Fa تخصص بالاتر

سلام دوستان
من در سایت آموزش برنامه نویسی با مولتی مدیا بیلدر رو میخاستم بچه ها کتاب الکترونیکی حامد تکمیل رو برم گذاشت
جملا شرطی و حلقه های تکرار رو کار کردم و یاد گرفتم اما در حد همون کتابم مثلا میتونم شرطی رو برقرا کنم که اگه عدد مورد نظر در تکت با کس نوشته نشد بره به صفحه فلان یا یک مسیج ی که سه بار تکرار بشه

ولی این آموزش در حدی نبود که کدهایی رو آموزش بده که مثلا بعد از این که سه بار پسورد با اعداد وارد شده در تکست باکس وارد شد مثلا کامپیوتر خاوش بشه یا نرم افزار بسته بشه

اگر آموزشی هست که کد نویسی بیلدر رو به این صورت آموزش بده معرفی کنید آموزشی که مهارتم رو در حدی کنه که مثلا باکس سرچ بسازم و یا لست باکس هاس حرفه ای یا مثلا مربعی که رو ی صفحه همراه با موس حرکت کنه دیدم این نمنه ها رو توی نمونه ای خارجی بیلدر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب هر منبع آموزشی ئی میتونه اصول و تکنیک های پایه رو به شما آموزش بده و این خلاقیت شما هست که باعث میشه برنامه ی مفیدی تولید بشه.
مثلاً شما میدونید که میتونید توسط دستور MoveObject هر شئ رو جابجا کنید، با دستورات شرطی هم آشنا هستید، میتونید که توسط دستور MouseX و MouseY میتونید مختصات کرسر موس رو بدست بیارید، حالا باید کمی فکر کنید و با استفاده از این ابزارهایی که موجود هست مثلاً کدی بنویسید که مربعی به دنبال موس حرکت کنه. مثل یک پازل میمونه و تمام لطف برنامه نویسی هم به همینه که فکر کنید و خودتون با استفاده از خلاقیتتون چیزهای جالبی خلق کنید.

خب الان برای من مثلاً دشوار نیست که کدی براتون بنویسم که یک مربع به دنبال موس حرکت کنه، اما این کد کمک چندانی به شما نمیکنه، شما باید خودتون با ابزار ها آشنا بشید و سعی کنید به نتیجه ی مطلوب برسید.

دیدم در پست های قبلیتون که بدنبال یک برنامه ی بهتر از MMB برای برنامه نویسی بودید، که خب خیلی برنامه های بهتری موجود هست، اما همین MMB میتونه یک کمک بزرگی براتون باشه که در کوتاه ترین زمان ممکن ذهنتون رو به شکلی عادت بدید که بتونه برای حل مسائل در حیطه ی برنامه نویسی به شکلی عمل کنه که تجزیه و تحلیل کنه و بعد به راه حل مناسبی برسه.
یعد از اون خیلی راحت تر میتونید برید سراغ زبان های برنامه نویسی قویتر و البته پیچیده تر.

m javad

کاربر متخصص
من در جهت تکمیل صحبت های محمد عزیز همون مثال خودتون رو براتون باز میکنم:
شما میخواهید یک مربع به دنبال موس حرکت کنه
پس چیزایی که نیاز دارید دارید اینها هست
یک مربع
کدی برای جابجایی مربع
به دست آوردن مختصات موس
تغییر لحظه ای مکان مربع به دنبال موس

پس در ابتدا مربع رو ایجاد میکنید (بدون کد و با رسم)
برای اجرای پشت سر کدهاتون یه تایمر نیاز دارید (Script)
در ابتدا مختصات x و y موس رو به دست میارید
دستور جابجایی به مربع رو به مختصات مورد نظر میدید (دستور MoveObject)
کل دستورات بالا رو با استفاده از تکرار های پی در پی script به طور لحظه ای اجرا ميكنيد (دستو runScriptTimer)

چیزهای موزد نیازتون که به رنگ قرمز نوشتم حتما توی اون کتاب موجود هستند
1- طریقه ساخت یا رسم یک شی (مربع)
2- کد جابجایی یک شی (مربع)
3- کدی برای به دست آوردن مختصات موس
4- کدی برای اجرای پشت سر هم دستورات با فاصله زمانی دلخواه یا تایمر
تو تمام کتاب های آموزشی تمام مثالها آورده نمیشه، ولی لازم هست تمام امکانات آورده بشه
انجام سایر مثالها و تحلیل اونها به عهده خود فرد مورد آموزش هست تا بتونه با تحلیل انواع مثالهارو حل کنه

کدهای عجیب

با تشکر فراوان از از پاسخ شما دو دوست عزیز

من کدها رو چون زبان انگلیسم هم ب از ترجمه نام کد میتونم طرز کارش رو بفهمم

اما مثالی رو زدم مثلا اگر سه بار پسورد در تکست باکس زدی از برنامه خارج شد
خیلی سعی کردم و کدها رو ترکیب کردم اما نشد منظورم این نیست که شما کد رو برام بنویسید ولی مثلا همین حرکت مربع رو که مثال زده بود تو خود بیلدر هم هست وقتی کدهاش رو دیدم هنگ کردم اصلا نفهمیدم در صورتی وقتی کد رو میخونم میفهم چی کار کرده
اما خودم هر کاری می کنم نمیتونم تو طراحی یه لیست باکس هم موندم که بسازم ااین که این قدر وسواس دارم به این دلیله مه وقتی کسی به من سفارش کار میده با تخصص برم جلو تا پولش حلا ل باشه و حق کس دیگه ای تخصص بیشتری از من داره ضایع نشه خدائی هدفم از این همه وسواس همینه
فقط تنها کاری که تونستم انجام بددم مثلا اینه که اگه عدد 123 وارد تکست باکس شد بره به صفحه 1 اگر در غیر این صورت قلان اخطار رو نشن بده

یا مثلا یک مسیج رو سه بار تکرا بشه

نمی دونم چر کار کنم کد ها رو و جملا شرطی و حلقه ها رو هم ده بار خوندم

آخرین ویرایش:

nevercom

مسئله رو برای خودتون بشکافید

یه ادیت باکس دارید که توش رمز نوشته میشه
تو کد چک میکنید که پسورد درست هست یا نه، دو حالت داره یا پسورد درسته یا غلط (اینجا از عبارات شرطی استفاده میکنید)
کد:
Password$ = [COLOR=#800000]'something'[/COLOR] 
[COLOR=#0000FF]If[/COLOR] (EditBox$ = Password$) [COLOR=#0000FF]Then[/COLOR] 
  [COLOR=#009000]** Password is correct[/COLOR] 
[COLOR=#0000FF]Else[/COLOR] 
  [COLOR=#009000]** password is wrong[/COLOR] 
[COLOR=#0000FF]End[/COLOR]

اگر درست بود که هیچ، اما اگر غلط بود شما نیاز دارید که نه در بار اول، بلکه بار سوم یه دستوری اجرا بشه
حالا سوال اینه، چطور بفهمیم که سه بار پسورد غلط وارد شده ؟
خب میدونیم که هربار پسورد اشتباه وارد بشه، قسمت Else ساختار شرطی اجرا میشه، پس میتونیم یه متغیر اونجا بزاریم که تعداد دفعاتی که پسورد غلط وارد شده رو نگه داره، درواقع هربار که دستور اون قسمت اجرا شد یکی به مقدار متغیر اضافه بشه
کد:
  Counter = Counter + [COLOR=#ff0000]1[/COLOR] 

و باید چک کنیم که اگه مقدار اون متغیر مساوی یا بزرگتر از 3 بود یه کدی اجرا بشه
کد:
  Counter = Counter + [COLOR=#ff0000]1[/COLOR] 
  [COLOR=#0000FF]If[/COLOR] (Counter >= [COLOR=#ff0000]3[/COLOR]) [COLOR=#0000FF]Then[/COLOR] 
    [COLOR=#000090][B]Exit[/B][/COLOR]() 
    [COLOR=#000090][B]Message[/B][/COLOR]("Password is INCORRECT.","") 

برای اینکه بتونید راه حل رو پیدا کنید، کل مسیر رو برای خودتون شبیه سازی کنید، فکر کنید بجای کامپیوتر این کار به عهده ی خودتون گذاشته شده.

سلام از پاسخت بسیار ممنونم
یه سوال کوچولو شما فقط با بیلدر برنامه نویسی میکنید واین کد رو نوشتید یا به خاطر تسلط داشتن به زبان برنامه نویسی دیگه ای هست که روی ای زبان بیلدر هم مهارت دارید

اگر با زبان برنامه نویسی دیگه هم کار میکنید مثلا دلفی -سی پلاس پلاس -سی شارپ ایا من هم تا این حدی که قواعد برنامه نویسی رو میدونم می تونم با اونها کار کنم و نسخه های ویژوال انها چطوری هستن

آیا این پسورد نوشته شده با بیلدر قابل شکستن هست
آیا با بیلدر میشه برای سیسام عامل های غیر ویندوز هم برنامه نوشت مثل لینوکس یا مکینتاش اگه نمیشه با چه نرم افزار دیگه ای میشه

اگه بخایم با بیلدر قفلی بنویسم مثل این قفلاییی که مثلا روی رجیستری تاثیر میگذارن تا فقط روی یک سیستم جواب بده
یا قفلایی که سی دی را غیر قابل کپی کردن می کنه

nevercom

MMB یک زبان پیچیده نیست که نیاز به تسلط زیاد داشته باشه، با کمی کار کردن و تلاش برک درک مفاهیم، که شامل بررسی راهنمای MMB (یا الان کتاب جامع فارسی MMB) برنامه و مثالها میشه، میتونید به راحتی روش تسلط پیدا کنید.
من شخصاً روی زبان برنامه نویسی خاصی تسلط کامل ندارم گرچه با زبان های مختلف کار کردم و بیشترین کمک رو آشنایی با MMB بهم کرده، که باعث شده در مواجهه با زبان های جدید، با آشنایی با مفاهیم پایه و تجربه، حداقل بجای اینکه ترس از پیچیده بودن زبان داشته باشم، سعی کنم قواعدش رو یاد بگیرم، پس برای من MMB کمکی بوده برای زبان های دیگه.

قطعاً شما هم میتونید با زبان های موجود برنامه نویسی کنید، اما زمانی که نیاز به تسلط روی اون زبانها دارید بطور چشمگیری بیشتر از MMB هست.

لطفاً سوالاتتون رو در مباحث جداگانه مطرح کنید، در مورد پسورد و امنیت در MMB باید بگم که خیلی امیدی بهش نداشته باشید، فعلاً بهترین راهکار برای محافظت از سورس برنامه پلاگین اریانا هست.

خیر، با MMB نمیشه برای پلتفرم های دیگه برنامه نوشت، گرچه با ابزارهای جانبی میتونید روی مکینتاش و لینوکس برنامه های ویندوزی رو اجرا کنید، برنامه های ساخته شده با MMB رو روی لینوکس تست کردم و به درستی اجرا میشن، البته با کمی محدودیت (تحت Wine)
برای برنامه نویسی برای پلتفرم های دیگه (با فرض اینکه نمیخاید روی لینوکس برای لینوکس برنامه بنویسید، و با فرض اینکه برنامه قراره روی ویندوز و پلتفرم های دیگه به همون شکل اجرا بشه) زبانها و کتابخانه هایی هستند که این کار رو تسهیل میکنن، اما خب نیاز به تسلط بیشتری داره
در این زمینه زبان پایتون میتونه مفید باشه، اما به شخصه برنامه ی Real Studio رو توصیه میکنم، از زبان Basic استفاده میکنه و برای ویندوز - لینوکس - مکینتاش و وب میتونید برنامه تون رو کامپایل کنید، با کمترین نیاز به تغییرات و گاهی بدون نیاز به هیچ تغییری
برنامه ی Live Code (یا Runtime Revolution سابق) هم هست که میتونه برنامه رو روی پلتفرم های: ویندوز - لینوکس - مک - وب - اندروید و آی او اس (iOS) و ویندوز موبایل کامپایل کنید، البته با نسخه ی جدیدش کار نکردم و از قدرت و محدودیت هاش اطلاعی ندارم (نسخه های قدیمیش چندان تعریفی نبود)

کامپایل

یعنی با مولتی مدیا بیلدر برنامه رو بنویسم و بعد با برنامه های جانبی کامپایلش کنم اگر برنامه ای هست که این کا رو انجام بده لطفا معرفی کنید
real studio زبان برنامه نویسی هست یا کامپایل
برنامه ای رو که با بیلدر نوشتید و روی لینوکس اجرا کردی چه محدودیتی داشت منظورتون از محدودیت چی هست

برنامه LIVE CODE بعد از کامپایل کردن خطا نداره و برنامه کاملی هست میشه در صورت امکان لینک برای دانلود بگذارید

آخرین ویرایش:

nevercom

نه، مولتی مدیا بیلدر تنها و تنها توانایی تولید فایل قابل اجرا بر روی ویندوز رو داره، اما کاربر میتونه روی سیستم عامل لینوکس و مکینتاش (نسخه ی لینوکس نامش Wine هست) برنامه ای رو نصب کنه که بشه روی اون سیستم عامل فایل های اجرایی ویندوز (exe) رو اجرا کرد.

Real Studio یک محیط برنامه نویسی هست. زبان مورد استفاده REALBasic هست، و برنامه ی نهایی کامپایل میشه.

دقیقاً خاطرم نیست که چه محدودیتی داشت و کجا ایراد می گرفت، اما Wine هر نسخه پشتیبانی بیشتر و بهتری ارائه میده.

LiveCode رو امروز دانلود کرده بودم اما لیسانس آزمایشی برام ایجاد نکرده بود که بشه تستش کنم، خودتون تست کنید: http://www.runrev.com

m javad

کاربر متخصص
دقیقاً خاطرم نیست که چه محدودیتی داشت و کجا ایراد می گرفت، اما Wine هر نسخه پشتیبانی بیشتر و بهتری ارائه میده.
\
تا اونجایی که من خاطرم هست با منو هایی که پلاگین ها ساخته میشه مشکل داره ، مثلا اونها رو سیاه و نوشته هاش رو سفید نشون میده
و برخی کارهای پلاگینهارو کامل انجام نمیده

برنامه

قبلا این سایت فروم برای برنامه نویسی داشت اما الان نداره
نمیدونم بحثای برنامه نویسی رو کجا مطرح کنم
اینجا هم

برنامه ای نیست که مشکل ارجا شدن در سیستم عامل های مختلف رو حل کنه

مثلا بخام برنامه برای موبایل بسازم
یا برنامه نویسی برای لینوکس و مکینتاش
این سوالا ت رو کدام فروم مطرح کنم

علاقه من این هست که بتونم توی برنامه نویسی و گرافیک بتونم افتخار ملی داشته باشم توی گرافیک موفق بودم اما برنامه نویسی رو بیشتر دوست دارم .........

silvercover

کاربر متخصص
مثلا بخام برنامه برای موبایل بسازم
یا برنامه نویسی برای لینوکس و مکینتاش
این سوالا ت رو کدام فروم مطرح کنم

من خیلی ساده جواب می دم که اگر دنبال زبانی هستی که خروجی اون روی تمام سیستم عامل ها اجرا بشه می تونی زبان Java رو انتخاب کنی. اگر این پیشنهاد در توان شما نیست
من فراگیری HTML5/CSS/JS رو اکیدا توصیه می کنم. چرا که آینده از آن این ها است.

ضمن اینکه انجمن زیر هم پاتوق برنامه نویس های ایرانی هست و شما می تونی سوالات تخصصی تر رو اونجا مطرح کنی:
http://barnamenevis.org

کاربرد

به دلیل علاقه ای که به فراگیری زبان برنامه نویسس دارم هزار تا سوال ممکنه بپرسم هر وقت میل به پاسخ نداشتید بگید که سوال نپرسم
این زبانها رو که گفتید مال طراحی وب هست
هر برنامه ای میشه با هاشون نوشت
با سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ میشه برای سیستم عامله ای دیگه برنامه نوشت
یعنی سی شارپ و فلش سی واینها مثل پیکان میشن میرن تو موزه

silvercover

کاربر متخصص
به دلیل علاقه ای که به فراگیری زبان برنامه نویسس دارم هزار تا سوال ممکنه بپرسم هر وقت میل به پاسخ نداشتید بگید که سوال نپرسم
این زبانها رو که گفتید مال طراحی وب هست
هر برنامه ای میشه با هاشون نوشت
با سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ میشه برای سیستم عامله ای دیگه برنامه نوشت
یعنی سی شارپ و فلش سی واینها مثل پیکان میشن میرن تو موزه

کدوم یکی از جملات بالا پرسشی هست و کدوم اخباری؟ من متوجه نشدم.

تصحیح

ین زبانها رو که گفتید مال طراحی وب هست؟
هر برنامه ای میشه با هاشون نوشت؟
با سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ میشه برای سیستم عامله ای دیگه برنامه نوشت ؟
یعنی سی شارپ و فلش سی واینها مثل پیکان میشن میرن تو موزه؟

من از کار انفرادی خسته شدم
یعنی تا امروز فکر می کردم همه چیز رو باید بدونم که اگه توی شرکتی رفتم من نیارم برای کار گرفتن و هر کاری که بخام انجام بدم و سفارشش رو بگیرم حتما خودم بلد باشم

ولی با جریانی امروز برخورد کردم که نظرم عوض دوستی رو دیدم که هم محله ای خودم بود رشتش کامپیوتر اما الان شرکت زده البته چند ساله ودر زمینه تبلیغات مولتی مدیا و وب سایت
حرفه ای کار می کنه و بازار یاب مدیر فروش و میکسور طراح استخدام کرده و کارای برنامه نوییسیش رو بخشیش و میده تهران
و به خودم گفتم هی هات که تاالان چه طرز تفکری داشتم
اینا رو گفتم که اگر کاری حتی بسیار سنگین تا اونجایی که خودم می تونم خودم ساپورت میکنم و بقیش رو انتقال می دم به شما یا دوستان دیگه و اطلاعات خودم رو هم در زمینهبرنامهنویسی با تجربه کردن و خرد خرد میبرم بالا

من تخصصم فیلم سازی و طراحی جلوه های ویژه هست و به جرات می تونم بگم چند نفر انگشت شمار در اصفهان این تخصص رو دارن
اگر کاری در این زمینه بهت خود انتقال به من بده و اگر در زمینه مالتی مدیا بود من انتقال میدم ولی سوالالتم در زمینه برنامه نویسی رو هنوز دارم

از طریق سایت چطوری میتونم کار از سراسر کشور بگیرم هر کی رو دیدم نصف تخصص من رو نداره اما سرش شلوغه

silvercover

کاربر متخصص
ین زبانها رو که گفتید مال طراحی وب هست؟

بله برای وب هستن منتها الان همه چیز داره مبتنی بر وب میشه تا جایی که شرکت سازنده موزیلا در حال ساخت یک سیستم عامل مبتنی بر
html5 هست.

ضمن اینکه دنیای پر هیجان موبایل هم بستری بسیار عالی برای html5 مهیا کرده. حضور موثر عناصر چند رسانه ای و گرافیکی کار رو تا جایی پیش
برد که شرکت ادوبی در فکر باز نشسته کردن فلش هست و ما به زودی خبری از فلش در سیستم عامل ویندوز موبایل 8 و سایر پلتفرم ها نخواهیم دید.

این یعنی شما با یه تیر هم می تونی سایت بسازی، هم وب اپلیکشن، موبایل اپ ، بازی و...

با سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ میشه برای سیستم عامله ای دیگه برنامه نوشت ؟

بله میشه. منتها باید خروجی مناسب سیستم عامل مربوطه گرفت. کسی که بر زبان های خانواده سی مسلط باشه
یک کارکشته برنامه نویسی محسوب میشه و می تونه توی هر محیطی کد بنویسه اما این مورد کار هر کسی نیست و تلاش زیادی می خاد.

یعنی سی شارپ و فلش سی واینها مثل پیکان میشن میرن تو موزه؟

نمیشه به این قاطعیت گفت. اما الان دور دور موبایل و وب هست. فعلا که به نظر میرسه فلش در حال قربانی شدن هست. اما زبان های برنامه نویسی مادر
همچنان خواهند بود.

اچ تی ام ال 5 رو چه کارهایی میشه باش کرد

جاوا رو اگه همش ورو یاد بگیری برای همه سیستم عامل ها و وب هر نوع برنامه ای رو نوشت

شنیدم که سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ به ترتیبب مثل فتوشاپ ورژن cs-cs2-cs3 هست

mohammad.sub7

کاربر فعال
شنیدم که سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ به ترتیبب مثل فتوشاپ ورژن cs-cs2-cs3 هست
--------------------

چه تشابه عجیبی!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا