عجله داريد دست به كار شدم:D :oops:

mamad_tala

Member
اقا صادق باز هم میگم شرمنده که دیر شد

پیوست ها

• INTERFACE WIRES1.rar
    229.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا