ترانسفر دامين و epp code

erroring

Member
من يه دامين رو بلوهاست دارم و مي خوام منتقلش كنم! اما كلا چيزي در اين موردنميدونم ميشه قدم به قدم برام توضيح بديد كه چه كارايي بايد انجام بدم.

اگه جملات بالام رو وقت نكرديد دقيق بخونيد يادآوري ميكنم مي خوام دامين رو منتقل كنم (نه هاست) مثلا مي خوام دامينم بياد رو directI :D

4pc

Member
من يه دامين رو بلوهاست دارم و مي خوام منتقلش كنم! اما كلا چيزي در اين موردنميدونم ميشه قدم به قدم برام توضيح بديد كه چه كارايي بايد انجام بدم.

اگه جملات بالام رو وقت نكرديد دقيق بخونيد يادآوري ميكنم مي خوام دامين رو منتقل كنم (نه هاست) مثلا مي خوام دامينم بياد رو directI :D

با سلام

خوب دو حالت داره !

شما می خواهید دامنه خودتون مثلا اگر در directi ثبت شده به پنل خودتون در Directi انتقال بدید ؟ که در این صورت نیازی به EPP ندارید و انتقال بسیار راحت هست .

دوم اینکه شما بخوای دامنه به یک registrar دیگه انتقال بدید . که در این صورت باید به registrar جدید برید و در پنلتون درخواست انتقال دامنه بدید ( اینجا نام دامنه و EPP کد از شما خواسته میشه ) و هزینه انتقال از شما گرفته میشه و یعد از چند روز با تایید انتقال توسط registrar قبلی انتقال انجام میشه . البته بستگی به registrar ثبت کننده و جایی که انتقال می خواهید بدید داره ! گاها مدارکی خواسته میشه یا باید امضا و ارسال کنید ! کلا انتقال بدون دردسر نیست !

توصیه می کنم هر جایی که دامنه ثبت کردید . اونجا ی پنل برای خودتون باز کنید و دامنه به راحتی و بدون هزینه به پنل خودتون انتقال بدید .

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا