کار قشنگی شده خسته نباشی ولی جای بهتر شدنم داره مخصوصا تو نور پردازی...
ممنون دوست منآقا این عکسه یا مکسه ؟ !!!
ممنون عای جان تو cgtexture کاغذ دیواری زیاد داره. http://www.cgtextures.com/textures.php?t=search&q=wallpaper&cat=18817کار خوبی شده.چقدر پشتی تخت بلنده هاااااااا.
راستی من همیشه دنبال کاغذ دیواری واسه تو کارام هستم. ازکجا میشه نمونه این کاغذ دیواری رو دان کنم؟
سلام حسام عقبتر دیوارهکارت خیلی خوبه ولی کادر بندیت مشکل داره. دوربین باید یکم عقب تر باشه تا هم تخت کامل معلوم بشه هم میز سمت راست
مرسی مهرانخیلی کار خوبی شده
نقاط قوت زیادی داره
خسته نباشی
مرسی. آره موافقم اگه وقت کردم یه رندر دیگه میگیرم.رندرت خوب شده..خسته نباشی کاش دیوارت تک متریال نبود یا حداقل این رنگ نبود یکم چشمو میزنه ولی خیلی خوب شده
کار قشنگی شده خسته نباشی ولی جای بهتر شدنم داره مخصوصا تو نور پردازی...
هر کی یه طور نور پردازی می پسنده من به شخصه دوست ندارم کار یه نور یه نواخت داشته باشه به نظرم یه قسمتی نور کمتری داشته باشه و یه قسمتی نور بیشتری داشته باشه کار زیبا تر و هنری تر میشه مخصوصا زمانی که صحنه تو روز باشه مثل این کار باید نورو بیشتر از بیرونه اتاق گرفت که نور آفتاب محسوس تر احساس بشه...سلام میتونم بپرسم مثلا نورو چی کار کنه؟؟؟؟
هر کی یه طور نور پردازی می پسنده من به شخصه دوست ندارم کار یه نور یه نواخت داشته باشه به نظرم یه قسمتی نور کمتری داشته باشه و یه قسمتی نور بیشتری داشته باشه کار زیبا تر و هنری تر میشه مخصوصا زمانی که صحنه تو روز باشه مثل این کار باید نورو بیشتر از بیرونه اتاق گرفت که نور آفتاب محسوس تر احساس بشه...
گذشته از این حرفا کار حرفه ای شده من که کلی لذت بردم...
دوست عزیز من نگفتم جای کار داره ! گفتم جای بهتر شدن داره به این معنی که میتونه بهترو بهتر بشه... فک نمیکنم جملم طوری باشه که به کسی بر بخوره...سلام اون که بله منم به شخصه نور خورشید زمانی که یه قسمتی از متریالا بسوزونه دوست دارم ار سایه نور شدید منظورمه ولی نمیشه گفت جای کار داره تا بهتر شه میشه گفت شاید با نور بیشتر بهتر شه...جای کار داره یعنی این مدل نوری که کار کردی در نوع خودش خوب نشده تو همین سبک نورتو درست کن...؟؟؟؟؟
سلام
بسیار عالی
فقط تنها ایرادی که بیشتری ها کارهاشون داره حتی حرفه ای ها سقف و ایجاد لکه روی اونه
مشکل دیگه ای نمیبینم
موفق باشی سجاد جان
سلام.خیلی کار خوبی شده.به نظرم از محیط کار کردن مارول دیزاین فیلم تهیه کن.میتونه فروش خوبی برات داشته باشه.بالاخره علمی داری باید بتونی ازش پول در بیاری.
خوشحالم خوشتون اومده . آرهخیلی خوب شده کیف کردم ....
فقط اون فرش فک کنم از یه چیزی عصبانی !
مرسیکار بسیار زیبایی شده
خسته نباشی
دوباره ممنون .سلیقه ای دیگه من هوای ابری بیشتر دوس دارم . یکی ابری دوس داره یکی آفتابی یکی بارونی و برفیهر کی یه طور نور پردازی می پسنده من به شخصه دوست ندارم کار یه نور یه نواخت داشته باشه به نظرم یه قسمتی نور کمتری داشته باشه و یه قسمتی نور بیشتری داشته باشه کار زیبا تر و هنری تر میشه مخصوصا زمانی که صحنه تو روز باشه مثل این کار باید نورو بیشتر از بیرونه اتاق گرفت که نور آفتاب محسوس تر احساس بشه...
گذشته از این حرفا کار حرفه ای شده من که کلی لذت بردم...