تداخل انیمیشن ها

ereshkigal

Member
با سلام و خسته نباشید.
در این فلش در صورتی که اول روی قاصدک آبی تیره کلیک کنید قاصدک جدا می شه و سپس روی قاصدک آبی روشن کلیک بشه قاصدک دومی از گل جدا می شه. اما همون طور که واضحه شاید مخاطب بخواد اول روی قاصدک روشن کلیک کنه و بعد روی آبی تیره یا اینکه بخواد قبل از اینکه آبی تیره کاملاً دور بشه روی آبی روشن کلیک کنه... خب در این طور مواقع فلش دچار مشکل می شه.
می شه در موردش راهنمایی کنید که چطور می تونم یک سیر منطقی در کارم به وجود بیارم؟
فایل رو پیوست کردم.

پیوست ها

• farzanak.zip
    83 کیلوبایت · بازدیدها: 14

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب می بایست برای هر کدام یک MovieClip جدا بسازید که با کلیک روی آن play شود با این کار با هر ترتیبی کلیک شود مشکلی پیش نمی آید

موفق و پیروز باشید

ereshkigal

Member
خوب می بایست برای هر کدام یک movieclip جدا بسازید که با کلیک روی آن play شود با این کار با هر ترتیبی کلیک شود مشکلی پیش نمی آید

موفق و پیروز باشید

خیلی ممنونم از شما، فقط یک سوال برام پیش اومده در مورد اینکه در حال حاضر این قاصدک ها خودشون مووی کلیپ هستند. چطور می تونم اونا رو تبدیل به یک مووی کلیپ دیگه بکنم؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب کافیه که یک duplicate کنی و توی هر کدوم فقط یکی لایه و فریم های یک مورد رو قرار بدی
یا یک movieClip جدید درست کنی و توش فریم های یکی رو بزاری و توی همین مورد فریم های یکی رو باقی بگزارید و بقیه موارد را حذف کنید

موفق و پیروز باشید

khoushechin

Well-Known Member
بهروز جون درست میگن من برات درستش کردم میتونی دانلود کنی سورسش رو!

پیوست ها

• farzanak.rar
    419.1 کیلوبایت · بازدیدها: 18

ereshkigal

Member
خوب کافیه که یک duplicate کنی و توی هر کدوم فقط یکی لایه و فریم های یک مورد رو قرار بدی
یا یک movieClip جدید درست کنی و توش فریم های یکی رو بزاری و توی همین مورد فریم های یکی رو باقی بگزارید و بقیه موارد را حذف کنید

موفق و پیروز باشید

از راهنمایی تون و وقتی که گذاشتید کمال تشکر رو دارم:rose:

بهروز جون درست میگن من برات درستش کردم میتونی دانلود کنی سورسش رو!

لطف کردید الان دیگه کاملاً متوجه شدم... فایل هم بالاخره دانلود شد.:rose:

ereshkigal

Member
من فلش رو ساختم اما الان مشکل دیگه ای پیش اومده... وقتی نشانه گر ماوس روی گل می ره مووی کلیپ قبلی استپ می کنه... نمی دونم چرا؟ به نظر منطقی نمیاد! می شه راهنماییم کنید. امیدوارم قوانین رو نقض نکرده باشم. ازتون ممنونم:rose:.

پیوست ها

• farzanak-2.zip
    229.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

mohammadbasri

کاربر فعال
در اون قسمتی که قاصدک تبدیل به button شده شما چهار فریم مجزا ساختی
برای درست شدنش فریم اولیه button رو در چهار فریم امتداد بده

ereshkigal

Member
در اون قسمتی که قاصدک تبدیل به button شده شما چهار فریم مجزا ساختی
برای درست شدنش فریم اولیه button رو در چهار فریم امتداد بده

بله دقیقاً مشکل همین جا بود. دستتون درد نکنه... راستی اگه بخوایم خود گل هم یک مووی کلیپ باشه و حرکت آهسته ای مثل قرار گرفتن در جهت وزش باد داشته باشه و قاصدک ها باهاش حرکت کنن(یعنی به حرکتش وابسته باشن) باید چه کار کرد؟ می بخشید اینقدر سوال می پرسم:cry:

ereshkigal

Member
تشکر و تقدیم!

گل و قاصدک رو باهم تبدیل به مووی کلیپ کنید

حق با شما بود... ازتون ممنونم!

این تمرین فلش رو - که با عرض پوزش خیلی هم خوب نشده- تقدیم می کنم به همه ی کسانی که راهنماییم کردن. ازتون ممنونم.:rose:

پیوست ها

• farzanak-4.zip
    92.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

mohammadbasri

کاربر فعال
ereshkigal عزیز
اگه میخوای اکشن اسکریپت رو یاد بگیری، پیشنهاد میکنم که اکشن 3 رو یاد بگیری، تو پیغام خصوصی هم آدرس کلاسها رو داده بودم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا