تخصص هایی بجز فلش !

موافق هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    14
  • نظرسنجی بسته .

akherat

مدیر انجمن
سلام دوستان
آیا شما با ایجاد تاپیکی که در آن دوستانی که در انجمن فلش هستند , تخصص های دیگه شونو شرح و یا نمونه کارهاشونو بزارن , موافق هستید؟
هدف : آشنایی با تخصص دوستان و ایجاد بحث های تخصصی
علت : داشتن دانشی مشترک به اسم فلش و فهمیدن زبان همدیگر

آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
با هر فعالیتی که شرایط لازم جهت نزدیک تر کردن فلش کاران به یکدیگر را مهیا کند و علاوه بر آن سبب تعامل و احتمالا همکاری آینده دیگر مجربین در سایر زمینه ها شود موافقم.
احتمالا تا چند روز آینده در همین خصوص یک پست نظر سنجی قرار خواهم داد.
به امید روزهای بهتر...

akherat

مدیر انجمن
این تاپیک اجباری نیست
یعنی حتما نباید طرف آموزش و یا به سوالات جواب بده
معمولا این جور ردبدل کردن اطلاعات فقط از روی حوسله و انسان دوستیه

حسین جان هر تخصصی مثلا : تی ری دی - انیمیشن - انیمیت - الکترونیک - سخت افزار - مکانیک - رابطه - ...
اگه یکم به این موارد نگاه کنیم یه رابطه هایی با هم دارن هر چند کوچک

آخرین ویرایش:

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
لطفاً مطالب مورد نظر نیز بگونه ای معین شود که مبحث تحت عنوان مطلبی منحصر انتخاب نگردد که در دوره ای کوتاه مورد استفاده قرار گیرد،
در صورت امکان و قبل از ایجاد تاپیک در مورد عنوان و موارد اشتراکی نیز نظر سنجی صورت پذیرد،
با تشکر.

akherat

مدیر انجمن
بله کارهای شما رو در انجمن تریدی دنبال میکنم
پیشرفت خوبی دارید
موزیک سازی با ریزن یا اف ال؟
بازی سازی با یونیتی یا یو دی کی؟
جلوه های ویژه یا افتر یا نوک یا فیوژن؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
بله کارهای شما رو در انجمن تریدی دنبال میکنم
پیشرفت خوبی دارید
موزیک سازی با ریزن یا اف ال؟
بازی سازی با یونیتی یا یو دی کی؟
جلوه های ویژه یا افتر یا نوک یا فیوژن؟

ممنون لطف داری
موزیک ها با Cubase و FL زده و از اخر تو Studio One و Sonar رو هم سوار میشه ...

بازی سازی هم با فلش هم Unity

جلوه های ویژه : نیوک ، افتر ، فیوم افیکس ، ریل فو ، ThinkingParticle و PFlow و Krakatoa
:green:

-----------------------
ین کار جدیدمه ، هنوز ماکته و رو صداسازی داره کار میشه :
http://www.uploadmusic.org/MUSIC/1998081367680817.mp3

akherat

مدیر انجمن
سلام،
دوست عزیز،
لطفاً مطالب مورد نظر نیز بگونه ای معین شود که مبحث تحت عنوان مطلبی منحصر انتخاب نگردد که در دوره ای کوتاه مورد استفاده قرار گیرد،
در صورت امکان و قبل از ایجاد تاپیک در مورد عنوان و موارد اشتراکی نیز نظر سنجی صورت پذیرد،
با تشکر.
بله
کلا همه چی میتونه باشه
خوبیش این هست که ما همه با یک تخصص که فلش باشه آشناییم
این بسیار کمک خواهد کرد

aliamel

کاربر فعال
روزی مهربانی ٬ دست زیبایی را خواهد گرفت...

دوستان گرامی
پیرو نظر سنجی که جناب Akherat عزیز عنوان نمود مطلبی رو ضمیمه کردم و مایل هستم آن را مطالعه بفرمایید.
امیدوارم با ابراز بهترین نظرات خود بتوان به نتیجه گیری مطلوب دست یافت.

پیوست ها

• Read This topic.rar
    609.6 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
مطلبی گذاشتم بیشتر جنبه نظر سنجی داره تا صحبت های شخصی بنده.به این معنا که پس از ارائه نظرات دوستان به یک نتیجه گیری برسیم.
اجازه بدید زمانی پرسش شما رو پاسخ بدم که بخوایم فعالیتی رو شروع کنیم.

Insomnia

کاربر فعال
از اونجا که تجربه قبلی نشون داد خیلی چیزها در حد حرف باقی میماند و فضای راحت و تقریبا رایگان مجازی باعث شده بود حرف هم زیاد بخونیم و بزنیم. و از اونجا هم که علاقه خاصی به محفلهای تخصصی دارم و بیشترشون رو دنبال میکنم ، پیشنهادم در همین زمینه است. البته جای همچین چیزی در ایران خیلی خیلی خالیه. و قضیه دور هم بودن هم نیست ، جدی است.
اگر میخواهید از تجربه دیگران بهره ببرید و افراد متخصص هم تجربه شون رو به اشتراک بگذارند مثال زیر گزینه خوبی است:
نمونه: http://fitc.ca/events/

با اینکه نیازی به انجمن ندارم و نداشتم ولی به اینجا سر میزنم در واقع دنبال جمع های اینچنینی هستم که بخش فلش نسبت به بقیه بخشهای دیگر (حتی در فرومهای دیگر) این قضیه رو بهتر حفظ کرده (حتی اگر در مقام افتضاح هم باشه).

این پیشنهاد بنده بود ، حالا چقدر با اهداف شما نزدیک باشه نمیدونم و نظر شما؟

akherat

مدیر انجمن
حسین
تو میدونی
منم میدونم
بعضی از دوستانم میدونن
جلسات حضوری و کلا جلساتی که باعٍث میشه طرف کرایه تاکسی بده و یا ... فایده ای تو ایران نداره
تو خودتم بودی - بارها و بارها و بارها سعی شده اما به هیچ عنوان بنتیجه نرسیده
برای همین فکر میکنم ما یه جا یا مشکل ریز داریم که دیده نمیشه
فکر کنم اگه تمام جلسات مجازی باشه بهتره (حداقل یه راه جدیده برای کشف اون مشکل)

Insomnia

کاربر فعال
شاید اینجا اینطوری باشه! ولی اینکه در ایران جواب نمیده زیاد موافق نیستم ، حتما لازم نیست در حد استانداردهای جهانی باشه.
مثال موفق ایرانی:
http://zanjanlug.org/
برنامه ها و ارایه ها رو ببینید.

aliamel

کاربر فعال

هادی خان همه متوجه صحبت هات هستیم .اما فکر می کنی اگه من به شماها اعتماد نمی داشتم آیا اون مطلب رو می ذاشتم؟بر فرض هم که تیم تشکیل شد و از چند نفری هم خطایی سر زد. آخرش اینه که اون شخص یا اشخاص امکان همکاری با گروه رو ندارن(اما تیم همچنان کار درست و مناسب خودشو ادامه میده)
ولی در نظر داشته باش که قراره تمامی برنامه ها روی یه سری اصول و قوانین مشخص پیش بره.
این فعالیت کاری نسبتا جدیده و به نظر من ایده خوبی میشه اگه:
زمانی که حضور فیزیکی افراد گروه کمتر بشه تعهدکاریشون بیشتر بشه.
فکر می کنم مشکل اصلی همین باشه. چه خوبه که این قدر در مورد پیچ و خم های این مطلب صحبت بشه که جای تردیدی وجود نداشته باشه.

++Hadi++

Active Member
من هیچ وقت نمی گم نمی شه.پی سی سون تو زیر زمینی ها و مجید آنلاین و udk.ir و خیلیای دیگه OK شدن و به بهترین وجه پیش می رن منتها به قدری چشمم ترسیده که نمی تونم زود قضاوت کنم و بگم صد در صد می شه.
خیلیا درگیر زدن محافل آموزشی هستند ، ولی نمی تونم تمایزی برای برتری یه سری از اینا به یه سری دیگه قائل شم به غیر از برخی سایت های خاص عمومی ...
تا حالاشم یا همه می خواستن بسازند و یا اگه تک و توک ساخته شده ، به قعر اقیانوس فرو رفته...
مهرداد کاوه هم یه بار خواست flxpert رو کنار هم جمع کنه اما نشد...! یعنی چشم من به شخصه روشن نبود...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا