ترام دار كردن عكس

r00swell

New Member
با سلام
نميدونم موضوع من مربوط به اين بخش ميشه يا نه اگه اشتباهه به بزرگواريه خودتون ببخشيد.
من يه طرح براي چاپ سيلك دارم پرينت طرح روكه گرفتم بردم براي چاپ گفتن عكستو بايد ترام دار كني تا چاپ بشه حالا ميخوام بدونم چه جوري عكسم رو ترام دار بكنم.اگه ميشه كمكم كنين.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میشه عکست رو بذاری اینجا تا بهتر بشه نظر داد؟

چون نگفتی عکست رنگیه یا سیاه و سفید.

r00swell

New Member
عكسم سياه و سفيده !!

kif%20dasti%20copy.jpg

و

Kef%20Dasti%20copy.jpg

r00swell

New Member
آقا كسي نيست به ماكمك كنه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GFX Master

ببین این عکسا خیلی با کیفیته. البته کاش میگفتی با چه رزلوشنی پرینت گرفتی. برای چاپ سیلک باید حتما طرح پرینت گرفته طوری باشه که یه حالت دون دون تو عکس باشه. البته ترام به یه معنی دیگه هم هست. مثلا اگر بعضی از کاغذای تبلیغاتی رو دیده باشی که روشون متن نوشته شده زیر متن مثلا یه ارم به صورت کمرنگ تر وجود داره و بعنوان پس زمینه هست به اون آرم میگن ترام. ولی فکر کنم منظور اینا همون مورد اول باشه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
دوست عزیز شما باید روی کاغذ کالک با 120 Lpi پرینت بگیرید یا اینکه عکس هاتون رو ببرید لیتو گرافی تا براتون فیلم تهیه کنن. اولین راه ارزون تر هست ولی دومین راه با کیفیت تر و مطمئن تره.

GFX Master

حمید منظورت از این چیزی که گفتی همین حالت نقطه نقطه دار شدن طرحه دیگه؟!

crycafe

Active Member
نیازی به اینکارا نیست
خیلی سادست
مد کارت رو Gray میکنی
بعد این مسیر رو میری
Image>mode>bitmap
رزولوشن رو 300 انتخاب میکنی
و روی کاغذ A4 معمولی پرینت میگیری
به همین سادگی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
نیازی به اینکارا نیست
خیلی سادست
مد کارت رو Gray میکنی
بعد این مسیر رو میری
Image>mode>bitmap
رزولوشن رو 300 انتخاب میکنی
و روی کاغذ A4 معمولی پرینت میگیری
به همین سادگی

ساناز خانونم این بیشتر برای چاپ ریسو این کار رو میکنن نه برای چاپ سیلک چون بعد از اون باید تازه صفحات توری و شابلون و .... درست بشن

GFX Master

ساناز خانونم این بیشتر برای چاپ ریسو این کار رو میکنن نه برای چاپ سیلک چون بعد از اون باید تازه صفحات توری و شابلون و .... درست بشن
درسته منم میخواستم روش ساناز جان رو بگم ولی منم همین فکر رو کردم که اینکار بیشتر برای چاپ ریسو استفاده میشه.

crycafe

Active Member
من بارها اینکارو کردم
از یه کارگر چاپ سیلک هم پرسیدم
اونم همینو بمن گفت
هیچوقتم مشکلی نداشتم
برای چاپ ریسو اصلا نیازی به ترامدار کردن کار نیست
همون فایل gray شده رو پرینت میگیری

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من بارها اینکارو کردم
از یه کارگر چاپ سیلک هم پرسیدم
اونم همینو بمن گفت
هیچوقتم مشکلی نداشتم
برای چاپ ریسو اصلا نیازی به ترامدار کردن کار نیست
همون فایل gray شده رو پرینت میگیری

بابا من یه زمانی تو باغ سپهسالار چاپخونه داشتم الانم دست برادرمه و 2 سال سر و کار مستقیمم هم با شابلون و رنگ و ... بوده.
شاید روش شما هم درست باشه ولی برای کار های دقیق اولا رو کاغذ معمولی هیچ وقت پرینت نمیگیرن چون موقع نور دادن برای ظاهر کردن شابلون اصلا کارایی نداره و حتما باید کاغذ کالک یا همون شفاف باشه.دوما کاری که من گفتم با 120 LPI ذخیره کن هم تقریبا همینطوری هست ولی با دقت بالاتر.
سوما چاپ ریسو حاتما باید 300 دی پی آی باشه و ترام دار وگرنه خوب در نمیاد.

GFX Master

درسته چاپ ریسو همونطوری که حمید گفت باید حتما حتما 300 باشه. منم این تجربه رو داشتم که با رزلوشن پایینتر دادم برای چاپ اصلا خوب در نیومده.

crycafe

Active Member
تا جایی که من با دستگاه ریسو کارکردم کیفیتش هیچوقت به خاک پای افست هم نمیرسه
حالا چه تصویر رو ترام دار کنید چه همونجوری پرینت بگیرید
برای اون چاپ سیلک هم من باز سوال کردم
از مسئول چاپ سیلک اون هم بمن گفت چون کاغذ کالک گرونه و بصرفه نیست از کاغذ معمولی استفاده میکنن
ولی درباره مقدار تاثیرش توی کیفیت چیزی نگفت

S.H.R.M.K

Well-Known Member
تا جایی که من با دستگاه ریسو کارکردم کیفیتش هیچوقت به خاک پای افست هم نمیرسه
حالا چه تصویر رو ترام دار کنید چه همونجوری پرینت بگیرید
برای اون چاپ سیلک هم من باز سوال کردم
از مسئول چاپ سیلک اون هم بمن گفت چون کاغذ کالک گرونه و بصرفه نیست از کاغذ معمولی استفاده میکنن
ولی درباره مقدار تاثیرش توی کیفیت چیزی نگفت

خوب ساناز جان این که معلومه ریسو هیچ وقت به افست نمیرسه! بر منکرش لعـ ....
در مورد کالک هم درسته گرونه ولی بهتر در میاد و من نمیدونم اون چطوری کار میکنه که با کاغذ معمولی چون باید چوری باشه که نور از کاغذ عبور کنه برای ظاهر کردن طرح!؟؟؟
نمیدونم میز نور های شاپلون ساز ها رو دیدی یا نه؟

Only_khodam_198

New Member
سلام دوستان
اين اولين پست منه
بايد ببخشيد كه مزاحم شدم
ما يه استادي داريم كه به ما گفت بريد و بپرسيد كه براي چاپ عكس چه نوع ترامي مناسب تر از همه هستش
1- مربعي
2- لانه زنبوري
....
خلاصه لطف كنيد و يه پاسخ جامع و مانع به من بديد ممنون ميشم ( فقط تا آخر امروز وقت دارم ، يعني تا فردا صبح )
ممنون . . . . .

دوستان سلام عجب گردو خاكي كردين
اول از همه منظور از ترام چاپ سيلك همان دون دون هايي هست كه گفتيد
اين دون دون ها به شكلهاي مختلفي ميتواند باشه مثلا گرد مربع لوزي خطي يا لانه زنبوري
براي اين كار هم اول بايد عكس سياه و سفيد شود سپس از فيلترهاي اماده برنامه طراحي انها را دون دون كرد
براي چاپ سيلك فقط تصاوير را ترام مي دهند يعني نيازي به ترام دادن نوشته و خطوط نيست(بدون سايه روشن)
در مثال بالا فقط گوشي را ترام مي دهند و مابقي را همينطور ي استفاده مي كنند.روي كالك يا كاغذ معمولي كه البته بعد انرا با روغن چرب مي كنند كه درست مثل كالك مي شود
چه نوع ترامي براي چاپ افست عكس مناسب تر هست؟لوزي

محمود110

New Member
یه راه دیگه هم من پیشنهاد میکنم که البته بیشتر سلیقه ای است . اگه کارت رو که یک لایر است ببری تو corel trace اونوقت میتونی با بعضی از حالت های این محصول هم ازش خروجی تک رنگ و یا اصلا پرینت روی کاغذ کالک بگیری . یه امتحان کن ...شاید به دردت خورد ... Good luck

جدیدترین ارسال ها

بالا