سلام خیلی ممنون از راهنمایی های شما ولی من روش هایی را که گفتید دنبال کردم نرم افزار را هم دانلود کردم ولی متاسفانه هیچکدام مشکل مرا حل نکرد اگر لطف کنید روشی را که می گویم بروید تا بهتر مشکل مرا بفهمید
متن های من با پسوند rtf در word تنظیم شده اند بعد آنها را در دایرکتور ایمپورت کرده ام چون در زیر هر متن شکل خاصی قرار می گیرد بنابراین متن های من نباید زمینه داشته باشند یعنی من بتوانم آنها را transparent کنم از روش ایمپورت متن ها می آید اسکرول دارد شفاف هم می شوند تنها مشکل من این است که نمی توانم آنها را بصورت فارسی راست چین کنم چون یعنی اعداد سرفصلی همه در آخر متن اضافه می شوند چون متن ها هم زیاد و متنوع است نمی توان همه را دستی درست کرد با روشهایی که گفته شد مشکل من حل نشده است لطفا این روش که گفتم را امتحان کنید ببینید شاید در دایرکتور تنظیماتی باشد که من پیدا نکرده باشم و یا اکسترایی برای این کار وجود دارد و من نمی دانم خیلی ممنون می شوم .
عزیز دل برادر
چرا از برنامه word خروجی html نمی گیری و خودت را خلاص نمی کنی.
شما وقتی در برنامه word تایپ می کنید. حتما دستگاه مقصد باید فارسی شده باشد تا بتواند متن شما را نمایش دهد. حتی
اگر خروجی rtf بگیرید. در این صورت بهترین صورت نمایش همانطور که دوستان عزیز دیگر فرمودند استفاده از فلش و یا تایپ
در فارسی ساز های معمول همچون مریم، واژه نگار و ..... و ایمپورت فونت آنها بصورت مستقیم در برنامه است.
دیگران کردند و شد. شما هم اگر می خواهید مشکلتان حل شود بهتر است راههای دیگر را انتخاب نمائید. این راهی که شما
می روید اصلا اصولی نیست.
نتیجه:
1- گرفتن خروجی html از برنامه word و استفاده از اکتیوکس جهت نمایش آنها
2- تایپ مجدد در فارسی سازها و ایمپورت آنها در متن دایرکتور
3- کپی کردن متن در فلش و گرفتن خروجی از نرم افزار فلش
موفق باشید.