مرسی سعید جان چشم حتماسلام سعید جان کارت به شدت تحسین برانگیزه من فکر می کنم همه خیلی خوششون اومده
نرم افزار clo3d خیلی امکانات جالبی داره ولی من هنوز وقت نکردم یاد بگیرم اگه تونستی یک مکینگ آو ازش بسازی عالیه
![]()
مرسیکسی که از مدل آماده استفاده نمی کنه باید بهش 100000000000000000 داد. مرسی قشنگ بود
مرسیایول مدل بسیار قشنگیه.تا حالا تخت مجازی به این واقعیت ندیده بودم.دستت درد نکنه .منتظر آموزشت هستیم
خیلی ممنونآفرین خوب شده![]()
مرسی عارف جان از وقتی که گذاشتینسلام سعید جان.مثل همیشه یه کار خوب و زیبا رو به نمایش در آوردی
مدلسازی خیلی دقیق و کامل شده
تکسچر گذاری و شیدرسازی خیلی خوب شده
پتو فرم پارچه خیلی خوب شدن.معلومه همینطوری الکی درست نشده
به نظرم کامل کامل هست.اگه بتونی توی یه اتاقی چیزی بزاری شایسته تاپ گالری هست
مرسی محمد جانکار خوبی شده تبریک میگم
اااااااااااااااااااااااااااووووووووو چه اعصابی داری تو که با clo3d ساختی .هی ببر تو مکس optimice کنی هی دوباره ببری تو clo3d .از کش رو تختی فهمیدم با چی ساختی.
موفق و پیروز باشی.![]()
مرسی خوشحالم که خوشتون اومددرود بر شما
با دیدن جزئیات کار ، میشه عنوان کرد که کاملاً با فکر و خلاقیت و دقت بسیار زیادی این کار ارائه شده.
ضمن آرزوی سلامتی برای شما / منتظر کارهای بعدی شما هستم.
موفق باشید
ایولا واقا عالی بود
تبریک
کار واقعا خوبی شده
مرسی بله این تست هستش و تخت اصلی یه چیزه دیگست که سعی می کنم ایرادهارو بگیرمآفرین کار خوب و زیبایی زدی بی عیب و نقص فقط ایکاش روی بالش کوچیکها بیشتر کار میکردی احساس میکنم با کاغذ کادو روکش شده............ واقعا محشرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ... حسودیم شد![]()
مرسیآهرین خوب شده
مرسی بهزاد جان خوشحالم که خوشتون اومدسعید همه چی خوب شده مدل و مخصوصا تکسچرینگ و شیدر هاااااااااا نور پردازیش و رندر هم زیبا یه کار خوب زدی و ترو تمیز حس خوبی رو بهم داد و نمیشد کامنت نزارم.
مرسی ار شما دوست عزیزخیلی عالی شدهــ
موفق باشی.