تحلیل فایل فلش پیوست شده

mohammad moeini

Active Member
سلام بر دوستان و مدیران عزیز:rose:
میخواستم بدونم چطوری میشه همچین فایلی رو توی فلش ساخت؟
:shock:
فایل پیوست شده: http://s5.picofile.com/file/8146136418/01_bozorgBanoo.swf.html
مثلا چطوری میشه بک گراند متحرک شده در افتر افکت رو وارد بک گراند پروژه فلش خودمون کرد؟
و یا اون افکت ترانزیشن پرچم در همین فایل پیوست شده رو با چه کد و یا ترفندی میشه اونطور ساخت؟(مثلا وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم تا به یک فریم خاصی بره، چطوری اون افکت ترانزیشن پرچم لود بشه؟)
منتظر یاری شما دوستان و اساتید عزیز هستم..
:oops:

mmz2006

Active Member
با سلام

تصاویر متحرک رو باید فریم به فریم وارد فلش کرده و هر تصویر را در فریمهای پشت سر هم قرار بدین، بعد اونو تبدیل به مووی کلیپ کنید .

بعد مووی کلیپ رو در لایه زیرین قرار داده و بقیه اشیاء و دکمه ها رو در لایه های بالاتر.اینطوری تصویر متحرکتون تا وقتی که داخل مووی کلیپ در فریم اول و در قسمت اکشن ، بهش دستور استاپ ندین همیشه تکرار و Loop میشه .

برای پرچم ، هم به همون شکل، تبدیل به مووی کلیپش کنید و در فریم اولش دستور stop(); را وارد کنید.این مووی کلیپ پرچم رو در یک لایه جداگانه و بالا قرار بدین.بعد هر وقت خواستید به فریم بعد برید ، مووی کلیپ را play کنید. اگر می خواین بعد از اجرای کامل مووی کلیپ پرچم ، پرش کنه به فریم بعد می تونید داخل مووی کلیپ پرچم در فریم آخرش اینو بنویسید:

[JSS]MovieClip(this.parent).nextFrame() ;[/JSS]

البته بجای نکست فریم می تونید گوتواند پلی بنویسید و به فریمی که خودتون می خواین بپرین

mohammad moeini

Active Member
با سلام

تصاویر متحرک رو باید فریم به فریم وارد فلش کرده و هر تصویر را در فریمهای پشت سر هم قرار بدین، بعد اونو تبدیل به مووی کلیپ کنید .

بعد مووی کلیپ رو در لایه زیرین قرار داده و بقیه اشیاء و دکمه ها رو در لایه های بالاتر.اینطوری تصویر متحرکتون تا وقتی که داخل مووی کلیپ در فریم اول و در قسمت اکشن ، بهش دستور استاپ ندین همیشه تکرار و Loop میشه .

برای پرچم ، هم به همون شکل، تبدیل به مووی کلیپش کنید و در فریم اولش دستور stop(); را وارد کنید.این مووی کلیپ پرچم رو در یک لایه جداگانه و بالا قرار بدین.بعد هر وقت خواستید به فریم بعد برید ، مووی کلیپ را play کنید. اگر می خواین بعد از اجرای کامل مووی کلیپ پرچم ، پرش کنه به فریم بعد می تونید داخل مووی کلیپ پرچم در فریم آخرش اینو بنویسید:

JavaScript Code:
MovieClip(this.parent).nextFrame() ;

البته بجای نکست فریم می تونید گوتواند پلی بنویسید و به فریمی که خودتون می خواین بپرین

با سلام و بسیار متشکر از دوست عزیز mmz2006
لطف بزرگی کردین که پاسخ دادین :oops:

یک سوال:
از افتر افکت با چه فرمتی خروجی بگیرم و به داخل فلش وارد کنم؟ FLV یا F4V یا swf ؟

mmz2006

Active Member
احتمالا flv خوب باشه.

ولی توصیه من اینه که برای کاری مثل پرچم اگر بخواین اطراف کارتون ترانسبارنس(شفاف) باشه از فرمت png تصویر استفاده کنید و به اندازه هر فریم یک png خروجی بگیرید.

mohammad moeini

Active Member
آهان
من قبلا از نسخه پایینتر افتر افکت استفاده میکردم که یه فرمت واسه خروجی مستقیم به فلش داشت XFL ولی الان توی افتر افکت CC که نصب کردم این گزینه وجود نداره!!
پس یعنی کلیپم رو بصورت PNG و Sequences خروجی بگیرم؟

mmz2006

Active Member
بله باید به همین صورت خروجی بگیرید.

البته ایمپورت ویدئو هم میشه . حالا من روی کدهای اجراش زیاد کار نکردم .

آخرین ویرایش:

mohammad moeini

Active Member
من همون کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی
وقتی که پرچم اجرا میشه، هر کدی میزنم دیگه وا نمی ایسته و هی play میشه
توی جاهای مختلف هم stop گذاشتم ولی باز نمیدونم چرا هی اجرا میشه!!

mmz2006

Active Member
با سلام

باید داخل مووی کلیپ پرچم در فریم اول دستور stop رو وارد کرده باشید.در ضمن نمی دونم چطوری این مووی کلیپ رو play می کنید اگر با رویداد کلیک موس باشه ، باید مووی کلیپ شما بعد یه بار اجرا در فریم اول متوقف بشه .

اگر صلاح دیدید فایل نمونه تون رو بزارید تا بهتر بررسی بشه.

با تشکر

mohammad moeini

Active Member
با سلام

باید داخل مووی کلیپ پرچم در فریم اول دستور stop رو وارد کرده باشید.در ضمن نمی دونم چطوری این مووی کلیپ رو play می کنید اگر با رویداد کلیک موس باشه ، باید مووی کلیپ شما بعد یه بار اجرا در فریم اول متوقف بشه .

اگر صلاح دیدید فایل نمونه تون رو بزارید تا بهتر بررسی بشه.

با تشکر
با عرض سلام و تجدید احترام خدمت دوست عزیزم
اینم فایلهای پیوست شده: http://s5.picofile.com/file/8146550192/Project_Files.zip.html
البته دارم این فایها رو تمرین میکنم و برای یک پروژه بزرگ میخوام یاد بگیرم...

mmz2006

Active Member
سلام

من فایل رو پیوست کردم

همونطور که قبلا گفتم باید این کد زیر رو داخل مووی کلیپی که به عنوان پرچم هست وارد کنید نه بیرون آن.

اگر دقت کنید من این کد رو داخل مووی کلیپ MC2 در کی فریم انتهایی وارد کردم.

[JSS]MovieClip(this.parent).gotoAndStop(1);[/JSS]

پیوست ها

• Main Page-Recovered 2(1).flv.zip
    3 مگایابت · بازدیدها: 15

mohammad moeini

Active Member
واقعا دستت درد نکنه
خدا خیرتون بده..
از صبح دیگه اعصابم داغوون شده بود، هر جایی که بگین stop میزاشتم ولی اصلا stop نمیشد
پس اینطور بوده...

جدیدترین ارسال ها

بالا