محسن جان کار زیبایی بود...
به جز حالت یک حالت نورانی که روی کل کارت رو پوشونده و باعث شده کنتراست کارت خیلی بیاد پایین چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه..
بقیه ی چیزها رو هم که بچه ها گفتند...
ضمن اینکه نقدهای خوبی هم روی کارت شده و این خیلی عالیه...
در مورد کادر بندیت باید بگم که به نظر من کادر و ترکیب بندی خوبی اجرا کردی...
فقط میتونست کادرت کمی بسته تر باشه تا اون ستون سمت چپ درست کات بشه یا اینکه نما بازتر میبود تا اون ستون پایه اش کات نخوره... الان پایینش توی کادر نیست و بالاش اومده اوی کادر.. من نمای بازتر رو ترجیح میدم.و..
کلا ترکیب بندی صحیح روی کل کارت اثر گذاشته و اگر نمای غیر استانداردی میذاشتی این تاثیر فعلی رو روی بیننده نمیگذاشت.. این اهمیت شناخت ترکیب بندی رو نشون میده...
.
اما در مورد دید سه بعدی مه هم عکس رو دیدم.. اصولا دیدنش کار سختی نیست اما چون عکسهای بزرگی گذاشتی کمی سخت شده... که چارش یا کوچک کردنشونه یا دورتر شدن ازشون...
.
محسن من با اجازت یه کار کوچولو روی اون دو تا عکس که سه بعدی دیده میشدن کردم که اول باید عذر خواهی کنم که بی اجازت این کارو کردم... البته یه پیغام خصوصی برات زدم...
برای دوستانی که سخت دیدند کار رو یک نمای سه بعدی راحتتر گذاشتم تا بهتر بتونن متوجه بشن محسن چکار کرده...
البته از اونجا که این دو عکس برای این روش ساخته نشدن کمی مشکل داره اما در نهایت میتونید عمق رو در تصویر حس کنید بدون اینکه نیازی به عینکهای مخصوص باشه...! اینم یه روش برای ایجاد تصاویر سه بعدیه... فقط بذارید کامل لود بشه...
بازم از محسن عذر میخوام...
تصویر را اینجا نذاشتم تا تاپیکت خراب نشه.. لینک دادم دوستان کلیک کنند:
http://img.majidonline.com/pic/187419/3D.gif